Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 93

• 23 191
  • 765
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Роси, геометрията на мен не ми е силата, но като гледам май историята взе да отива към тъпоъгълен многоъгълник!

Иначе стихчето ти е нестандартно, но красиво и емоционално!  newsm51 newsm51 newsm51

Бобянче, тържествено обещавам, че си изям дипломата ако можеш да начертаеш таз фигура.

Ама не се и опитвам даже - то е все едно да начертаеш логическата рамка на сценария на Незабравима. Е, поне това исках да кажа с тази безмислица  hahaha hahaha hahaha
Тъй като и аз съм математик ще ми е интересно да видя тая странна фигура,ама да споделя нещо.Еда-Харун и Ямур са един правилен триъгълник,разни чужди елементи се опитват да се набутата под техния общ знаменател,но се надявам че ще се приземят лошо по параболата,по която ще ги засилят участниците в триъгълника hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Е, те това математическо обяснение многооооооооооооооо ми допадна!  newsm10 newsm10 newsm10 Че, даже и го разбрах!  hahaha hahaha hahaha

# 361
А и това мрачно време хич не е с нас.При тоя дъжд
Еееее Рекси, заради тая твоя снимка и заради моите любими котки за теб и всички присъстващи :

ДЕН

Днес денят е особен, прекрасен -
вали! Някой ще каже: ужасен!
Е, и слънцето отпуска взе си,
а ние все питаме: лято, къде си?

Есен е - поредният хубав сезон,
но рано облякохме своя балтон.
Капят листата, дъждът тихо вали...
Навсякъде е  красиво, нали?

Наоколо хора с пъстри чадъри,
скрили под тях свойте кахъри,
замислени, във високи яки сврени,
гонят задачите дълбоко вглъбени.

Тъй ще мине и красивата есен,
ще дойде зима и с коледна песен,
тук, заради нашият филм ще седим,
снимки и стихчета пак ще редим !

# 362
  • София
Тарабас за теб

# 363
Вени,Ради,Бобояна,Тарабас,благодаря и на вас,радвам се,че клипа и гифчетата са ви харесали! Hug Hug Hug  bouquet  bouquet
Пепел от рози, малко нахално от моя страна,но ще те помоля за още едно гифче! Praynig
Това, което си направила е от 46 или 47 ми, когато Харун намери Еда в хотела. Би ми се искало гифче от 54-и, след спасяването на Еда, там Харун е с бяла риза.
Излиза малко като поговорката "Подай на нахалния пруст,той ще ти налапа цялата ръка", но ще контрирам с девиза на Бобояна и Мечо Пух "Колкото повече,толкова повече"! hahaha

За гифчето няма проблем,само да те попитам за сцената в паркинга ли става въпрос или за някоя от сцените после в хотела? Hug

Guffi и геометричната фигура и стихотворението са страхотни! Очарована съм.newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
Тарабас, smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3525 newsm51 smile3525

# 364
Гуффи , стихчето е прекрасно!

# 365
  • София
ПрочететеМ
ttp://www.televizyondizisi.com/index.php/tag/asli-tandogan-resimleri/

ATV телевизия легенда вземат различни предложи алтернатива. Веднага след Капалъ чарши с последната серия yayaınlanacak епизод. Trt1'de yayınlanmakda серията ни от 71-минутен почит на естеството на ... Лондон Ефрат .

Момичета, от този объркан текст разбирам, че на мястото на Капалъ чарши ще показват друг филм.

Галче, ама и ти една! Като ще казваш нещо лошо, поне на веднъж го тръсни, за да не преглъщаме горчивите хапове един по един. А пък аз намерих там и едно мнение на някой форумец, което  е следното "unutulmaz dizisini baslatabilmek icin kapali carsi apar topar bitiriliyor yazik dogrusu bu nasil bir karar sadece gozu yasli iki kadini yine seyrettirecekler ama umduklarini bulamiyacaklar duzeyli diziler istiyoruz", а пък преведено с Гугъл е "За да се започне един незабравим разговор, който действително жалко базар набързо Довършителни Как да се вземе решение, че gozu старицата само два, но все още се надява bulamiyacaklar seyrettirecekler Искаме директория"
Това звучи по-обнадеждаващо, но вече съвсем се обърках... по-добре да не гадаем...Видяло се е, че ще чакаме!  smile3516 smile3515

# 366
  • София
Тарабас, с искрено възхищение и обич за теб

# 367

Ама не се и опитвам даже - то е все едно да начертаеш логическата рамка на сценария на Незабравима. Е, поне това исках да кажа с тази безмислица  hahaha hahaha hahaha
[/quote]
Тъй като и аз съм математик ще ми е интересно да видя тая странна фигура,ама да споделя нещо.Еда-Харун и Ямур са един правилен триъгълник,разни чужди елементи се опитват да се набутата под техния общ знаменател,но се надявам че ще се приземят лошо по параболата,по която ще ги засилят участниците в триъгълника hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
[/quote]

АЙНЩАЙН РЯПА ДА ЯДЕ

# 368
Тарабас  , не спираш да ни изумяваш!

# 369

ТАРАБАС, БЛАГОДАРИМ ТИ

# 370
  • София
Поздрав за нашите математички - Роси и Рекси

# 371

Време е за следобедното кафе

# 372
Хайде нещо и от мен днес.
Първо като математик Ви задавам една логическа задача. Предположение за вида геометрична фигура, която ще  заформят сценаристите. Давам примерен вариянт, може да допълвате:

Три  равнобедрени триъгълници с обща основа/Еда и Харун/ и обща висо4ина  към върховете срещу основата на триъгълниците:
връх Н/Нихат/, Е/Едже/ и М/Мелда/. Laughing Laughing Laughing
Това въобще възможно ли е!

# 373
Поздрав за нашите математички - Роси и Рекси

Само да спомена, че в уравнението което по-късно ще напиша има и едно неизвестно а това е коя ще е дамата до Харун.
Ако сценаристите имат пари ще превлекат нова актриса, ако ли не ще е Еже. Така, че меца голяма борба я чака! А за нас шапки и перуки...  hahaha

и

# 374
Тъкмо щях да те поздравя, 4е в схемата ти влиза Едже! Няма друга коя да е!

Общи условия

Активация на акаунт