Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 93

• 23 205
  • 765
  •   1
Отговори
# 345
Ей Гуфи, браво бе ! smile3501  smile3501  smile3501 Още една поетеса, която си прави прекрасни оформления , но и стихчето си го бива  newsm51 ,  виж това със задачата - от мен отговор не чакай. Задачите са тема табу за мен  newsm78

# 346
  • София
Роси, геометрията на мен не ми е силата, но като гледам май историята взе да отива към тъпоъгълен многоъгълник!

Иначе стихчето ти е нестандартно, но красиво и емоционално!  newsm51 newsm51 newsm51

# 347
Моксито,много си кротка днес,бе джанъм?! Няма тортички, почти си изпих кафето сама...
Да кажа като Мечо Пух :"Май няма нищо?! Аааа,тука има нещо!" hahaha hahaha hahaha

Работя Вени и от време на време съм тук, но знаеш,че тортичките и питиетата не ги пропускам..
Заповядайте:

# 348
Роси, геометрията на мен не ми е силата, но като гледам май историята взе да отива към тъпоъгълен многоъгълник!

Иначе стихчето ти е нестандартно, но красиво и емоционално!  newsm51 newsm51 newsm51

Начертай го бе мила!

# 349
  • София
Малко следобеден релакс  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 350
Малко следобеден релакс  hahaha hahaha hahaha hahaha

Рекси това е върха!!!  smile3525

# 351
  • София

Бобянче, тържествено обещавам, че си изям дипломата ако можеш да начертаеш таз фигура.

Ама не се и опитвам даже - то е все едно да начертаеш логическата рамка на сценария на Незабравима. Е, поне това исках да кажа с тази безмислица  hahaha hahaha hahaha

# 352
  • София
Рекси, ще ме умориш от смях с тия котета. Остава сега да извадиш снимка и във фризьорския салон - как коте си прави кола-маска и ще падна от смях  rotfImao rotfImbo rotfImao

# 353
Мокси, на тази идилия можеше да й сложиш и една ракийка и трушийка за по-автентично!  hahaha hahaha hahaha

Айде сега и ти Боб, трушийка, ракийка- ти след това и  ще поискаш  hahaha hahaha hahaha

# 354
  • София
Мокси, на тази идилия можеше да й сложиш и една ракийка и трушийка за по-автентично!  hahaha hahaha hahaha

Айде сега и ти Боб, трошийка, ракийка- ти след това и  ще поискаш  hahaha hahaha hahaha

Че, кво му е лошото  newsm78 Въобще няма да се назландисвам, при такава вкуснотия  smile3508 Само дето верно ще трябва после да се замисля за килцата...ама после!  hahaha hahaha hahaha

# 355
Еее, нямам думи. Рекси тези котета са невероятни..

# 356
ПрочететеМ
ttp://www.televizyondizisi.com/index.php/tag/asli-tandogan-resimleri/

ATV телевизия легенда вземат различни предложи алтернатива. Веднага след Капалъ чарши с последната серия yayaınlanacak епизод. Trt1'de yayınlanmakda серията ни от 71-минутен почит на естеството на ... Лондон Ефрат .

Момичета, от този объркан текст разбирам, че на мястото на Капалъ чарши ще показват друг филм.

# 357

Айде сега и ти Боб, трошийка, ракийка- ти след това и  ще поискаш  hahaha hahaha hahaha

Че, кво му е лошото  newsm78 Въобще няма да се назландисвам, при такава вкуснотия  smile3508 Само дето верно ще трябва после да се замисля за килцата...ама после!  hahaha hahaha hahaha

Да извадим тогава и по едно  отлежало 

# 358
  • София

Иначе стихчето ти е нестандартно, но красиво и емоционално!  newsm51 newsm51 newsm51

Бобянче, тържествено обещавам, че си изям дипломата ако можеш да начертаеш таз фигура.

Ама не се и опитвам даже - то е все едно да начертаеш логическата рамка на сценария на Незабравима. Е, поне това исках да кажа с тази безмислица  hahaha hahaha hahaha
Тъй като и аз съм математик ще ми е интересно да видя тая странна фигура,ама да споделя нещо.Еда-Харун и Ямур са един правилен триъгълник,разни чужди елементи се опитват да се набутата под техния общ знаменател,но се надявам че ще се приземят лошо по параболата,по която ще ги засилят участниците в триъгълника hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 359
Хайде нещо и от мен днес.
Първо като математик Ви задавам една логическа задача. Предположение за вида геометрична фигура, която ще  заформят сценаристите. Давам примерен вариянт, може да допълвате:

И като кандидат в конкурса - "Литературен инвалид", Ви пускам ново стихче. Приятно четене.

На кръстопът

Често в живота случва се така
да загубиш посока - накъде сега?
Колебаеш се кой път да избереш,
не бързай, послушай  своето сърце,
знае то, и няма да те подведе.

Много често там далеч,
във тъмната стая сам стоя,
чашата – недоизпита мъка
ръката стиска, а в очите ми сълза.        
По кой път да тръгна мисля аз сега!

Заспивам сам в празното легло,
а устата отронва стон - „Еда”                  
Тъмнината завладяла е моята душа!
Бушуват в нея чувства – ураганни ветрове.
Къде ли утре живота ще ме отведе?

Бягам без път и без посока,
И не осъзнавам, че от себе си бягам всеки ден!
Трябва с демоните черни сам да се преборя,
за да се завърна при теб нов и прероден!
Бленувам този миг отново ти да си до мен!

Сега съм тук!
Сега се върнах!
А ти ме гледа като чужд човек.
Нима не помниш моите милувки?
Аз помня още твоя дъх по мен.

Подай ръка –
Ще ти припомня всичко,
Дай ми шанс ти нов,
За да ти показвам и доказвам
всеки ден аз моята любов!

Роси, откъдето и да се вдъхновяваш, резултата е впечатляващ. Не ни лишавай и занапред от твоите творения..    

Общи условия

Активация на акаунт