Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 93

• 23 293
  • 765
  •   1
Отговори
# 60

Роси
, написала си едно прекрасно и завладяващо стихче.

За теб

# 61
Ей Роси, щом докато работиш можеш да сътвориш такова хубаво, като  стихче, като "Феникс" ,по- добре зарязвай работата и хващай химикалката за стихчета. Прекрасно е и точно на място казано   bouquet   bouquet   bouquet

# 62
Guffi,  newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 smile3525 newsm51 smile3525 smile3525 smile3501
Стихчето е прекрасно!  bouquet  bouquet  bouquet

# 63
В доброто, старо време...

# 64
Благодаря на Роси за пояснението  bouquet

Мокси, дано, дано, дано да стане, както казваш пък било то и чак след една година - щом трябва ще чакаме толкова много време само и само да се насладим на един хубав финал. Мнооооого ни измъчиха и нас, и Харун, и Еда )))).

Гуфи, страшно стихче   - поздравявам те bouquet

# 65
  • Русе
 newsm10 newsm10 newsm10
Да си припомним на фона на една прекрасна песен и кадри http://www.youtube.com/user/BurakCeren1#p/c/450A05CB276371C0/15/xMxCkE5JXCQ
 Hug

# 66
Да се подсладим....

Да пийнем по нещо...

# 67
Благодаря на всички за добрите отзиви! Но стихчето го има защото Ви има Вас! Невероятни сте!

# 68
  • Русе
http://www.youtube.com/user/BurakCeren1#p/a/u/0/zz1bIQlua6I
Прави ми впе4атление, че в тази предстартова обстановка се пускат снимки като информация единствено за  триъгълника Еда-Харун-Нихат! Картите са свалени,но не ми се вярва, с това да се из4ерпва съдържанието и това да бъде акцентът на втория сезон. Просто една от сюжетните линии, една от интригите!В слу4ая нещата са ясни и предопределени!Разгадани са от форума!
Готвят ни други, суперизненади, за които няма и намек!По линия на новата любов на Харун, както и Мелда-Харун!

Чакат ни, и още как! Според фрагмента- Бату, Едже, сюрпризи в Арсланлъ. Виж, не дават нищо за Гюлерови. А също и нова красавица за Харун. Още от сега треперя,каква манджа с грозде ще ядем?! hahaha

# 69
  • Русе

За мен-черешки и портокал натюр,моля! hahaha
Моксито, ти си съкровище! Само дето хвърлих 2 кг в повече от шоколадовите фантазии?! newsm78 hahaha

# 70
Здравейте мили мои незабравимки. Hug Heart Eyes Само един ден ме нямаше и какво да видя очите ми изненада след изненада . Thinking
Първота изненада гледам остават още 8 дни. newsm78 Викам си Гуфи нещо е сгрешила  newsm78 а то нова информация и тя е чудесна .Дано дано този път не е лъжа. Praynig
Момичета а какви стихове сте само наредили и оформили направо красота и благодат за душата. Heart Eyes Няма да изреждам имена за да не пропусна някой.Само ще кажа ,че за пореден  път  съм очарована от талантите тук във форума.  bouquet Смятам ,че направо нашия форум е за рекордите на Гинес .Не вярвам да има друг подобен на нас в който от увлечението по един филм  да има изсписани толкова мнаго красиви стихове . HugТова го можете само вие мили дами   bouquet Heart Eyes
Отново безкрайни благодарности на всички вас за невероятния уют който създавате тук с всички снимчици ,клипчета ,стихове  newsm51  love001 newsm51 txtloves и ни карате да се чувстваме прекрасно.Благодаря на всички вас newsm51 smile3525 newsm51
Щастливки сме всички ние ,че сме попаднали на точното място в точното време.  love001
  http://www.youtube.com/watch?v=hH3EvWQ4ji8

# 71
# 72
Здравейте мили мои незабравимки. Hug Heart Eyes Само един ден ме нямаше и какво да видя очите ми изненада след изненада . Thinking
Първота изненада гледам остават още 8 дни. newsm78 Викам си Гуфи нещо е сгрешила  newsm78 а то нова информация и тя е чудесна .Дано дано този път не е лъжа. Praynig
Момичета а какви стихове сте само наредили и оформили направо красота и благодат за душата. Heart Eyes Няма да изреждам имена за да не пропусна някой.Само ще кажа ,че за пореден  път  съм очарована от талантите тук във форума.  bouquet Смятам ,че направо нашия форум е за рекордите на Гинес .Не вярвам да има друг подобен на нас в който от увлечението по един филм  да има изсписани толкова мнаго красиви стихове . HugТова го можете само вие мили дами   bouquet Heart Eyes
Отново безкрайни благодарности на всички вас за невероятния уют който създавате тук с всички снимчици ,клипчета ,стихове  newsm51  love001 newsm51 txtloves и ни карате да се чувстваме прекрасно.Благодаря на всички вас newsm51 smile3525 newsm51
Щастливки сме всички ние ,че сме попаднали на точното място в точното време.  love001
  http://www.youtube.com/watch?v=hH3EvWQ4ji8

# 73
  • Русе
http://www.youtube.com/watch?v=lqM_Qbueiao

Я хвърлете едно око,какво спокойствие и хармония лъха оттук!

# 74

За мен-черешки и портокал натюр,моля! hahaha
Моксито, ти си съкровище! Само дето хвърлих 2 кг в повече от шоколадовите фантазии?! newsm78 hahaha

Вени, докато изпиша, че черешките са специално за теб- и гледам си се почерпила! А, на всички останали да ви е сладко..

Общи условия

Активация на акаунт