Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 93

• 23 245
  • 765
  •   1
Отговори
# 315
  • Русе
Ето,знаех си аз ,че ще настъпи отчаяние?! Дами, програмата излиза в неделя,ако не се лъжа! Толкова сме чакали, 2 месеца,ще почакаме ако е нужно и седмица.Търпение му е майката. Нали знаем,че снимат?!

# 316

лусими , прекрасна снимка на Еда, за мен най-прекрасната !   bouquet

Радвам се, че ти харесва. Това момиче съм го възприела като по-малка сестра и зорко бдя над нея. /Май малко се изсилих, ама си е точно така./

# 317
  • София
Здравейте незабравимки! Само ви чета, без да се включвам, но правите дните ми прекрасни!
Не искам да ви разочаровам, но нещо пак става с нашия филм. В понеделник в сайта на ATV бяха изписали, че серията на "Капалъ чарши" е финална. Но днес не пише така, пише, че е поредна.
Ако намерите някаква нова информация за нашия филм, пишете.

С много обич към всички вас!

Аз успях да намеря това - http://translate.google.bg/translate?hl=bg&sl=tr&u=http: … ficial%26prmd%3Dv

с превод на Гугъл - може и да не е достоверно като текст, но на фрагмента е изписано Final, което би следвало да не е подвеждащо, защото си е на ATV! Освен това епизодът вече е излъчен снощи, така, че не знам каква информация за него следва да има  на страницата на ATV! newsm78 Споко, момичета - ще почакаме до петък!  smile3503

# 318
Ето,знаех си аз ,че ще настъпи отчаяние?! Дами, програмата излиза в неделя,ако не се лъжа! Толкова сме чакали, 2 месеца,ще почакаме ако е нужно и седмица.Търпение му е майката. Нали знаем,че снимат?!

Никакво отчаяние, момичета! Само дето аз започвам да се чувствам смешно - направиха ни на маймуни /най-вече тия от АТВ/ и май е по-добре друга ТВ да вземе сериала и да го излъчва. Не знам какъв им е проблема...

# 319
  • Русе
Днес е 6-ти и би следвали да е финала на Капалъчаршъ. Според програмата на АТВ. Все нещо ще поместят, статия или малко инфо.

# 320
...а докато чакаме:

# 321
  • София
Здравейте ...момичета.Чета ви и ви се радвам.....Ползвам обедната си почивка ...за да съм с вас.  bouquet  bouquet  bouquetНе се отчайвайте....Досега геройски издържахме.....Няма Харунски  да изоставяме.Точно сега  ще има най-голяма нужда от нас.Ние сме с него и той е с нас  bouquet  bouquet  bouquet
Ще го подкрепяме ,защото той го заслужава.Ех Харуне.....ако знаеш колко сме много....Няма да се отървеш от хълцане Laughing Heart Eyes  bouquet

# 322
Само да допълня - най-малко 2-3 седмици преди началото на който и да е филм трябва да започнат да текат реклами - с точен ден и час, а доколкото разбирам в момента е пълно затишие по АТВ. На официалния сайт също няма актуална информация.

# 323
  • София
Днес е 6-ти и би следвали да е финала на Капалъчаршъ. Според програмата на АТВ. Все нещо ще поместят, статия или малко инфо.

Извинете ме , момичета! Грешка - не е излъчен снощи, а трябва да се излъчи тази вечер. Аз не я хващам тази ТВ, но ако някой я хваща може да погледне в 22.30 дали ще е последен епизод.

# 324
  • Русе

Я да ви припомня Харун на фара в Ава.

# 325
  • София

[/quote]

Ако момичето е това - лошо няма!

[/quote]

Голяма красавица е .....Точно за наш Хубавелко  bouquet  bouquet  bouquet

# 326
  • София
Само да допълня - най-малко 2-3 седмици преди началото на който и да е филм трябва да започнат да текат реклами - с точен ден и час, а доколкото разбирам в момента е пълно затишие по АТВ. На официалния сайт също няма актуална информация.
Права си, но аз се надявам до петък да пуснат или нов фрагмент или инфо, както правеха преди.

# 327
  • Русе

Днес много ме бави Бг-мама. При вас така ли е?

# 328
  • София
Чао скъпи мои.....до довечера ,отново започва трудовия процес при мен..........Искам да съм с вас ....ама и много работа.

Поздрав за всички вас  bouquet  bouquet  bouquet
http://vbox7.com/play:23962450

# 329
  • София

Днес много ме бави Бг-мама. При вас така ли е?

Да, Вени! И при мен - много е изнервящо!   comp03

Общи условия

Активация на акаунт