Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 93

• 23 133
  • 765
  •   1
Отговори
# 570
По принцип може да зву4и смешно, но тук във форума мога да го кажа: колкото и пестеливи да са любовните сцени в Незабравима като внущение ги сравнявам с най-добрите образци в сетовното коно!
Целувката в Ава - е нема, такава!

Няма и да има! Подписвам се с две ръце. Мислех, че класика като "Казабланка" няма да бъде задмината по въздействие, а то...

# 571
Сега, когато разглеждах снимки, попаднах на тази и си мисля, че добре стана, че сценаристите не финализираха сватбата на Еда и Толга. После много сложно  - не един, а 2 развода!!!  Та не са толкова безумни сценаристите на филма.
И като се има предвид, че преживяхме два годежа, много щеше да ни дойде! Кой знае сега какво ни очаква!  ooooh!
Щом ще има възраждане от пепелта, ще преживеем и един развод, с цената на много обърнати чашки, цигарки и проскубани коси, ама ще дочакаме феникса да ни навести.

# 572
  • София
Любовните им сцени са супер въздействащи, защото има толкова много нежност и красота в тях. Как няма да настръхне човек, когато Харунски е вперил в Еда тоя неустоим поглед, прекарва ръка през косата й, като вплита пръстите си в нея и обгръща лицето й и бавно докосва устните й!  newsm09

# 573
Развод с Мелдавището май ще видим в следващия сезон - имам предвид в 3-ия турски сезон !  newsm78 Ама, ако иска да се развежда мецана - да си стои девствена невеста, а нашите могат още едно-две Ямурчета, Денизовци и т.н да си народят!  smile3534

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 и ние тук ще си продължим веселбата .Ако ме питат мен и 2,3,4,5,6.........сезон да има ще си остаряваме тук всички заедно с усмивки и веселие.Така няма да осетим кога точно ще остареем Heart Eyes

# 574
По принцип може да зву4и смешно, но тук във форума мога да го кажа: колкото и пестеливи да са любовните сцени в Незабравима като внущение ги сравнявам с най-добрите образци в сетовното коно!
Целувката в Ава - е нема, такава!

Няма и да има! Подписвам се с две ръце. Мислех, че класика като "Казабланка" няма да бъде задмината по въздействие, а то...
[/quote
Или Отнесени от вихъра! Дали защото са архивни филми, като за времето си са  били култови сцени, но сега ако ги гледам,  нищо
не 4увствам! Няма такава екранна двойка, като нашите любимци!

# 575
  • София
Сега, когато разглеждах снимки, попаднах на тази и си мисля, че добре стана, че сценаристите не финализираха сватбата на Еда и Толга. После много сложно  - не един, а 2 развода!!!  Та не са толкова безумни сценаристите на филма.
И като се има предвид, че преживяхме два годежа, много щеше да ни дойде! Кой знае сега какво ни очаква!  ooooh!
Щом ще има възраждане от пепелта, ще преживеем и един развод, с цената на много обърнати чашки, цигарки и проскубани коси, ама ще дочакаме феникса да ни навести.
Абе ще ни скъсат нервите, то е ясно! Добре, че днес Роси раздаде шапки и перуки, а и пиене има! Дето се вика - готови сме, само да започва вече!  smile3511

# 576
# 577
Прекрасни са, калаламитси, прекрасна двойка. Peace

# 578
Любовните им сцени са супер въздействащи, защото има толкова много нежност и красота в тях. Как няма да не настръхне човек, когато Харунски е вперил в Еда тоя неустоим поглед, прекарва ръка през косата й, като вплита пръстите си в нея и обгръща лицето й и бавно докосва устните й!  newsm09
Лелеее, много образно описваш, все едно  ги наблюдавам. newsm09 newsm09 newsm09

# 579
Видяхте ли кой е горе! Харун! Тоя само ни гледа сеира!

При тая армия от амазонки кой смее да припари  Mr. Green

# 580
Любовните им сцени са супер въздействащи, защото има толкова много нежност и красота в тях. Как няма да не настръхне човек, когато Харунски е вперил в Еда тоя неустоим поглед, прекарва ръка през косата й, като вплита пръстите си в нея и обгръща лицето й и бавно докосва устните й!  newsm09

След много обстойното наблюдение  Embarassed........просто незнам какво да кажа предполага се ,че всеки един поглед и жест е изучен до най-малката подробност Embarassed.Остава само ние да сме на мястото на Еда   Praynig За да осетим вкуса  Embarassed #Crazy Heart Eyes

# 581
  • София
Лелеее, много образно описваш, все едно  ги наблюдавам. newsm09 newsm09 newsm09
Ами аз вече наизуст ги научих!  Embarassed

# 582
Браво бе, няма ме половин час и Вие вече Харун по заслуги си раздавате. И аз искам ама от "плът и кръв". Мокси ако трябва и стихосбирка ще ти пиша ако ми го осигуриш.  hahaha

Виж сега Роси, от "плът и кръв" не ти го обещавам...Но ми предстои пътуване до Истанбул, и обещавам да се оглеждам за  един автограф да ти взема.  Heart Eyes

Мокси, а за мен ще има ли един автограф? Нали си ми приятелка? newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

# 583

newsm10 Гледам го тоя Нихат в клип4ето! А бе, прояви малко въображение и фантазия, с едната ръка я сграб4и, пък с другата я погали , докосни я с устни по лицето! Да се у4ат от Харун!

# 584

Моксито връщаш се с гръм и трясък да доизследваме обекта още по обстойно макар ,че вече смятам ,че няма какво ............. Heart Eyes #Crazy #Crazy Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт