Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 93

• 23 125
  • 765
  •   1
Отговори
# 600

Мокси, а за мен ще има ли един автограф? Нали си ми приятелка? newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

Ще има мила, как няма... Нали затова са приятелите   love001  love001  love001  За момента обаче мога само една от любимите ти снимки да ти предложа...

# 601
Любовните им сцени са супер въздействащи, защото има толкова много нежност и красота в тях. Как няма да не настръхне човек, когато Харунски е вперил в Еда тоя неустоим поглед, прекарва ръка през косата й, като вплита пръстите си в нея и обгръща лицето й и бавно докосва устните й!  newsm09

newsm10 Гледам го тоя Нихат в клип4ето! А бе, прояви малко въображение и фантазия, с едната ръка я сграб4и, пък с другата я погали , докосни я с устни по лицето! Да се у4ат от Харун!
Ти се моли да не вземе да се научи, че тогава ще го закъсаме яко!  newsm12

Не, то трябва да ти идва отвътре! Трябва да го изиграеш!По сценарии си е целувка, ама актьорът трябва да я направи истинска, да й даде живот!Еда никога няма да забрави вкуса на устните на Харун. Дори и в момент на слабост да стигне дотам с Нихат, в следващия миг ще бъде ужасена и отвратена от това, което е направила!

# 602
Как се коментира това............

Без думи. Погледа говори .Абе как се придобива това само с професионализъм . newsm78Съмнителна работа  newsm78

# 603
  • София
А тука.......... newsm09 smile3505

# 604
Мокси, а за мен ще има ли един автограф? Нали си ми приятелка? newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17
Ще има мила, как няма... Нали затова са приятелите   love001  love001  love001  За момента мога само една от любимите ти снимки да ти предложа...

Ухааааа  Oha! Oha! Oha! Oha! Oha! класата личи отдалеч. coolcool coolcool coolcool Мокси, благодаря ти за прекрасната снимка!   love001

# 605
  • Русе
Любовните им сцени са супер въздействащи, защото има толкова много нежност и красота в тях. Как няма да не настръхне човек, когато Харунски е вперил в Еда тоя неустоим поглед, прекарва ръка през косата й, като вплита пръстите си в нея и обгръща лицето й и бавно докосва устните й!  newsm09

newsm10 Гледам го тоя Нихат в клип4ето! А бе, прояви малко въображение и фантазия, с едната ръка я сграб4и, пък с другата я погали , докосни я с устни по лицето! Да се у4ат от Харун!
Ти се моли да не вземе да се научи, че тогава ще го закъсаме яко!  newsm12

Не, то трябва да ти идва отвътре! Трябва да го изиграеш!По сценарии си е целувка, ама актьорът трябва да я направи истинска, да й даде живот!Еда никога няма да забрави вкуса на устните на Харун. Дори и в момент на слабост да стигне дотам с Нихат, в следващия миг ще бъде ужасена и отвратена от това, което е направила!
newsm10 newsm10 newsm10

# 606
  • Русе
Малееее! Тук не се играе! smile3521

# 607
Права си, това със сигурност ще го видим в новия сезон. smile3521

# 608
Или Отнесени от вихъра! Дали защото са архивни филми, като за времето си са  били култови сцени, но сега ако ги гледам,  нищо
не 4увствам! Няма такава екранна двойка, като нашите любимци!

Разтърсващ филм! Както и "Птиците умират сами". И при двата първо ги гледах, после прочетох и книгите - вълнението беше от първата до последната страница.

Но да се допълня - няма такава искрена и чиста любов, така да гори и бушува, без да тлее. Тази любов е самият живот! Затова сме така подвластни и никой не иска да излиза от този унес.

# 609
  • Русе
Как се коментира това............

Без думи. Погледа говори .Абе как се придобива това само с професионализъм . newsm78Съмнителна работа  newsm78
А бе, тук ако няма тръпка,аз съм Айше!

# 610

Бобояна тази вечер си голяма провокаторка Heart Eyes Признаваме си има химия между двамата .А пък те да отричат колкото си искат .Сами се издават. Naughty

# 611
А погледа на Еда ... говори много ...

# 612

Има ли смисъл да говорим и да пишем при такова изпълнение!

# 613
Това ми "един" от любимите моменти
 smile3556 newsm74 newsm09

# 614
Това ми "един" от любимите моменти
 smile3556 newsm74 newsm09
Няма начин как да не е любим...
 Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт