Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 93

• 23 125
  • 765
  •   1
Отговори
# 675

Розовке, ти защо така - здравейте и лека нощ, ама нищо, лека да е!

# 676
# 677
  • София
Бобо,откъде я извади тая торба със снимки,бе джанъм newsm78 newsm78 newsm78
Една и от мен,да не остана много назад

/quote]
Ами докопала съм един съседски фен форум и оттам ги копвам снимките! Както вече споменах преди няколко теми и те не са по-малко луди от нас.  hahaha hahaha hahaha

# 678
# 679
Кометке, ами що тогава всички ме гледат кат' че съм луда.Сигурно е обратното,те луди,аз нормална newsm03 newsm12 newsm53
Манпла, това, че не разбират твоята, а и на всички тук "лудост" показва колко са ограничени и тесногръди хората. Според мен ние имаме невероятното умение да се радваме на красивите неща от живота - любовта, приятелството и разбирателството. Ние сме открили тези неща в един филм и се наслаждаваме на незабравимите моменти в него. Така ние (поне аз), изживяваме това велико чувство, пресъздадено по изключителен начин от безкрайно талантливи актьори. Това ако е лудост, то тогава не знам как живеят другите, които ни смятат за такива?

Съгласна съм на 200%.Да пием затова.Наздраве

# 680
И нали сме едни изследователки - а, кажете сега това как се играе, бе!

Това не е игра, това е истинската реакция на двама щастливи влюбени.

# 681
Бобо,откъде я извади тая торба със снимки,бе джанъм newsm78 newsm78 newsm78
Една и от мен,да не остана много назад

/quote]
Ами докопала съм един съседски фен форум и оттам ги копвам снимките! Както вече споменах преди няколко теми и те не са по-малко луди от нас.  hahaha hahaha hahaha

Не спирай   bouquet  bouquet  bouquet

# 682
# 683
  • София
Кометке, ами що тогава всички ме гледат кат' че съм луда.Сигурно е обратното,те луди,аз нормална newsm03 newsm12 newsm53
Манпла, това, че не разбират твоята, а и на всички тук "лудост" показва колко са ограничени и тесногръди хората. Според мен ние имаме невероятното умение да се радваме на красивите неща от живота - любовта, приятелството и разбирателството. Ние сме открили тези неща в един филм и се наслаждаваме на незабравимите моменти в него. Така ние (поне аз), изживяваме това велико чувство, пресъздадено по изключителен начин от безкрайно талантливи актьори. Това ако е лудост, то тогава не знам как живеят другите, които ни смятат за такива?

Може ли да се присъединя и към мнението и към наздравицата!  newsm10 newsm24

# 684
И нали сме едни изследователки - а, кажете сега това как се играе, бе!

Как ли? Като те уцели стрелата на Амур! Само и единствено тогава.

# 685

Мацки, лека нощ и сладки сънища

# 686

newsm24 newsm24 newsm24 newsm24 cheers cheers cheers cheers cheers cheers Да сме живи и здрави и все така красиви и незабравими!

# 687

Мацки, лека нощ и сладки сънища
Лека, Мармалон! Да сънуваш само хубави неща!

# 688
Тази чаровна усмивка е за всички Вас, фенки на този хубавец!

# 689

Общи условия

Активация на акаунт