112та есенна среща в Италия

• 34 579
  • 759
  •   1
Отговори
# 465
Джуфка -супер звучи този е по-близо и има интересни неща като имена..
това ли е
http://maps.google.bg/maps?ie=UTF-8&hl=bg&tab=wl

а втория това ли

bouquet  bouquet
Джоя намерих го в Гугъл мап обаче е доста далеч,благодаря   bouquet

ми картите ми показват само България.......както и  да е....
Виллафранка си спомням 4е е в покраинините ,а Соммакампаня е от горната страна на летището,което е едно и също.В смисъл..едно и също летище за Виллафранка и за Соммакампаня,само дето едното е отгоре, а другото отдолу. Карате по околовръсния и има табелки,после на Соммакампаня веднага има казели да излезете на магистралата.Демек аутлета е близо до казелите на Соммакампаня .......ох как го обясних ,,та 4ак аз не се разбирам.А от там е по4ти 40  минути до Фран4акорта това кето ви е написала Джоя.
А аз съм посредата  Laughing Laughing На езерото  Laughing  Аз ходя винаги на Фран4акорта ,има 84 марки и за 4-5 4аса го обикалям .С по4ивка.

# 466
Джуфка -супер звучи този е по-близо и има интересни неща като имена..
това ли е

а втория това ли

bouquet  bouquet
Джоя намерих го в Гугъл мап обаче е доста далеч,благодаря   bouquet

ми картите ми показват само България.......както и  да е....
Виллафранка си спомням 4е е в покраинините ,а Соммакампаня е от горната страна на летището,което е едно и също.В смисъл..едно и също летище за Виллафранка и за Соммакампаня,само дето едното е отгоре, а другото отдолу. Карате по околовръсния и има табелки,после на Соммакампаня веднага има казели да излезете на магистралата.Демек аутлета е близо до казелите на Соммакампаня .......ох как го обясних ,,та 4ак аз не се разбирам.А от там е по4ти 40  минути до Фран4акорта това кето ви е написала Джоя.
А аз съм посредата  Laughing Laughing На езерото  Laughing  Аз ходя винаги на Фран4акорта ,има 84 марки и за 4-5 4аса го обикалям .С по4ивка.

Да това с линковете много тъпо,като ги копирах бяха двете места-селища ли е надолуот Верона към Болоня от едната стр на пътя...
какво означава това   ------------- после на Соммакампаня веднага има казели да излезете на магистралата.Демек аутлета е близо до казелите на Соммакампаня ---------
по-точно затъмнената дума?

Тия които ти ми даде са на около 20-30 мин от Верона мисля.
И тоя Фиденца е хубав,но пак далеч сякаш...
  bouquet

# 467

Да това с линковете много тъпо,като ги копирах бяха двете места-селища ли е надолуот Верона към Болоня от едната стр на пътя...
какво означава това   ------------- после на Соммакампаня веднага има казели да излезете на магистралата.Демек аутлета е близо до казелите на Соммакампаня ---------
по-точно затъмнената дума?

Тия които ти ми даде са на около 20-30 мин от Верона мисля.
И тоя Фиденца е хубав,но пак далеч сякаш...
  bouquet

Това озна4ава, 4е трябва да излезнете от магистралата А4 на изход Sommacampagna. Щом излезете и си платите, гледате за табелки към аутлета. Казелло е мястото, където се плаЩа магистралата. 

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 13:05 от gioia.

# 468
Джоя го е обяснила....
А този на Фиденца наистина е по голям ,има пове4е марки,но и цените са по високи,,там ходих защото е централния магазин на Бон прих(исках да сменя един артикул) и направих разлика в цените от Фран4акорта например: футболни обувки на Пума струваха 50 евро ,същия модел в Фран4акорта 30 евро.

# 469
Благодаря!Разбрах.
Явно Франчакорта ,който Джоя даде е с най-ниски цени ,но пък най-далеч .

# 470
Льоли, от една фиера във Чивитела. Но са същите хора, де, които са и във Фурле:)

През мен вчера премина ужасен вирус интестинален, в аптеката казаха, че върлува в момента, внимавайте. Кратко, но гадно. Гадене, повръщане, температура, диария. Накратко много ми беше лошо. Дадоха ми универсалното Тахипирин и живи лактозни бактерии да пия. Днес съм добре.

# 471
Към тези които имат скутер, или към Миликс и към вси4ки които имат информация.

Може ли с бг книжка да се кара скутер 150 сс. ?

Зна4и,аз знам 4е не може и трябва А 1 или А2 ,Търсих през нета,но не намерих никаква информация ,защото от зад на бг книжки пише Б и М ,до колко кубика влиза това наше М ?

Моита приятелка с полвинката и имат Бг книжки,нямат резиденца а за да ходят на работа им трябва превоз.И за да се возят двамата са се спряли на скутер 150сс.
Като съм написала 4е нямат резиденца и респективно ли4на карта ИТ ,озна4ава 4е не могат да изкарат практи4еския изпит за А1 или А2.

# 472
до 125 може.

# 473

Лени а влиза ли 125 ? Питах 2 виджили ,и те не знаят ,питах един полицаи и тои не знае.

# 474
да, 125 можеш да караш без курс.

# 475
  • Italia, Palermo
ЗдравейтеМ
Джуф, сега сядам на компа, господин виджилЪт е на ассемблеа кондоминиале и след някой 4ас 6те го питам за скутерите, но намерих за опреснение на знанията ето това
http://www.shofior.com/road_signs.html
Виж последното, Категории МПС, май не могат ни в Бг, ни където и да е с книжка за Б и М да карат над 50сс мотори

# 476
Ние снощи се върнахме от Генуа - дъжд дъжд дъжд, после пак дъжд, и вчера вече ни се отвори и слънце. Доста се изморихме, но и си починахме. Нали не звучи като противоречие?!  Laughing

Хубав град, живописно, но много нагъчкано, няма никакви совбодни пространства между сградите. С една дума, красиво и леко хаотично.

Милитана, щом момчето ти знае италиански и е достатъчно умен, за да учи право в Болоня, вероятно ще може да се справи и с бюрокрацията, която в началото изглежда объркана, а после всичко си идва на мястото. Остави го сам да се справи, на 19 е, няма все мама да му помага, и то отдалеч! А и ще видиш, че ще се окаже по-оправен, отколкото си очаквала.
Извинявай за забележката... но виждам, че сте толкова добре информирани, че единственият проблем е момчето само да отиде и да говори и да се оправи. Успех!

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 10:25 от tralala81

# 477
Ние снощи се върнахме от Генуа - дъжд дъжд дъжд, после пак дъжд, и вчера вече ни се отвори и слънце. Доста се изморихме, но и си починахме. Нали не звучи като противоречие?!  Laughing

Хубав град, живописно, но много нагъчкано, няма никакви совбодни пространства между сградите. С една дума, красиво и леко хаотично.

Милитана, щом момчето ти знае италиански и е достатъчно умен, за да учи право в Болоня, вероятно ще може да се справи и с бюрокрацията, която в началото изглежда объркана, а после всичко си идва на мястото. Остави го сам да се справи, на 19 е, няма все мама да му помага, и то отдалеч! А и ще видиш, че ще се окаже по-оправен, отколкото си очаквала.
Извинявай за забележката... но виждам, че сте толкова добре информирани, че единственият проблем е момчето само да отиде и да говори и да се оправи. Успех!
Благодаря за пожеланието! Ами май нямам друг избор, а и той същото ми каза снощи - да не го мисля. Така и ще направя  Simple Smile

# 478
  • Italia
Добрутро  Simple Smile
Докладвам:баЩа ми ми е взел подновената българска книжка и сега отново съм си с две  Wink

Питанка: някой слу4айно да си пътува за София тези дни/седмица? Имам нужда да пратя мъни4ко пакет4е ( с размерите на кутия парфЮм ) на сестра ми. Rolling Eyes

# 479
Има бусчета които пътуват редовно всяка седмица от България до Италия и обратно и превозват хора и багаж. Много е удобно. Аз вече два пъти изпращах така за България и два пъти ми изпращаха разни неща на мен. Плаща се директно на шофьора, взимат от 5 до 10 евро на чанта или кашон, може да се договориш кога да платиш - при изпращането или при получаването. Сигурно е, защото те са няколко шофьора и всички ги знаят и няма как да изчезне нещо. (е, то винаги има как ама да не се случва). Ако някой иска телефони да ми пише на лични - едните бусчета минават през Сърбия, другите през Гърция с ферибота.

Общи условия

Активация на акаунт