112та есенна среща в Италия

• 34 543
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
И мен ме няма в тая област... то това е и проблемът; иначе казваш и толкова, няма нищо особено. Аз бих проучила кой е врагът, после ако ми се сторят разумни хора, вероятно ще им кажа (защото в България е доста нормално да си тупаш покривката навън, никой не се и замисля, а като им кажеш - и ако са нормални хора - биха могли да го вземат предвид); ако се окаже някоя бабичка, може да й разкажа колко ми е трудно с тия трохи, макар че иначе много я разбирам, че няма къде да си ги тупа човек в тия наши блокове  Mr. Green.
Обаче си го представям по-лесно, ако ги засечеш примерно в асансьора, иначе специално да се качваш да говориш с тях... хм, аз бих се замислила (и дразнила от трохите) доста, преди да го направя  Blush

# 511
Момичета как е времето в Италия особено област Емилия -Романя?Тук в Бг е 25 градуса и хората се пекат на плажа... Grinning
Зарадвайте ме ,че и при вас  е така.  Peace

не е  Flutter

мрачно, облачно , но не студено. може би 15ина градуса.

Льоли, аз този вторник получих този вирус интестинален, който отмина до следващия ден.
Симптомите бяха лошо, лошо, много лошо, диария и повици за повръщане, температура, втрисане, отпадналост. Веднага аспирин с вит С + парацетамол редувах през 2 часа, лопедиум ( имодиум) и после почнах с лактозни бактерии, които ми дадоха от аптеката ( защото не било правилно да се пресича диария, ако не се налага), мн. добър ефект.  На сутринта в сряда  станах все едно нищо не е било. След 3 дни мъжът ми преживя нещо подобно, но той е Робокоп и  за няколко часа му мина.

Вчера нашата градина доби по-човешки вид, ринахме листа имаме огромни дървета, обрахме докъдето стигаме наровете , и ги изхвърлихме, оставих си само за украса няколко. Тук казалингите поддържат не искам да ви казвам колко перфектно всичко и понякога направо ме е срам. Прането ми може да виси с дни, не съчетавам щипките по цвят, не мета на улицата, не мета и пътеките в градината, тревата ни е под всякаква критика.... Как не са ни отсвирили не знам. Все чакам някакъв квартален комитет да ми връчи табелка "НЕОбразцов Дом".

Последна редакция: нд, 07 ное 2010, 11:50 от 10 c's

# 512
тревата ни е под всякаква критика....
Едни познати тук имат сенокосачка-роботче. Има си къщичка на двора и си седи сгушено вътре. Всеки ден, когато му е часът, излиза, минава по дворчето и пак си се прибира. От време на време казва по едно "пиу" Laughing. Много е симпачтично, като кученце някакво. Те са си го кръстили Амброджо (преместиха се тук от Милано). Simple Smile))))))) Та в заключение, поляната им е  п е р ф е к т н а, а не полагат никакви усилия за това. Wink

# 513
Виждала съм ги:) Като една тревна Румба са:))) То си има майка и ходи да се зарежда. Само не ми е ясно в какво слага тревата, дето я е окосило:))
Само че мисля, че са доста скъпи, няколко хиляди евро.
Моят технологичен блян е Румба за вкъщи, тази която и мие, после искам да направим портата да се отваря сама, след това имам да сменя една врата, така че да влиза кучката през едно такова прозорче, нали се сещаш, мини врата, вградена във вратата:) И после още нялко неща и тогава косачка:))))

Гледам по бтв един филм за това какво правят Максим и Албена сега. Не знам как да реагирам, но е интересно.

# 514
Гледам по бтв един филм за това какво правят Максим и Албена сега. Не знам как да реагирам, но е интересно.

Албена май чака дете и май е от Максим, аз дотук знам  Laughing

# 515
Само не ми е ясно в какво слага тревата, дето я е окосило:))
Ами при положение, че коси всеки ден, няма нужда да събира. То коси милиметри някакви. Дори има такава техника в косенето на трева (в един градинарски форум го четох Simple Smile)))) ), при която се косят връхчетата, не се събира, а това, което пада, подхранва терена.

# 516
аа, да. не се сетих...

Филмът за Албена и Максим показа това, че животът им не е свършил след присъдата на Максим ( 2г. условно) и обезщетението, което трябва да плати ( казаха, че е безпрецедентна сума). Работят в разни шоу на лед програми, помагат при подготовката на един френски фигурист. Пътуват много, хотели, пързалки, фенове. Връщат се понякога в БГ, тренират дечица.
Той мечтаел за  дете, тя нямала мечти.
Като цяло тя изглежда доста потисната, но не знам дали и преди е била такава - доста земна ми се стори -  не скри, че не прави най-любимото нещо на света ( тези циркаджийски шоута), но свиквала, а той каза, че се чувства, като пенсионер малко на това ниво.
Харесвало им да работят по хореографията , не да са треньори.  И така. Аз тяхната кариера по принцип я пропуснах, защото те май от 2006-7 са на върха, а аз тогава вече бях в Италия. Но явно са били добри.
Много добре уловена тежка атмосфера около тях, нещо което витае. Едни тежки погледи и двамата имат...

Препоръчайте сладко вино ( за кестени)

Последна редакция: нд, 07 ное 2010, 13:53 от 10 c's

# 517
Албена (и аз чух, че тя е бременна) изживя много тежко събитието и последиците, Максим пък изразява своята мъка по друг начин. Гледала съм руски телевизионни предавания по тяхната телевизия с негово участие и не знаех, че и тя все още се занимава. Говореше се, че с изпълнението си по "Реквием" на Моцарт, са предизвикали Съдбата - това била музика, която всички фигуристи избягвали:
http://www.youtube.com/watch?v=XSAQtK7D6Vg&feature=related
След такова изпълнение няма думи...

# 518
  • UK
Да, Албена и Максим чакат дете. Не гледах филма по БТВ, но клипчето ме просълзи с тази музика- много е красиво...

# 519
Разкошно..
Ами не знам какво да кажа, много глупаво покосена кариера, много голяма грешка допусна това момче, жалко. Аз не разбрах те защо не могат да се състезават повече?

# 520
Брей, явно само аз тук не обичам фигурно пързаляне. Изобщо не ми е красиво. Малко са ми смешни, не ги намирам за грациозни, пък и са доста кичозни. Не Албена и Максим, а фигуристите по принцип.

# 521
Аз харесвам. Костюмите не харесвам:-)
По времето на Катерина Вит много ги знаех, но после не съм следила редовно как се развива този спорт.

Бях много учудена по време на последната олимпиада ( лятна) как се е развило синхронното плуване!
Преди винаги ми се струваха много смешни и резки, максимум някакви звезди и пирони да правят във водата - но като гледах лятото колко сложни фигури и движения изпълняват ми се издигна много в очите този спорт.

# 522
А на фигурното пързаляне като на спорт ли гледате или като на вид танц (изкуство)? Аз го разглеждам като танц и не ми допада.

# 523
А на фигурното пързаляне като на спорт ли гледате или като на вид танц (изкуство)? Аз го разглеждам като танц и не ми допада.

Танцовите двойки наблягат повече на танца, синхрона, атмосферата, драмата. Спортните на сложните фигури, скокове, пируети.
На мен са ми по-интересни спортните, защото там мога да видя спортното постижение , например скочил, въртял се, приземил се...
Докато при танцовите трябва да се подредят повече фактори - хореография, костюми, музика, синхрона м/у двамата. Има моменти, когато в едно такова съчетание не виждаш къде започва единия, и къде другия, преливат се, допълват се , правят да изглежда лесно нещо, което е много трудно. Не знам дали е арт-. По-скоро е толкова арт-, колкото и цирка.

В художествената гимнастика по времето на българските успехи имаше такава тенденция да се дърпа по-скоро към танца, не толкова към техниката - съветските винаги ми се струваха дървени, много технични, без стил. Там пък обратно - харесваше ми танца:)

# 524
  • UK
На мене не ми харесват мъжете-фигуристи, иначе по двойки според мен е много красиво. Художествена гимнастика май гледах последно когато Мария Петрова се състезаваше и не беше още жена на Боби Михайлов ( ooooh! ). Иначе синхронно плуване обожавам да гледам- но винаги искам да пропусна момента, в който момичетата са извън басейна и маршируват с изпънати назад крака и ужасно фалшива усмивка hahaha.

Общи условия

Активация на акаунт