112та есенна среща в Италия

• 34 626
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
  • Italia, Palermo
Ехооо, къде сте, моми4ета? Май аз с моите ми6ки и разкази за глад и диети ви упла6их Simple Smile
Междувпро4ем имате ли ве4е коледно настроение? То с тия температури тук и в България сме о6те на лятна вълна.

# 661
Да бе, да! Не знам за вас в Тропика на Рака, но аз тук паля камина, за да се стопля. Laughing

# 662
Ами, мен ми е чудно от самата мен, но тази година ме е обхванало много отрано коледното настроение, след няколко дни мисля да купим елхичка от ИКЕА и да си накичим къщата, както и да почна разни сладки и слакдиши да правя... Това е и заради факта, че напоследък нямам никак време да обърна внимание на домашните задължения, та ми е домиляло чак. Малко домашен релакс.
Как върви отслабването, Миликсе? Казваше, че добре действат тия Хербалайфове?

# 663
аз запо4нах да се оглеждам за подаръците за малкия, 4е миналата година в на4алото на декември с триста зора намерих желания подарък, беШе из4езнал навсякъде  ooooh!

# 664
А вярно ли е, че декември вдигат цените на играчките? Свекърва ми ме подкокоросва с такива сведения. Simple Smile))))
Аз за сина ми мисля някакво лего. Той сега има една голяма влакова композиция и много си играе, но е дупло (по-големите кубчета). Сега мисля първи комплект лего - някакъв самолет или кораб... А в бъдеще ще се допълва.

# 665
аз още нямам никакво коледно настроение.
за подаръци изобщо не ми се мисли. пуснах една тема в ДиС за идеи, но нищо не ме вдъхновява..
получихме коледната брошурка на Икеа, но и там не намирам нищо интересно.. засега.

# 666
Момичета, това ще ми е първата Коледа в Италия, а май се очертава да имаме и гости. Кажете ми какви са традициите тук, какво се готви, сервира, как се празнува - всичко ще ми е интересно.

# 667
  • в шоки-land
 mcdirock –че, dessita, благодаря много    bouquet Hug Heart Eyes точно това е Peace, но не знаех как да го търся.....

# 668
  • Italia, Palermo
Ами, добре върви отслабването, в сряда 6те стане една седмица, харесват ми продуктите на НАтурхаус. Е, мисля, 4е засега действието им е преди вси4ко дренира6то на те4ностите и 4увство на заси6тане, но минус 2 кг. за по-малко от 7 дни е добре, рпи условие, 4е гладна не оставам. Всяко хранене завър6ва с обикновено кисело мляко с фибри, аз слагам лъжи4ка ленено семе.
Ние гледахме в4ера Лего конструкторите, много са скъпи, искаме не6то с мноого прозор4ета, покрив4ета и про4ие, на вълна строене на къ6ти4ки сме, освен това ни харесват и кукленски домове с минимебели и Мани Туттофаре, не намирам тук досат от рекламираните игри по българската телевизия. Това лято купихме огромна кухня Миеле и бленуваният Зъболекар с пластелини на Плей Дон. О6те умуваме, видяхме и сумати глуповати и безсмислени игра4ки, струва6ти доста евро. 6те умуваме.
Тук в Сицилия в коелдната но6т хората се събират на пица с домати лук, сфин4оне наре4ена , обработени са предварително с риган и олио тези зелен4уци, сервират се и картофени крокети и разни такива не6та от фриджиториите, тук консумират като луди карфиол, на Коледа е паниран, въоб6те, тежки гозби. Ние у дома си караме на баница, сервирана на битова на6енска покривка в 4инии от троянска керамика и салати, свекито носи по не6то постно. НА другия ден е класика лазаня и второ от месо. Аз знам, 4е в пове4ето 4асти на Италия се ве4ерят рибни ястия. Навремето в Пулия правехме спагети с миди, пе4ена риба.

# 669
А вярно ли е, че декември вдигат цените на играчките? Свекърва ми ме подкокоросва с такива сведения. Simple Smile))))
Аз за сина ми мисля някакво лего. Той сега има една голяма влакова композиция и много си играе, но е дупло (по-големите кубчета). Сега мисля първи комплект лего - някакъв самолет или кораб... А в бъдеще ще се допълва.

абе не знам дали вдигат цените, но някои неЩа просто из4езват
сега ти е лесно, 4е можеШ ти да избираШ
моят си има ве4е съвсем конкретни поръ4ки и става по_сложно 

# 670
Така е, макар че и моят син ми е поръчал 2-3 съвсем конкретни бетонобъркачки от строежите наоколо, както и един 15-метров кран, но ми идват над възможностите и се оглеждам за заместители в по-малка скала. Simple Smile))))))

# 671
  • Italia
Здравейте лейдис,
Ейййй прогизнахме от дъждове в Миланско и околията,аман. ooooh!

Моля,препоръ4айте ми провайдер за Интернет и домаШен телефон.Искам да разкарам Телекома,4е ми писна да им пълня гуШите при положение,4е по4ти не говоря от стационарния телефон. В момента ползвам Теле 2 само за Интернет ама не мога да кажа,4е ми се нравят особено Crossing Arms

# 672
Здравейте лейдис,
Ейййй прогизнахме от дъждове в Миланско и околията,аман. ooooh!

Моля,препоръ4айте ми провайдер за Интернет и домаШен телефон.Искам да разкарам Телекома,4е ми писна да им пълня гуШите при положение,4е по4ти не говоря от стационарния телефон. В момента ползвам Теле 2 само за Интернет ама не мога да кажа,4е ми се нравят особено Crossing Arms

Дирокова, току-що минах на Тискали, след като проучих света направо, точно защото ми писна да им пълня телекомските гуши. Сметките показаха, че така спестявам към 15-тина евро на биместре, което за мен не е малко, запазвам си домашния номер, въпреки, че става воип и така.

Ха добър вечер, току-що влизам от няколкогодишно отсъствие  Hug. Не знам още дали ще "остана".  Flutter

# 673
 Охо... Hug Heart Eyes

Вале, а добре завърнала се!  Grinning

Като казвате за играчки, нали съм горе долу в този сектор  Wink

Ако ви интересува има интересно изложение  от утре до неделя в Милано и входа е безплатен  Wink

http://www.gcomegiocare.it/

Тъкмо тази сутрин бях в палацо Марино на представянето, ще е много интересно.  Peace
   Ние не участваме, но сме член на асоциацията на производителите.  Wink

# 674
Аз тази вечер направих бързо кръгче из H&M  да се ориентирам за дребновати подаръци за едни приятелки.
Много приятни неща има, цените са ниски. Абс. всичко вече свети коледно, но не ми се обликаляше повече, а и искам да имам идея
какво търся. Брат ми става на 40 и искам за него да взема нещо по-голямо, колебая се м/у ски екип и часовник. Часовник обаче не се подарявал Rolling Eyes Ски екип в Декатлон не мога да харесам, много са ми безлични. Изобщо съм в голямо колебание.
Леля ми пък сава на 60, но тя е лесна с някое украшение. Дядо ми , 90 за него мисля такава масажираща облегалка и това е!
Коледни подаръци няма да има, само за децата.

Общи условия

Активация на акаунт