Звездни компромати-79 част

• 43 560
  • 709
  •   1
Отговори
# 315
Само едно не ми е ясно какво му харесват на Благой newsm78, много зле изглежда по моите критерии, и Христина и Лияна го слагат в малкия си джоб.Той ми е като сгоден циганин.
[/quote]
Някой да го каже вместо мен  Peace Абсолютно съм съгласна  Peace

# 316
Благо е добре платен
Той на Лияна бившият доколкото ми е известно е доста богат, а Христина ако поиска и друг богаташ ще си хване.Едва ли е това причината и двете не са за оплакване, пък и не е Коко или Ицо, че да е само за пари, но тя любовта е сляпа.

# 317
  • Cофия
Ава, кога да чакаме клипа?
Имаш ли и нфо?

# 318
# 319
Ава, кога да чакаме клипа?
Имаш ли и нфо?

Уж днес трябваше да излезе.
Аз Фен тв не гледам, не виждам да е качен някъде по сайтовете, така че явно не е излезнал още, но вероятно ще е скоро.

# 320
Благо е добре платен
Той на Лияна бившият доколкото ми е известно е доста богат, а Христина ако поиска и друг богаташ ще си хване.Едва ли е това причината и двете не са за оплакване, пък и не е Коко или Ицо, че да е само за пари, но тя любовта е сляпа.
има и любов , съгласна съм , Лияниният бивш е толкова отчайващ , че я разбирам напълно ,
тя казва , че още дълго няма да прежали Благо ,
но Христина ...тя така се е лепнала за него , че всичко ще му прощава цял живот , съмнява ме да си намери друг ...

# 321
# 322
# 323
Може би, но устата и носът са нещо много страшни, лицето цялото на петна.... ooooh!
Добре де, а само аз ли не се възмущавам от тази Христина, това е класика..тя го обича, още повече имат дете и то пък е бебе, нормално е да иска да се събере с него, аз не виждам нищо странно.

# 324
А Мартин Станков ми е мега противен. За него ли ставаше дума в един Вип брадър, Лилана разказваше, че хванала гаджето си футболист с мъж. А май е ходила с него  Thinking
За него ставаше дума. А един познат ми разказа случка с него, обсъждахме изцепки на футболисти, как още докато е бил в "Етър" седял с масажиста ли беше или лекаря, гледал се в огледалото и казал " И Господ слезе на Земята, а, докторе!!!" Joy Много ми беше смешно.

Клипът на Лияна явно излиза утре по Фен, защото Николета е написала под една снимка да се гледа утре по Фен, ама не става ясно клипа ли, интервю ли ще има, то по тази телевизия не знам има ли интервюта изобщо.

Аз съм много възмутена от Христина, писах по рано днес, супер жалка ми е.

# 325
# 326
А Мартин Станков ми е мега противен. За него ли ставаше дума в един Вип брадър, Лилана разказваше, че хванала гаджето си футболист с мъж. А май е ходила с него  Thinking
За него ставаше дума. А един познат ми разказа случка с него, обсъждахме изцепки на футболисти, как още докато е бил в "Етър" седял с масажиста ли беше или лекаря, гледал се в огледалото и казал " И Господ слезе на Земята, а, докторе!!!" Joy Много ми беше смешно.

Случвало се е почивните дни когато се е прибирал в родният град да си търси тройка, голям фен им беше  Simple Smile

# 327
Мъж или жена си търсеше  Grinning

# 328
2 мъже, 1 жена  Simple Smile

# 329
  • Sofia, BG
Кели Осбърн То хубаво, че отслабна, но сега пък съвсем се е обезличила и прилича на поредната Холивудска звездичка..  Rolling Eyes Като бунтарка ми харесваше много повече - сега ми е като 'измита'

Николетка прави голяма грешка, това с Валери също ще се отрази зле на популярността и според мен. Симпатична ми е и не ми харесва като се излага така елементарно.

Аз не само за Благо, ама и на тоя Валери какво толкова му харесват, че се излагат като кифладжийки всичките заради тези неустоими 'убавци'  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт