Звездни компромати-79 част

• 43 545
  • 709
  •   1
Отговори
# 360
Много ми е скована една такава Лияна..Само на едно място седи..И аз така и не разбрах кои са Х и А ..? Нещо не мога да ги видя как са пресъздадени. Thinking
И аз точно това се чудих..
Къде видяхте аналогията?
И какъв беше смислъла на тичането и клипа ? (освен да покаже корем) newsm78

# 361
Клипът е меко казано пълен абсурд .Лиана ги протри тия къси потничета и гащи от толкова носене, освен в ежедневието си ами по клипове се снима с тях. ooooh!Каква ирония на съдбата само Алисия преди как по разни предавания се изказваше , че не доумявала постъпката на Благой и Лиана, защитаваше Христина ,а  сега тя е в същото положение.
Мария

# 362
Жалко за мелодията, можеше да стане приятна песен. Тъп сценарий, а Лияна е такова дърво...опитва се да танцува, и се хили през зъби. Да ви кажа, май хич не й е до усмивки.

# 363
А, добре, не се оказа толкова проста Лияна. И това с двойничките на Алисия и Христина явно си е била измислица пак. Crazy Crazy Crazy Тия жълтури у нас са ужасни. ooooh!
Иначе клипа е тъп, но то и това не е за първи път. Mr. Green
За песента нямам мнение, от 2 месеца вече се върти, та не е като да я чувам за първи път.
И слава Богу, ролята на Николетка не е нищо от това, което очаквахме.

# 364
Световен дизайнер копира Камелия
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2010-10-07&article=342869

# 365
Лияна е смешна.  hahaha
Имаше един малък кадър на Мерилин, как утешава Николета 2:40.

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 10:32 от koki1

# 366
  • Пловдив
Ох, това момиче се хили като пача. Толкова е изкуствена, че ще кажеш че за пръв път я снимат камери (м/у другото за пръв път я гледам). И с това "вечната прислуга". Тц тц тц....излагейшън от всейде!!!

# 367
и пак тези чорапки на такива обувки - нов моден писък ли са  Thinking

Леле майкоуууу,  ooooh!
Това с обувките и чорапите е модерно, доколкото съм следила някои теми из форума.  Rolling Eyes

# 368

Мария тук ми харесва много
  Да припея и аз в общия хор - клипът е ужасен  Crazy

# 369
  • UK
Някой спомня ли си Тиа Карере? Заприличала е на онази жена - котка, ужас.

# 370
лошо решение на ЛИяна е този клип , отново греши ...
ако си беше мълчала , а не да обикаля из медиите и да разправя колко го обича още щяха да са заедно , като гледам Николета не прави тази грешка , а пази дискретност ..

# 371
  • Пловдив
Някой спомня ли си Тиа Карере? Заприличала е на онази жена - котка, ужас.

#Crazy #Crazy #Crazy

А беше:

# 372
Христина и Алисия са пресъздадени като публика на боксовия мач - виждат се за секунда. По- интелигентно е, отколкото предполагах, но нищо случайно няма в този клип.

# 373
Антония Петрова си показва кожените палта в "На кафе".

# 374
Което някак си е безумно, нейната кауза и на другите които бяха кандидатки тогава за Мис България тогава, беше точно за защита на животните. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт