Звездни компромати-79 част

• 43 639
  • 709
  •   1
Отговори
# 270
Тази история с Лияна и Николета  Confused С тази песен, този клип... минаха всички граници. Стана просташко, селско, елементарно и грубиянско. Толкова са самодоволни  Confused

Абсолютно.
А, песента е отдавна, така че Христина със сигурност я е чула вече. Миналата сряда бях в една дискотека, и тая песен я пуснаха 4 пъти. Tired

Каква е причината Цветелина Янева и приятелят й да се крият? Нали и двамата са млади, свободни и 'влюбени'  Mr. Green
...

Той не е много свободен. Пък и не се крият особено.

А, спазват благоприличие, не се появяват никъде по такива светски заедно. Иначе той е напуснал майката на детето си, и живеят заедно с Цвети. Макар, че тяхното криене не е само заради това, че е имал сериозна връзка. Той по принцип доста заплахи получаваше и затова е столкова гардове, и не се появява навсякъде, а много внимава.

# 271

Е, тя Сашка винаги ги вади едни обложки, например  Mr. Green

# 272

Е, тя Сашка винаги ги вади едни обложки, например  Mr. Green

"Вар"  Joy

# 273
# 274
Сашка е недостижима просто. hahaha Joy

Анелия в Щатите хареса ми тук, много

# 275
  • ...край Дунава
Наистина много "бляскава" промоция на Цвети, но не ми хареса нито една от роклите-бялата, като сватбарска ми заприлича, черната-нищо особено, а Версачето-лилавото-ептем не ми допадна, но Цвети по принцип ми харесва много.
Малина е уником просто, няма такава маймуна, на Галена тоалета е мноооооооооого готин, дори ще накарам шивачката да ми направи такъв Crazy, ама много ми хареса Heart Eyes, Мария ми хареса също и Илиян с това папионче Crazy

# 276
  • Пловдив
Сури Круз на колко години е точно?

Родена е на 18. 04. 2006 г.

http://info.rozali.com/zvezdi/p7185.html

# 277

Мерси.  bouquet
Че водих тука един спор. Laughing

# 278
Ейми май е сменила гаджето. Rolling Eyes И пак с тези цвички... Whistling
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/10/06/article-0-0B7AB2B10000 … C-715_468x751.jpg

# 279
Много е хубава Анелия, пу-пу.
Kъде видяхте , че Енрике е гей бе  Rolling Eyes Човека просто не искал да се жени
Енрике пропуснах, и той на гей ми прилича Simple Smile

# 280
Николета Л … 03;на

И пак

Извинявам се, ако са пускани.

# 281
Николета  и Лиана падат доста ниско с този клип , не че съм ги мислела за големи умствени капацитети де. LaughingНеска обаче бях в един салон и случайно ми попадна(не много случайно исках да прочета интервюто) онзи брой на ел с Христина на Благо.Та тя казва , че детето им било планирано , че той пожелал първи да имат дете , тя много се била притеснявала  за него , защото когато били заедно винаги се забавлявали с много приятели , а сега той не общувал с тях , че се бил отделил тотално и (това  много ме озадачи ) трудно щяла да му прости, а при първа покана от негова страна хуква за Русия. ooooh!Казва също , че и е първия мъж във всяко отношение и , че му е прощавала изневяра и не го крие. Grinning На снимките е излязла горе долу добре , но устните и  от самолет да ги гледаш пак ще ти се сторят много нескопосани.

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 19:33 от Маями

# 282
Песента на Лияна какъв текст има само Simple Smile. Ужасно тъп.

Текста на песента:

Чудиш се сега дали да я целунеш
трябва да си пил за да го направиш
твоя си е тя, вечната прислуга,
но мъжа в теб иска мен.

Да я науча ли да гали, да я науча ли да пали
да я науча ли да вика както аз.
да я науча ли да пипа, да я науча да не пита
да я науча да целува както аз.

Затвори очи с мене си представяй,
че целуваш там, където полудявах
нямай дързостта очите да отваряш,
че в реалността пак е тя.

Еййййй, е няма такава отврат просто...

# 283
Деси Банова бременна ли е? Стори ми се, че има коремче.

http://www.popsugar.com/Photos-Brad-Pitt-11359982?page=0,0,0 Брад

# 284
Николета с Лияна  пак

На Николета не и е много умен ход да участва в противната песен. Толкова време да се крие и сега да избухне по този просташки начин...

Общи условия

Активация на акаунт