Звездни компромати-79 част

• 43 636
  • 709
  •   1
Отговори
# 480
Брад с близнаците, големи сладури. Те какви бяха, момче и момиче ли? newsm78
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/10/07/article-0-0B8462EB0000 … C-149_468x418.jpg

Бонбони!

# 481

Това по-русичкото/май момченцето/ ми прилича много на Шайло.

Устенцата са номер 1  Crazy

# 482
Леле, Денкова на 39 ли е #Crazy изглежда ми на 30.
родена е декември '74 - на 36 е , даже още не ги е навършила ..

# 483
# 484
# 485
 Джесика Алба се е снимала гола във филма Езикът на любовта.

http://vbox7.com/play:b2a828c6

# 486
  • In The Middle Of Nowhere
Относно рождената дата на Албена Денкова в сайта, който четох че е '71 сега погледнах, че по-нагоре в съшата статия пише '74  година. В останалите резултати е пак '74 значи е толкова. В сайта е грешката. Максим е 77 набор.

# 487

Това по-русичкото/май момченцето/ ми прилича много на Шайло.

Устенцата са номер 1  Crazy
Повече ми приличат на Анджелина Peace

# 488
Да, особено устните, копие са  на майка им. Crazy

# 489
Не знам до колко е компромат. Една позната в Чикаго е била на ''концерта'' на Анелия. Каза, че Анелия е искала по 20 $ за плакат с нейния автограф. Embarassed От всичко трябва да се печели, в кризата.... Crazy

# 490
Не знам до колко е компромат. Една позната в Чикаго е била на ''концерта'' на Анелия. Каза, че Анелия е искала по 20 $ за плакат с нейния автограф. Embarassed От всичко трябва да се печели, в кризата.... Crazy
Ако е истина ,всъщност твоята позната няма за какво да те лъже, не виждам за какво го е направила Анелия.Хората са отишли да се забавляват и да се почувстват за миг поне малко по-близо до родина , а тя да оскубе колкото може повече пари.Все едно ще забогатее с 20$.

# 491

За мен не е компромат.И Мадона (луда,луда фенка съм й) дойде в България и тениски по 20$ да продава. Peace
Лошо няма,важното е всички да са доволни.

# 492
Дам, и аз си взех потник Made in Turkey за 20 лв.. Отпред - Express yourself, отзад Мадона..Така, че не виждам нищо компроматно..Е, добре де можеше и по-евтино да ги дава. Peace

# 493
# 494
Андреа и Джери ..   Grinning Като наказана е  Laughing

А коментара под снимката е:
ako te vidi stilis kapanov kak si boqdisana shte hvarli nojicite!   Mr. Green Mr. Green

пак

в Гърция

с какви чех … 2;и е

какъв ток с … ;мо..

последно

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 21:59 от Алетеа

Общи условия

Активация на акаунт