ние сме добре,даже перфектно,Борис расте и нахитрява,вече се мъчи да ходи сам,ама още не му стигат силите
малко е сополив и не мога да открия нашата скъпа докторица и ще се оправяме сами май
ами това е засега ,целувкам ви всички-малки и големи

ще се радвам да поспамите малко в името на печалбата хахахахахах
благодаря ви предварително
Lightning мерси за поздрава
Ванко прави така на ваксините, мен затова винаги ме е страх, когато отиваме, защото знам какво ще последва - ужасен рев и "захласване", май така му казват.
Уф, в голяма чуденка съм.
!
!
! Между другото, как е Димана? Да се похвалиш скоро, че е здравичка ей
...
.
, щото си виждахме терасите, ама не се разпознавахме, толкоз далеч живяхме един от друг...Лапешка работа, ама първата цАлюФка тогаз беше...
, всичко е в реда на нещата
, но определено помагаше... Верно, че бях по-голяма, но...факт.
!
Ама вий сте се улялиии..

Започва се буквално с троха, като постепено се увеличава дозата до 1/2 или 1/4 - според различните педиатри жълтък. Признак на алергия/непоносимост може да бъде обрив, обикновено по сгъвките, лицето, коремчето или разстройство в зелен цвят със слуз или кървави жилки. Обрива представлява червена суха като изпръхнала кожа, като е възможно вътре да има ситни пъпчици. Механизъм на действие на алергията - коварното при алергията е, че се действа с натрупване. Т.е. може да дадете еднократно известно количество и да няма обрив, а такъв да се получи примерно след седмица или 10-ина дни, като се натрупа в организма въпросното вещество, към което има непоносимост или алергия. Имайте предвид, че за възрастен човек жълтъка е тежка храна, така че не трябва да се бърза с количествата при бебоците. Така да се каже - питай патило 
Мисля и Калина да я пробвам след 1 г. А бележка педиатърката ще ти даде, спокойно! Не виждам причина да не може да си яде поне десерта и основното. Да кажем, че ако супата е със млечно-яйчна застройка може да я пропуснете.
За теб ще е доста по-трудно, но свиква се
Ако искаш да поплачеш на нечие рамо - предлагам моето!

В тази връзка почваме попара с козе сирене, имам карт бланш да давам по 2 пъти каша и по 2 пъти пюре. Продължаваме с кърменето. В попарата слагаме захар, па белким кАчи некой грам... ама пък каката не харесваше попара със захар... ще видим. Искам и също така да кандидатирам Калина за най-голЕма кльоща на клубчето - на 8,5 месеца е 7,120 кг!
Отнесохме и последния Синфлорикс.

ето нещата се нареждат полека - лека!

Препоръчани теми