Есента е вече тука, но на Февруарче не му пука (20)

• 21 161
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
Коте това с белешката от лична май ще си остане проформа,аз взимах днес и уж искат ама нали е частна взеха ми парите.
Ел специално Ян Бибиян имат меню за алергични деца -без мляко,масло и яйца ето ти менюто за седмицата
http://www.yanbibiyan.net/page.php?pageName=currentmenuAlergia&activeIndex=6
НО като застанеш с мишката на ястието излиза  състава му и в някой мернах яйчен прах(огретен с карфиол),та мисля да звъня да ги поразпитам,че и Явор не трябва да яде жълтък.Абе пак е вариант четеш и ако има не взимаш в този ден Wink

# 616
  • York

То като гледам и захар има във всеки десерт, и масло има тук таме  Thinking

# 617
Мики, нали е частна (т.е. с комерсиална цел) - как няма да ти вземат парите? Imp
А здравето на децата остава на заден план, вместо да е приоритет...
Бъдете внимателни и четете съдържанието, информирайте се - имате пълно право на това!
Ел, между другото, как се установи тази алергия и потвърдена ли е?

# 618
Пффф, цял ден не сколасах да драсна някой ред, а не излизахме като никога  Crazy. Разчистих се, с Йони една игра хубава падна, после си спа човечето и т.н. и т.н. и останахме вкъщи. Вечерта ходих на тае-бо и се поосвежих. Цял ден ме боли главата (нали и аз съм мигренозна, но ме беше забравила тази напаст, откакто забременях...) и не знам на кой свят съм.

За Алианса - ужасно благодарна съм на нашите, че ме записаха там на френски (преди това ходех на забавачка с френски от 5 годишна). Помогна ми ужасно много занапред в годините. Учих и във френска гимназия след това, където бях единствената учила езика преди това и то 7 години  Crazy. За да ме мотивира и да не изостана случайно, учителката ни по френски всяка седмица ми възлагаше поне по 1 урок, който да преподам на съучениците ми. Бях много горда  hahaha bowuu. После френска филология и изобщо де що се учеше тоз език аз бях там  Grinning. Направо съм пример за последователност  Mr. Green.

Ника,  Hug Hug Hug! Бързо да преборите този ларингит  Sad! Миличкият Макс... Целувка за него!  Heart Eyes
Стели, радвам се, че здравето цари вече у вас!  Hug
Ел, обрина ли се Яско? Аз още не съм го въвела, предстои.
Понякога, поздравления!   bouquet

П.П. А, да кажа и аз за Ам-то - само 2 пъти пие мляко Йони - сутрин и вечер.

# 619
Писах, писах, писах и като тръгнах да публикувам ...

Сесията ви е изтекла, полето за отговор е празно и ... нещо си там друго  #Cussing out  Embarassed

Кво станаа... newsm78

# 620
ponqkoga , браво! Успех!!!  Hug
Неви, благодаря, успокои ме! Направо съм забравила Преслав как и по кое време е започнал така да щурее, но лошото е, че Ина вече три пъти си издрънча главата в мое присъствие и ме е яд, ама много ме е яд! Sad
А тази вечер се чукна в масата, докато мъж ми я "гледаше", че като се разрева...  Cry ама много се разрева и се случи нещо, което много ме уплаши - както я гушках изведнъж спря да плаче за секунди, не можеше да си поеме въздух и си поклати главичката като, че губи съзнание...  Cry Вярвайте ми, всичко стана за не повече от 2-3 секунди, но се уплаших много... Tired Веднага и измих лицето с вода и се успокои, че даже и не хълцаше  #Crazy Изкара ми ангелите това дете!
Пък на мъж ми как съм му набрала, не е истина просто... #Cussing out Много ме дразни тая вечер!
Искал бил да си почине...  #Cussing out Нахалство! Щото като се върна от работа и ме видя на компа и кво ли си вика, "...аз ходя да бачкам пък тя стои по цял ден на компютъра..." и ми вика ти досега нали си почива, какво искаш... #Cussing out #2gunfire
Ми то това дете има и татко, кво искам, вечер поне по един час да ме отменя, да я занимава нещо, да я преоблече, ако трябва ... аз съм й разбирала, той не можел да търпи да му реве...  Twisted Evil Ами аз дали мога, а?!?! Twisted Evil Mr. Green
Ел , и аз си мисля, че слагат яйца в манджите! Тук като бях питала, ми отговориха, че всичко, което му трябва яйце използват яйчен прах, но после като се замислих, то яйчения прах май е недопустим за деца  newsm78 ? А, вие как мислите, възможно ли е да използват яйчен прах за застройки и заливки?
Най- добре да питаш дали има меню за алергични деца, ако няма не си прави ескперименти!  Peace  Simple Smile
Radi_ , и моята така заспива на цица, но пък много бързо отлепя, ако я оставя ще мрънка, ще се върти, и ще си смуче пръста докато се спаружи.  Mr. Green Но пък на мен ми е супер приятно да си я гушкам една топличка, кротичка, увита в спалния чувал като пашкулче  Heart Eyes и цоцкаща тихичко  Heart Eyes
За четенето и ученето - аз съм се научила да чета на 4 години, в това отношение сега Преско  също се научи да чете на 4 години, после до 6 клас бях отличничка, но послее... като ме хвана пубертета... какво да ви кажа в 7 клас бях останала на два изпита - по математика и по география (нищо, че географията ми е любим предмет  Embarassed ), ама яко мързел ви казвам, че и от часове бягах... изобщо  Embarassed Embarassed Дано не са като мен!  Praynig Че само по родителски срещи и в стаята на директорите ще вися!  Embarassed
star , и аз искам да натискам към спорт, но той отсега език иска да учи, техничарски работи го интересуват, пък рисуване да не чуе  ooooh! И аз като теб съм завършила Художествено училище, ма как пък грам генче не се закачи за синковеца, накупила съм му бои, флумастри, моливи, пастели - не та не ...  Crossing Arms Чудна работа! Дано Ина да рисува, че си е доста интересно занимание за по- дълго време  Mr. Green
Ника, предположих, че може и да няма коментари по повод отношението ми към имуностимулаторите и в частност към Бронхо- ваксома, но реших да се застраховам  Mr. Green Mr. Green  Hug Все пак наистина всеки си има мнение и решава дали и с какво да дава на детето си !  Peace Плюс това особено пък като е болен съвсем не мисля, че е удачно да се дават такива работи, защото може и да му подействат неблагоприятно, все пак не е хомеопатично, а са си бактерии някакви, нищо, че са убити...  Peace  Simple Smile
Юхуу, и аз не спазвам кой знае какъв режим на Ина, с батко й се мъчех, но се тормозехме и двамата, сега съм го дала по- Лабаво  Mr. Green спи си, долу -горе два пъти, но понякога и по един път на ден, но качествено  Mr. Green Пък за хранене тя си показва и "режима" започва с това в колко се е събудила сутрин, и от там през 3-4 часа се храним като гледам обедното хранене да е най- късно в 13,00 часа  Simple Smile
Доспа ми се, отивам да спя, лека и спокойна нощ и утре всички болни да са оздравели!  Hug Hug Hug

# 621
Честно да ви кажа не знам какво стана... Embarassed Голям резил съм!  Embarassed

Извинявам се трите последователни поста!  Hug

# 622
Добра вечер!

Откакто свеки се е върнала съм лишена от задължението да готвя вечер. Дразня се, но поне имам малко повече свободно време за вас.
За любов към ученето си говорите, гледам... И аз съм на мнение, че се онаследява. Бабчето ми е детска учителка, мама е била отличничка и аз- пълна.  Wink Добре, че съм се метнала на техния род.  Praynig Моля се и Алекса да се метне на мен. В училище дори съм търпяла и обиди от типа на "зубрачка", но ги преживях... Чета от 4 годишна. В детската градина аз четях приказките и приспивах останалите деца. Никога не съм завършвала с по-малко от 6:00 и съм го постигала с лекота и желание. Изчитах си с удоволствие списъците с книги през летните ваканции, че и допълнително четях. Ходех по олимпиади, пишех за училищни вестници, публикуваха ми стихчетата в ученически списания. Навремето ми се присмиваха, че обичам да уча, но в последствие всички осъзнаха и признаха, че не аз съм бъркала... И сега продължавам да уча, защото изкарвам оценките по много предмети на брат ми и двамата ми братовчеди. Спокойно могат да ми дадат още 3 дипломи за основно, 3- за средно и още 1- за висше.  Laughing Децата около мен са мързеливи... Могат, но не искат... Предпочитат лесния начин- някой да го напише вместо тях, а те да играят на компютрите. Не само не учат, те и не играят, защото просто не знаят как и на какво. Много е тъжно това... Sad Аз като знам какво детство съм имала на село... Искам пак да се върна в онези години и искам детето ми да има същото, но знам, че е невъзможно... Cry
А за ученическите любови- и аз бях лИбоФчийка. С Никчо сме заедно от 9-ти клас и така вече 11 години, като преди това още 2 той тича подир мене, ама аз се не давах.  Laughing

Янче, поздравления, мила!   bouquet
Стар, радвам се за децата! Hug
Коте, супер аватар!
Хриси, късмет със свеки!
Мериян, умори ме от смях с постинга си за акането, бе, жена!  Joy Ама си е вЕрно!
Ирка, що така повръща Диди, бе? Ужас! Милите! Дано наистина да е инцидентно! Гушкам ви!  Hug

Желая лека нощ на всички! И спящи бебета ви желая!  Hug

# 623
Коте чета и още как!!!Все пак лежахме 5 дни в боница с неуточнена хранителна алергия,аз за себе си съм сигурна,че е от какаото в "Лека нощ",но съм много предпазлива.По повод менюто им ще гледам утре да звънна да питам,че отдолу пише,че не се слагат...къде ли е истинта  Thinking

# 624
МАЦИНКИ МИЛИ МОИ,
СОРИ ЧЕ ВИ УПУСТИХ КРАЯ, ША ЧЕТА ГА ЦЪФНАТ ...ЗАРАД ТОА МОА  Close ША ГО СМАЖАААА  #Cussing out НА УМ /НА СЪН Mr. Green
СТИСНЕТЕ ЕДНИ ПАЛЧЕТА НА РАДИ, ДА НЕ РЕВЕ УТРЕ КАТ СТАРА БАБА НА ГРОБИЩА, ТРЪГВА НА ЯСЛА  Rolling Eyes  Cry

# 625
Любезна госпожо, не трепай мъжа - може и да ти потрябва! Stupid Smile
За Радинка и за теб най-вече, защото тя ще се оправи. 1swing
 Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 626
Олееее, Любезна, липсваше ми! Стискам ги отсега даже палците! Дано леко да мине и да се адаптира бърже Дината! Hug
Пина, представям си как си се уплашила... Милата! Добре, че всичко с бебка е ок. А това с мъжете май е обща болест.... По-хубаво няма да стане! Не се ядосвай, смисъл няма! И аз така хабя нерви, ама за к'во? То на моя гръб се пиша...
Рал, браво за чистенето, играта и спорта! И аз днес си потропах... Да минава бързо главата! Гушки за теб и Йони!  Hug

# 627
  • Бургас
Добро утро !  Hug

# 628
  • Бургас
Стар,сребърната вода ли помогна? Радвам се,че всчко е наред.  Hug
Коте, чудесен аватар !  4470
Ралмин,да се отчетеш след консултацията.За меренето,трябва лично да обясня,че писмено ще е сложно. Да нацелуваш Борето от нас.  Hug
Понякога,все забравям да пиша ! Браво на Ани,че е била толкова послушна. И за новината около кърменето бравос !  Hug
Мимита, Димана яде 5 пъти на ден,понякога 6 даже.  Mr. Green Заместено е това на обяд и храненето с каша, т.е. млечните й хранения са 3 или 4.Чела съм ,че е хубаво под 3 да не падат до навършване на годинка. Peace Hug
Пина,разбирам те напълно.  Hug Моя съквартирант сменяше памперси на поразия примерно( в началото),сега не можел, тя много шавала.  Mr. Green Иначе я гледа ,ама понякога ме изнервя,защото я учи да пипа там където не трябва.
Не може ли просто да си стоят на пода или на леглото и да се занимават? Не,той я взима на ръце, разхожда я и я води до хладилника да си избере магнитче Димана и да го вземе и хвърли.  ooooh! А магнитчетата са си мои,носила съм ги от Америка (сигурно има от 20 града) и отделно приятели са ми носили от Европа,имам и от Япония и Аржентина. И са ми толкова скъпи,а той я учи там да ходи.
И аз като им кажа да се махнат от там,той казва:"Е,ама тя е дете" и аз излизам лошата. Да ,бе ,сякаш си няма купища играчки Димана.
Пф,изплаках си мъката. Мерси за излушването.
Отивам да пробвам чавето да яде попара ,може и да успея.
Хубав ден !  Hug

# 629
  • гр.София
Добро утро момичета,
За училището да споделя:Моята госпожица е първи клас, може да четеи пише/печатни букви/  от 5-6 годишна. На нея проблема й е като всички май, разсеяна е много. Домашно от една страничка го пишеше цял ден. Сяда, ляга, ходи до тоалетна, яде, танцува, пие вода и ред други неща, дето сега не се сещам. С писането на букви първото, което казваше, когато има някоя по-трудна е "Не мога".Най-трудното беше да я убедя, че трябва да се упражнява и да не се отказва. Това вече е постигнато горе-долу. И искам съвет относно любовта в първи клас. Всеки ден се прибира с думите"Мамо, знаеш ли, че еди ко си ме харесва?", А върха на всичко беше, когато ми каза "Мамо, днес едно момче от първи а клас ми каза "Ей, готино парче" Shocked.Хич не ми харесват тези любовчийски истории в първи клас, ама тя общува с едно момиче,дето е така калпазанка, само  с бели и такива истории се занимава. И Дарина й подръжава. Иначе е много разумна, прекалено даже, като й се каже нещо не се налага да се повтаря, но сега, ми се струва, че нещата излизат от контрол.Все пак в училище получават повече свобода и не знам как да се оправя с това положение.  Говоря всяка вечер, давам примери измислям си истории дори, за да я накарам да разбере, че не трябва да слушавъпросното момиче и да й подръжава, защото и тя ще стане като нея, но не знам.......Айде излях си мъката.
Любезна, стискам палци да мине добре .
pina_preslav ,почти всички мъже си мислят, че като си гледаш детето си почиваш, но ако го оставиш на тях, започват да те търсят да го вземеш, защото плаче, трябва да се смени памперса и т.н.Моят мъж така мислеше, когато Дари беше бебе, сега обаче се е променил/да не дърпам дявола за опашката/. Помага ми не мога да се оплача.
Относно млечните хранения сутрин и вечер.
Айде стига съм писала.
Хубав ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт