Есента е вече тука, но на Февруарче не му пука (20)

• 21 149
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
  • София
И аз чета от 4-годишна, майка ми ме научи. Може би затова сега акъля ми не го побира що сина ми не ще да отвори книга.
Имах тежък пуберитет, от който ме беше срам дълги години, а и все още не ща да си припомням определени събития. Embarassed

# 601
http://vimeo.com/15746816 -Много ми допадна  Peace

# 602
  • York
Днес разбрах, че ще участвам в обучение за консултант по кърменето към Национален комитет по кърмене и съм така  newsm44

# 603
  • София
Това е Бу. Peace
Ти как си, оправи ли ти се стомаха?

# 604
  • София
Понякога, браво на тебе!  Party

# 605
Яна, поздравления още веднъж !

Да кажа , че моите деца вече ги пиша здрави  Grinning ! Дано няма изненади  Rolling Eyes !

Аз чета стандартно от 6 годишна , като гледам Рая обаче, ще започне около 8  Joy ! Тя е спортна натура, с уклон към математиката ! Оцветяването и рисуването ги брои за наказание , язък , че майка и Художествена Гимназия е завършила  Crazy !

# 606

...Балерина, смяташ ли че Бронхо-ваксома е подходящ за Максим и неговите ларингити?
Ами, Ника, нямам еднозначен отговор Thinking. Мисля, че по-скоро не. Това си е един вид перорална ваксина. Децата до едногодишна възраст са подложени на достатъчен брой такива. А и бактериалните лизати от Бронхо-ваксом като състав частично се припокриват с ваксините, които вече са му направени на Макси. Освен това трябва да се установи дали ларингитите са на алергична основа, вирусни ли са или бактериални. В първите два случая би било безмислено. Всичко това може да прецени наблюдаващия го лекар. Ако нямаш доверие на вашата педи (а знам, че й имаш такова), винаги можеш да поискаш консултация от лекарите в ОБ към отделението, в което лежахте Peace.

Последна редакция: чт, 14 окт 2010, 20:30 от балерина

# 607
П.П. Котич, страхотен аватар!! Туй ти ли си, че не мога да те позная?
Мдам, нещо ме връхлетя арт вълната, та реших да внеса нотка свежест в иначе сивото ежедневие. Grinning
Мерси за комплимоните.  hug
Историята с момчето от отсрещния блок ме изкефи.  coolcool
За четенето и аз да се изфукам, че в детската градина четях на дечурлигата, докато учителките си пиеха кафето.  smile3529
За сметка на това, Моника сега не можеш да я накараш да отвори книга (за съжаление списание "Барби" не се брои).

Янче, честито, много се радвам за теб!  bouquet

# 608
  • София
Балеринка, мерси!   bouquet Според педката са на вирусна основа, а и честно казано и аз мисля така, защото когато големия донесе нещо и малкия е след него втори.
Сега вдигна и температура, гледам е 38 и няма да му давам нищо, сам ще се справи с вируса. Разстройството продължава въпреки Ентерола, поръчах на мъжо да купи лечебна хумана.
Понякога, поздрави и от мен!  Hug
Стар, радвам се, че са здрави дечицата!  Hug
Котич, готина си така, да!  Crazy

# 609
  • София
Ясен е алергичен към жълтък. В този случай мога ли да го запиша на детска кухня?

# 610
ДВ!
Понякога поздравления!
Звездичке радвам се,че децата са здравички вече!
Аз също чета от детската градина,други времена бяха,малката на брат ми едвам я карат домашните да си напише,пък вместо книги,четат мнения в интернет.
Котенце аз въобще не се очудвам на племенницата ми,аз съм с моя мъж откакто бях осми клас Crazy
Свеки звънна-в неделя пристига,но за колко един Господ знае Confused

# 611
Никче аз съм като Макси със стомаха...ма странното е че ден ме реже,ден почива  Thinking но лекарства никакви не съм взимала...Единственото ми притеснение да не го лепне и дребната,която всъщност днес ме подлуди...Отказваше да яде всичко различно от цица,спа за цял ден 2 пъти по 30 мин и чак ей сега успях да я излъжа да заспи...с цица разбира се  Whistling
Дано Макс пребори бързо неразположенията и желая спокойна нощ на всички мами с неспящи бебета като моето...кога ли ще дойде момента в който да поспя повече от 2-3 часа на куп  Praynig

П.П Вижте какво ми пратиха и ми стана много мъчно... http://www.dariknews.bg/view_article.php?article_id=601886
Тази наша Държавица май никога няма да се оправи

Последна редакция: чт, 14 окт 2010, 22:41 от Radi_

# 612
аз съм с моя мъж откакто бях осми клас Crazy
Ехааа, поздравления!  bouquet

Ел, доколкото знам в детската кухня слагат цяло яйце в супите, пък вероятно и в другите ястия (не помня).
Можеш да го запишеш и да даваш само част от храната, но при записване в кухнята искат бележка от личния лекар на детето за наличие на алергии. Hug

# 613
Привет дами! Ние днес не излизахме! Духаше много и преваляваше! Но утре сме на консултация и ще излезем! Да видим този път с колко см ще ни скъсят! Предния месец с 2см. Ама се чудя вашите деца как ги мерят! То моето не застава хич! Почва да реве че я държим и нищо не става! Утре си мисля да и дам телефона, няма как да не застане...
Относно кухнята, мисля че след като има детето алергия към жълтъка няма как! Нали точно затова педито издава бележка че не е алергично детето и чак тогава те записват?!
Малее, ми то и аз съм с моя мъж от 14 годишна! Доста време е минало!
Хайде, хубава вечер!!!

# 614
Ха добра вечер  Mr. Green

Ние днес пак за едно кафе излезнахме към 11ч и се прибрахме към 17ч...За цялото време само за час бяхме на гости - колкото да сменим гащи и да стоплим манджата  Crazy Пфффффффф обаче ми вдигнаха колата е*баси и то от вътрешноквартална уличка, защото била "на кръстовище", т.е. пресичат се две улиЧКИ  #2gunfire

Айде връщам се да чета.

П.П. само мернах, че Мимита (мисля беше тя) питаше за млечните хранения - Александра от 3 дена пие АМ само сутрин към 6:30ч и вечер към 20ч (преди лягане). Преди това пиеше по 3 пъти на ден.

Общи условия

Активация на акаунт