постоянно съм в движение, отварям форума и хвърлям по едно око отвреме- навреме, но да пиша направо нямам време... 
Сега е до мен в люлката, с едната ръка я люлея с другата пиша... 

Пък и тя засега яде домашно приготвените "манджи", отвреме навреме й разнообразявам менюто с Хипп-овски пюрета и тях ги харесва, така че ще видим дали изобщо ще опита държавните манджи.
за него! А за Бронховаксома за такова малко дете... 

Ходи с удоволствие на училище, кротува, слуша и от нея оплаквания никога няма, но все се рее някъде в облаците. Тая скрита надежда, че ще се очовечи след някакво известно неопределено време, ама надали... 
) в седми клас...ехееей...бяхме много напред с материала...дори не ми се ще да си припомням, още по-малко да си представям каква ще бъде Моника на тази възраст.

Ужас направо! Хем дребната беше яла доста отдавна.
Оповръща се цялата, оповръща и мен. И аз кво да правя - преобличам я. Да, ама нашата не се била наповръщала и пак се омаза. Пак трябваше да събличам. Не стига, че трябваше да преживея огромното петно от драйфано (обедното заешко със зеленчуци) върху дънките си, ами и пуловера си трябваше да съблека, че Диди трябваше иначе гола да остане.
Седалката и пода разбира се си бяха вече достойно одрайфани и аз тъкмо почнах да загърбвам страховете, свързани с Диди (беше леко бледа, но жизнена, без Т) и да се притеснявам за колата, когато нова вълна от драйфане дойде и аз вече почнах да се хиля, тотално изтрещях. Та в крайна сметка се прибрахме аз по потник, баща ѝ на Диди по тънка блузка и самата Диди увита в бащиния си суичер. 

), ами глътна една глътка вода и пак е "на черешата".
Както виждаш тук всеки си изказва мнението и никой не спори и не го оборва, особено ако е базирано на собствено опит.
Мир и любов, рядко срещано в отчетните.
.
. А иначе си аПсолютно права, любовта или поне някакво влечение към учението не се възпитава...
В крайна сметка, що за чудо е било това вашето? 

...на мама прасето, диването, козлето, момчето, мишлето...и т.н. Сега кой ще ме рита в ребрата тази нощ и ще ми мирише на напиканоооо
...Ей, нема угодия
Чета ви пубертетските преживявания и се хиля.
Ходех с черни ластични дънки, черни блузи, един дървен кръст на врата и едно тъмно кафяво червило.. леле мале!

И аз понякога разправям, че имам нужда да си почина, да презредя и т.н. и връчвам Диди на баща ѝ и след точно 10 минути явно ми минава умората, щото почвам да се чудя какво ли прави скъпоценното ми зверче. 
Мен никой не ме е тормозел да уча, даже никой не се е интересувал кога, как и дали въобще уча.
До 7-ми клас си бях откровен зубрач (другите ми лепяха тоз етикет, де, за мен всичко беше лесно усвоимо просто
). После пък доста вдигнах нивото с гимназията и бях в една уютна златна среда, на фона на съучениците ми. Любовният живот вреше и кипеше още от 5-ти, 6-ти клас иначе
(първите две-три години обикновено едностранно
. Но даскалото никога не съм го занемарявала. И никога не съм ходила на платен извънкласен урок. Освен по чужд език, който трябваше да доусъвършенствам (за тапия), вече в университетска възраст. И така до днес, още не съм оставила ученето и си ме влече. И все още околните нямат никаква идея дали, кога и как уча.