Есента е вече тука, но на Февруарче не му пука (20)

• 21 142
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
 ДД!
 От 2 дни се опитвам да пиша и все не успявам,защото положението и при нас е баш такова:

ДД!  Hug

Леле, побърках се тия дни! Това моето зверче е неуморно!  Crazy Рев, възклицания, срички, подскачане на коленца върху опора, гонене на играчки, скубане на коса (моята Mr. Green), искане на играчки, които са извън обхват, рев в кошарата, рев без причина, трудно акане, лесно, но обилно акане и съответно омазване, миене на дупе, миене на коса, омазване с пюрета, спане по 20-30 минути колкото само да презареди ииииии т.н., и т.н...  newsm19

Само дето няма срички при Ели и омазване с пюрета  Crazy,но пък като допълнение тя постоянно иска да се изправя (в леглото,в количката,в столчето,в мен  ooooh!) 5мин не можеш да я накараш да стои седнала.Отделно дето яде в някакви минимални количества и аз почнах бъгове да давам вече  ku-ku ku-ku ku-ku

Танче да не забравя да ти кажа-била съм и в 3те манастира дето изброи,всичките са хубави,но Соколският ми е слабост.Толкова е красиво там!!!!! Много е на високо и се разкрива невероятна гледка  Heart Eyes

Съни и Ели е така,само че след няколко удара по тиквата се научи да си пада на дупето и поне главицата не си удря сега.Иначе още преди да е отворила очи и ръцете и са на решетките и е полуизправена  Shocked Понякога си мисля,че сомнамбулства  Laughing

Далче Я НЕ СЕ СЕКИРАЙ (ядосвай,казано по македонско му Simple Smile ) Аз що сълзи и сополи избърсах на тия тъпи курсове,че нищо няма да излезе от мен,ма ей го на карам сега.Е не пИрфектно,но с повече практика и това ще стане.Основното беше,че Жоро се зае с мен,като цяло отрече почти всичко,което бях научила от инструктора  Mr. Green и с много неври и търпение,ме научи да карам

Ника  Hug милия Макси!

Мяу викам аз,че ти се полага днес една спокойна нощ и стискам палци да е такава!

Понякога,браво за хубавата почивка!Завидях направо  Twisted Evil

Бръм стискам палци да се размине операцията на майчето!

Ел при това ежедневие,което ни натиска,нормално е мислите да отлетят в някоя малко по-романтична посока,за малко (поне при мен е така и после се съвземам  Wink )

Повече и да искам не мога да изкоментирам,защото Елена се опитва да прескочи табуретките с които съм преградила,за да си стои само в едната половина на холския под  Crazy Откъде тези сили беее  #Cussing out
 та за който съм пропуснала,а има нужда  spoko

Последна редакция: чт, 14 окт 2010, 13:24 от silvery

# 571
  • някъде тук
Мяу, благодаря ,че питаш   Hug добре съм , само дето бях възнаградена с двучасово гости от свекървата Mr. Green преди малко си тръгна Whistlingинтересно как се сети да дойде , цяло лято не се беше вяскала. Сега ще си почивам като гледам"1001 нощи,май изкуках и аз Crazy

Силвъри туку що преглеждах снимките на дългокоска във ФБ,страхотна е, да я нацелуваш Heart Eyes Hug

# 572
  • София
Здравейте и от нас  Hug

От сутринта съм почнала да ви чета, на много пресекулки заради дребно, но важното е, че накрая успях! Mr. Green
Мда, растат си дечурлигата и си искат все повече внимание, това е положението! И Калина преди сякаш повече се занимаваше сама, а сега се е лепнала за мен като гербова марка, но нЕма начин! Като гледам далеч не сме единствените - Силвъри, Юху  Hug
Ники, бързо да оздравява Макс! Горкото - то не бяха сополи, болници, ларингити и чудеса! Hug
Мяу, бързо да се оправя Калина! Дано е по-добре и да не я мъчат и нея кашлици и сополи  Praynig А и ти да може да поспиш  Praynig поне една нощ! Както и да го погледнем - полага ти се  Hug
Колкото до Алианса на Софи - в началото замислях харакири пред входа на Алианса и  близките ми яко бяха застрашени да прочетат в нЕкой вестник заглавие "Майка се самоуби пред входа на Алианса" (Криси, като професионалист моЕ да го направиш по-завладяващо душата   bouquet), но пък напоследък нещата започнаха да влизат в релси! Софи разбра, че ако си напише за 30 мин домашното е много по-добре отколкото да се мота по 4-5 часа. Та с последните 2 домашни всичко е ОК. А и съм доволна, защото на нея много й харесва на Алианса заради една интерактивна дъска  Mr. Green и ходи наистина с голямо удоволствие! Сега от няколко дни ми пее разни песнички на английски и даже е взела леко да отлепя отделни думички от поп музика, което е супер! Пък и госпожата само я хвали, та и аз съм удовлвтворена  Mr. Green
Бръм, след като 1 ден се чудех к'во е това Илеус, взех, че питай чичко Гугъл. Дано се оправи майка ти, дано разминете операцията  Praynig Колкото до жаравите - не се ли поддържа една жарава и от 2-те страни пиши я бегАла...  Hug Успех с преводите банкови!  Mr. Green
Ел, наистина гадното време подтиква към депресивни състояния и разни ми ти размисли ... дано вземеш правилното решение и дано никога не съжаляваш за него! Колкото до теста - дано покажа онзи резултат, който ти искаш!  Hug Hug Hug
Далче, не се притеснявай душа!Ще стане шофьор от теб, главно защото си отговорна и старателна! Всяко начало е трудно, но пък после постигнатото е по-сладко!  Hug Пак пиша - с помощта на любимия ще станеш Шумахер номер 2!  Hug Hug Hug
Понякога, завидях ти за почивката! Радвам се, че сте си прекарали добре!
Съмър, така се свива и Калина когато има запек и се мъчи да ака, или ако много я болят зъби, или има газове  Rolling Eyes Дано при вас не е нещо сериозно!  Praynig
Танче, ами според мен 1 лято опреснително ти трябва с миОто и си готова шофьорка! Не знам как е движението в Разград, но софийското е ад, особено с множеството затворени улици заради метрото. Престрашавам се да си възтановявам уменията главно събота и неделя, но мога да ти кажа, че само след 2-3 караници се вижда ефекта! Колкото до манастира - аз съм била само в Дряновския - много ми хареса на мен там!
Балеринке, не се ядосвай на миОто! Те нямат майчински инстинкти и хич ама хич не ги мислят нещата понякога!  Hug
Бела, Звездичке, дано споделите, че всичко с малчовци е наред  Praynig
Моля за извнинение ако съм изпуснала някого, но толкова запомних! Хубав ден в това гадно и смотано време!   bouquet

# 573
МОмичета, знаете ли като ти преведат пари по сметка чрез интернет банкиране, след колкко време постъпват наистина по сметката?

Щом са в две различни банки, вариантите са три:

1. Ако са пуснати с РИНГС - пристигат до 2 часа!
2. Ако е обикновен превод и е пуснат до 11 часа, трябва да бъдат по другата сметка до 16.30 - 17 часа!
3. Ако са пуснати след 11 часа, ще бъдат преведени по другата сметка до 11 часа на следващия работен ден!

Часовете може да варират малко според банката...

# 574
  • Бургас
Ох, и аз шъ съ фърла!  Rolling Eyes
Това дете ме подлуди днес, много съм му ядосана  Mr. Green, не иска да спи, само ревтуни, от сутринта, пфууу! А си беше толкова добро и послушно детенце, какво му стана, не знам?!
Сега съм го оставила в кошарата за игра, да си беснее, да реве, аз се правя, че не чувам

Какво кисело мляко давате?

И, да се самоцитирам...
...
По колко пъти на ден АМ ядат вашите деца? Ванко се опитва май да си намали храненията на 4. Сега яде пет пъти, от които 3 пъти АМ. А като почнем с попарата, ще му остане само едно АМ-ско хапване, много малко.  Thinking

# 575
  • София
Слънчезара, щом предлагаш да мислим заглавие и след като те изчетох и се зарадвах на щастливия развой и въодушевлението, завладяло твоята Софи и утешило твоето майчино сърце, ето ти идея:
Майка аха да се гръмне
пред Алианса, отказва се

Надявам се да го одобриш и така да го отпечатаме. Ще доведе до въздишка на облекчение у цялата многобройна аудитория.. Laughing Пожелавам ти и занапред всичо да е наред!

Ника, съчувствам ти за Макси. Дано душичката се отърси скоро от тази поредица и да не остане нищо хронично Praynig!

Ел, относно твоите преживявания - и мен ме обземаха чат-пат такива, но преди раждането. Сега, дали от хормони или от недоспиване, ама хич ми закърняха "ония" пориви Blush Душата за това е душа - да се вълнува, така че всичко ти е в норма...

# 576
Благодаря ти, Нева. Значи да не ги чакам днес.. Че само проверявам сметката и се нервя тоя да не ги е пратил по погрешка в друга сметка.... Laughing

# 577
Благодаря ти, Нева. Значи да не ги чакам днес.. Че само проверявам сметката и се нервя тоя да не ги е пратил по погрешка в друга сметка.... Laughing

Радвам се, ако съм ти била полезна, Бръмби  Hug. Провери си сметката към 17-17.30, ако няма парички, утре по обед ги чакай Wink

Съжалявам да чуя за ларингита на Макс  Cry . Честно казано, Ника, с мъжо също си мислехме, че баткото почти не беше боледувал до 3 годишна възраст, но сега, явно всеки мъкне бацили и така се разболяват малките... Дано му мине бързичко на хлапето  Hug.

Мяуче, мнооо'о мЪ изкефи твоя постинг, с кеф го прочетох... Пожелавам ти днешната вечер и нощ да са ако не спокойни, то поне умерени  Hug... Дължа ти едно палцестискане, та дано помогне  Peace .

Мимита, на Деа всичките хранения са млечни, засега 6 броя, с тенденция да станат 5 -  Рано сутрин кърма, вечер АМ, в пюрето слягам малко АМ, кашата е млечна, пък днес попарата направих с кърма, за да не става зян... има и едно мляко към 7-8 вечерта, което е мноооого трудно...
Та затова, Мяуче, правя с кърма, щото диването не ще да пие млякото, а аз още не съм готова да прекратя цеденето...

Слънчи, супер е, че Софи харесва Алианса, освен полезното, коетоможе да научи, дисциплината, контактите пък с деца са още по-важни за развитието й. Целувки на прелестната Калина  Heart Eyes.

Далче, споко душата, ще стане шофьор от теб, само се успокой... Аз на мъжо не бих разчитала да ме учи... Той само ме нервираше навремето, като ми правеше забележки - туй не е така, онуй иначе, докато не станах от волана и му казах сам да си кара... След курса, сама в колата, по тихи и спокойни улички, колкото да я "почувстваш" и овладееш  Peace. Само каране му е на шофЕрлъка цаката!

Ох... Искам още да пиша, ама имам работа, може после, ако ми остане малко време да се включа пак...

П.С. И днес Змейка спа поносимо. Дано да е началото на вашите пожелания  Hug . На мен пък, сега ми е по-лесно с нея...Може би, защото не ми е все в ръцете и се позалисва тук таме с нещо... А и през последните дни имах по-дългички разходки, което пак си е открадната почивка ...

Целувки  Heart Eyes.

# 578
Ника бързо отминаване на ларингита и да не ви навестява вече!!!  Hug
Ел всички имаме такива филми понякога,както казаха и момичетата всички сме затънали в ежедневието.... Hug
Много не можах да изчета,че моя бръмбър е малко кисел и сега бързам да си полегна да презаредя батериите.Но да споделя за кухнята,доволна съм-въобще не е много едра(е наложи се малко да пасирм второто).Вкусна е даже доядах гювеча  Laughing .Мисля да взимам и постепенно да спра да му я пасирам.
Да се похваля с още една пиридобивка  :
http://www.bgbazar.com/product.php?id=6742&pic=1
Всъшност я бях купила на племеницата като беше бебе и сега се присетих и я поисках от сестра ми.Лошото е че в хола ни вече не може да се мине .... Rolling Eyes

# 579
  • Плевен
Ника, съжалявам за вас. Дано бързо се оправи детето.
Мяу, у нас положението е супер, защото го дадох на майка ми от днес сутринта до утре вечер, че да си починем ние с мъжа ми малко. Сега хапвам на спокойствие и ще се изкъпя на спокойствие, после ще гледам д-р Хаус - на спокойствиеее! А утре сутринта ще се и изакам на спокойствие  Embarassed Laughing

# 580
  • София
Цитат
Слънчезара, щом предлагаш да мислим заглавие и след като те изчетох и се зарадвах на щастливия развой и въодушевлението, завлаалдяло твоята Софи и утешило твоето майчино сърце, ето ти идея:
Майка аха да се гръмне
пред Алианса, отказва се

Криси, професионалиста си е професионалисТ!   bouquet Искрено му се разсмях! Но недейте занимава целокупния български народ с терзанията на изтрещяла ТРАЙНО майка!  Mr. Green
Като казах изтрещяла - понеже Калина като се събуди се катери върху мен, сутринта в просъница Софи идва да ме цунка преди градина. И аз съм решила че е Калина готви поредния самоубийствен атентат, та взех да я дърпам и да я прехвърлям от другата ми страна, да не падне... то милото се учуди, събуди ме, да го оставя на мира. Така да се каже ку-ку

След малко отиваме да ни мерят, дано тоя път поне е понаддало малко това дете...

# 581
... А утре сутринта ще се и изакам на спокойствие  Embarassed Laughing
  hahaha Joy hahaha Joy

Леле колко си права... И аз искамммм...

# 582
 Браво на Дейчето- ЗмейчетоHeart Eyes. Все така да спинка и да е здравичко. Нев, не за първи път- поклон пред теб и грижата ти детенце да получава кърма, макар и по този трудоемък начин newsm20. В тази връзка, как ти е ръката?

Мяуче, питам за профилактика и без да натрапвам мнението си на никого, бих препоръчала това: http://www.medicine.bg/public/listovka/27159s.pdf.
А за съветите за кърмене- вината, че не успях не е в теб. Ти "напипа" най-точно проблема. И напротив- много ми помогна, просто за мен беше твърде късно. Вече бяхме стигнали до добавката от АМ и така и не превъзмогнах терзанията ми, че се стигна до там Sad. За мен няма средно положение- или изцяло кърмиш, или даваш АМ. Мисията да премахна добавката при мен се оказа невъзможна Sad. Не знам защо сега го дъвча този проблем, вече е в миналото, но искам да знаеш, че твоите съвети най са останали в главата ми. Тогава те почувствах сякаш си у нас и виждаш какво става в действителност   bouquet.

Мими, чисто АМ от шише, Елия пие сутрин рано и вечер преди да заспи. Не смея да се похваля, да почерпя, че даже и банкет ми се ще да вдигна- Ели пропи отново от биберон newsm44 newsm44 newsm44. И то сякаш никога не е преставала. Като види шишето и трепери Shocked. К`ва мъка ми беше т`ва ooooh!.
 Така режима й е следния:
 5.00-6.00ч.-- АМ 180мл, обръща се и заспива Grinning
 9.30-10.00ч.--млечна каша с малко плодово пюре за вкус Wink
 12.30-13.00ч.--месно пюре или зел. с жълтък
 17.00ч.-- грис или крем нишесте(забъркани с АМ)+смачкан вътре суров плод
 20.30ч.-- АМ 180мл

Далче аз за т`ва още се ослушвам и не давам пари, за да ми кажат колко съм смотана Laughing. К`ъв е тоя инструктор, бе #Cussing out? Нали е там, за да учи? Как очакват да седнеш зад волана научена Crossing Arms? Хич не го отразявай Whistling.

Слънчи, кАжи само душо, как я възпитА толкова ученолюбива, че да го почвам моя хубостник. И CD-тата на Дисни ги имаме и секви други ексри съм му подсигурила, е не може повече от 15 мин да зяпа и не ще да помни. Викам му: "Кажи, аз се казвам Кристиян", а той ми повтаря на български "Аз се казвам Кристиян" ooooh! Crazy smile3515. И това непосредствено след като половин час сме гледали диск и там до припадък си викаха "хелоу, уат`с иор нейм, май неим ис..." (ама и аз каква транскрибция сложИх).

Силвъри, отдавна спрях да коментирам твоето малко пораснало момиче във ФБ, щото просто не`ам думи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Останалите да не ми се сърдят, аз съм пристрастна към Елито, щот` болезнено много прилича на мен като бебе Heart Eyes.

Елия се събуди...

# 583
  • София
Балеринке,

на ей тоз въпрос :
Цитат
Слънчи, кАжи само душо, как я възпитА толкова ученолюбива...
да ти кажа ми е доста труден отговора. Първо, защото ученолюбива и София са антоними  Mr. Green и второ чак пък възпитание...  Laughing

Истината е, че имаха кратко домашно веднъж и аз й обещах да играе на комп и да ходи на гости и не помня още какво, май кекс й направих. Та тя от тогава сетнА, че ако се мота няма гости, няма кекс и няма комп. НЕкак си започна да си разбира интереса. А и ръчичката й се "поочупи" и за първи стъпки пише добре. Лошото е, че го прави механично и не знае нито една буква как се казва  Joy А това да разбере разликата между дума и буква е мнооооого голЕма сложност. НО аз не се отказвам и всичките й наказания вече са писане. Помага - хем полезно, че се упражнява, хем назидателно, щото мрази  Mr. Green
В тази връзка Коте - мерси за идеята - лекинко взаимствах твоето наказание - писането на 100 пъти "обещавам да не се мотая"  Hug

# 584
  • София
Ей ме и мен, наспана и живота взе да става по-приятен!  Laughing Mr. Green Спахме с дребния 3 часа.
Благодаря ви още веднъж на всички за подкрепата и милите думи   bouquet, явно на моя човек това му е слабото място.  Rolling Eyes
Балерина, смяташ ли че Бронхо-ваксома е подходящ за Максим и неговите ларингити? Сутринта така се бях шашнала, че съвсем забравих да питам педи за имуностимулатор, но другата седмица сме на консулт и ще обсъдя въпроса с нея. А според мен ще има нужда, защото големия на практика е вирусо-воз.
Мери, уникална си бе, жена!  Joy Приятна ти почивка! Crazy

Общи условия

Активация на акаунт