Рев, възклицания, срички, подскачане на коленца върху опора, гонене на играчки, скубане на коса (моята
,но пък като допълнение тя постоянно иска да се изправя (в леглото,в количката,в столчето,в мен
) 5мин не можеш да я накараш да стои седнала.Отделно дето яде в някакви минимални количества и аз почнах бъгове да давам вече

) Аз що сълзи и сополи избърсах на тия тъпи курсове,че нищо няма да излезе от мен,ма ей го на карам сега.Е не пИрфектно,но с повече практика и това ще стане.Основното беше,че Жоро се зае с мен,като цяло отрече почти всичко,което бях научила от инструктора
милия Макси!
)
Откъде тези сили беее
добре съм , само дето бях възнаградена с двучасово гости от свекървата
интересно как се сети да дойде , цяло лято не се беше вяскала. Сега ще си почивам като гледам"1001 нощи,май изкуках и аз 

А и ти да може да поспиш
поне една нощ! Както и да го погледнем - полага ти се 
), но пък напоследък нещата започнаха да влизат в релси! Софи разбра, че ако си напише за 30 мин домашното е много по-добре отколкото да се мота по 4-5 часа. Та с последните 2 домашни всичко е ОК. А и съм доволна, защото на нея много й харесва на Алианса заради една интерактивна дъска
Колкото до жаравите - не се ли поддържа една жарава и от 2-те страни пиши я бегАла...
Успех с преводите банкови!

Пак пиша - с помощта на любимия ще станеш Шумахер номер 2!

!
Душата за това е душа - да се вълнува, така че всичко ти е в норма...
. Провери си сметката към 17-17.30, ако няма парички, утре по обед ги чакай 
. Честно казано, Ника, с мъжо също си мислехме, че баткото почти не беше боледувал до 3 годишна възраст, но сега, явно всеки мъкне бацили и така се разболяват малките... Дано му мине бързичко на хлапето
.
... Дължа ти едно палцестискане, та дано помогне
.
.
. Само каране му е на шофЕрлъка цаката!
. На мен пък, сега ми е по-лесно с нея...Може би, защото не ми е все в ръцете и се позалисва тук таме с нещо... А и през последните дни имах по-дългички разходки, което пак си е открадната почивка ...
. 

Искрено му се разсмях! Но недейте занимава целокупния български народ с терзанията на изтрещяла ТРАЙНО майка!

. Все така да спинка и да е здравичко. Нев, не за първи път- поклон пред теб и грижата ти детенце да получава кърма, макар и по този трудоемък начин
. В тази връзка, как ти е ръката?
. За мен няма средно положение- или изцяло кърмиш, или даваш АМ. Мисията да премахна добавката при мен се оказа невъзможна
. Не знам защо сега го дъвча този проблем, вече е в миналото, но искам да знаеш, че твоите съвети най са останали в главата ми. Тогава те почувствах сякаш си у нас и виждаш какво става в действителност
.
. И то сякаш никога не е преставала. Като види шишето и трепери
.

? Нали е там, за да учи? Как очакват да седнеш зад волана научена
? Хич не го отразявай
.
. И това непосредствено след като половин час сме гледали диск и там до припадък си викаха "хелоу, уат`с иор нейм, май неим ис..." (ама и аз каква транскрибция сложИх).
. Останалите да не ми се сърдят, аз съм пристрастна към Елито, щот` болезнено много прилича на мен като бебе
.
А това да разбере разликата между дума и буква е мнооооого голЕма сложност. НО аз не се отказвам и всичките й наказания вече са писане. Помага - хем полезно, че се упражнява, хем назидателно, щото мрази
, явно на моя човек това му е слабото място.
Приятна ти почивка!