Есента е вече тука, но на Февруарче не му пука (20)

• 21 136
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
  • offshore & overseas
И на мен ми скръцнаха с трите зъба вчера -- реших, че нещо пак не съм направила както трябва. А уж горния едва се е подал. ooooh!

Далчеее, недей сЪ навива, шефа ти е бАклук, шмъ прощаваш! Негово величество моят лъв повтаряше същото (нямало да стане от него шофьор, щял да продаде колата) по 100 пъти на ден и ми идеше да го отстрелям, а сега да знаеш кЪв шАфИор е -- нЕма по-дОбър!

Аре, кураж и се не давай на разни, как го каза Никича, дърти пергиши (дърти е от мен)!

Последна редакция: чт, 14 окт 2010, 11:45 от Мяуче

# 556
 Добър ден!

Чета, че не за всички е добър, ама ви го пожелавам да стане такъв, ако не се е случило до момента Praynig!

Ника, кофти работа. Явно това ще му е слабото място на Максо Tired. Не знам какво да те посъветвам. Аз понеже съм по-близо до медицината, та вече се замислям за обзавеждането на спешен шкаф у нас Rolling Eyes. Дано не се налага Praynig. И аз с големия такива грижи не съм имала, но явно сега малките ще залепват всичко от батковците и каките си Tired. Инхалирай и овлажнявай Peace...

Мяу, много нежна твойта Халя Heart Eyes. Не ги ли израстна тя вече тези работи? Профилираш ли я с нещо през есента?

Ел, мерси за закуската!

Бела, мина лошото при вас Praynig! Хайде сега и да почне да се храни младежа.

Съжалявам, че не всички споменах. Това запомних Tired Embarassed.
 Днес ми е едно тъпо, тъпо, тъпо...Нищо не ми се прави Tired. В същото време ми е и нервно. Ще убия мъжо. На него ще си го изкарам. От сутринта ми се мотае в краката, като муха без глава. Поне да вършеше нещо. От сто години съм му поставила една задачка, а той упорито си пасува Crossing Arms. Засега го изпратих до магазина, ама след малко се връща и к`о Ша гУ праа не `нам...

# 557
  • offshore & overseas
Профилираш ли я с нещо през есента?
балеринке, ако питаш за профилактика, не правя, хем нарочно, хем сме немарливи с лъв ми. Това сега поне не е сериозно, или така ми се струва... Praynig

# 558
МОмичета, знаете ли като ти преведат пари по сметка чрез интернет банкиране, след колкко време постъпват наистина по сметката?

# 559
  • offshore & overseas
МОмичета, знаете ли като ти преведат пари по сметка чрез интернет банкиране, след колкко време постъпват наистина по сметката?
Зависи какво имаш предвид. Ако имаш предвид времето на придвижване на парите от една банка до друга, то варира, в зависимост от туй, дали банката е в друга държава, друг град или в същия град -- от един до три-четири работни дни. Ако сметката, от която се превежда, е в същата банка, може да пристигнат и за половин ден. Няма значение дали преводът е по електронен път или на място с платежно (хартиено).

Ако пък просто питаш дали парите са налични, след като си ги видяла, проверявайки сметката си онлайн, чрез интернет банкиране, отговорът е, да, вече са там и подлежат на теглене и прахосване.

# 560
Абе то аз не ги виждам да са постъпили по сметката, човека сега ги преведе и се чудех за колко време ще дойдат, че после пък аз трябва да му ги преведа в друга сметка.. Mr. Green Не съм виновна аз де! ( а секретарката му).Превела съм му ги в грешната сметка, той ми ги връща и сега трябва да ги преведа във вярната сметка, но за тая цел първо трябва да дойдат.. ,което не знам дали ще стане днес, а ми се щеше днес да приключа с този въпрос.  Rolling EyesА банките са си в София, но са различни..

# 561
  • София
Бръмби, за няколко часа ми пристигат пари пратени от е-банкиране в сметката. Към  ДСК и двете сметки
.
Ел, ще те разочаровам може би, но аз съвет няма да ти дам, само ще споделя горчивия си опит, а именно: човек се връща към миналото, когато нещо (или всичко) в настоящето му не е съвсем както трябва. И после съжалява, защото всичко е (било) само една илюзия...

Мяу, колко си права! Благодаря за коментара Hug

Последна редакция: чт, 14 окт 2010, 12:02 от el_P

# 562
  • До Балкана
Бръмби, имам банкиране в ПИБ. От сметка в сметка в една и съща банка ми пристигат за 1-2 минути. От друга банка ми пристигат за 2-3 часа! Peace
У, Мауче, ай дано ме споходи и мен като Лъвю ти и да про-карам. Mr. Green

# 563
Бръм и аз да се изкажа за банковите преводи.
Ако става дума за превод в сметки на една и съща банка, транзакцията обикновено се осъществява в същия ден. Ако е междубанков превод, ги чакай на следващия ден (т.е. утре).
Поне с Пощенска така стоят нещата.  Peace

P.S.: Мяу, отгде намери сили за такъв ферман?! Shocked В потрес съм! Joy

# 564
  • offshore & overseas
P.S.: Мяу, отгде намери сили за такъв ферман?! Shocked В потрес съм! Joy
Нали? Щото и аз!! Shocked Shocked Shocked

# 565
  • York
Ето какво се случи с нас последните няколко дни:  Mr. Green
Първо бяхме на една много приятна сватба в Бургас, където Анета успя да подремне около час въпреки силната музика и геройски издържа до 23ч.  Heart Eyes  Там се запознахме с Мемория и Матей. А на следващият ден погостувахме за малко на Съни и Диманка.
Социалния живот на Анета ври и кипи  Laughing Снимки със съфорумчетата ще кача у Фейса  Wink

После се отдадохме на пълен и размазващ релакс в Дряново  Party То не бяха разходки, то не беше чудо. Любопитка ходи в музей, в Дома на хумора и сатирата, в Дряноския манастир /където беше погалена и благословена от монах/, в пещерата Бачо Киро и за капак на Крушунските водопади  Crazy

Беше прелестна разходка, времето беше с нас, навсякъде ни посрещнаха и изпратиха с усмивка /за което голяма вина имаше и вечно захилената Анета/ и най - важното е, че ние си починахме. Детето се държа повече от перфектно, за което го възнаградихме с милион целувки и прегръдки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Прочетох, че има много болни и деца и родители. На всички пожелавам бързо оздравяване  Hug
Черпя всички с една снимка от Крушунските водопади.

# 566

Благодаря за отговорите. А дано да стане работата до края на деня за да ми се махне от главата.

Последна редакция: чт, 14 окт 2010, 13:40 от Бръмби

# 567
ДД!

Моята принцеса заспа и аз успях да ви поизчета...
Далче, а дано да про-караш! Пожелавам ти го! Искам и аз да про-карам, ама ме е шубе, предпочитам да се возя май... Имам книжка от 2004, но не съм активен шофжор. яд ме е, че изкарах курсовете във Варна, бях се очупила, но след края им не седнах да карам редовно, даже хич и пак ме хвана страха. Сега не мож' мА накара да шофирам... Ама някога ще мина опреснителен курс при миОто, ще го накарам да ми купи по-малка и нова кола и ще си возя дечурлигите.  Laughing
Ника, пуст и ларингит, значи!  Sad Да не го мъчи дълго Максимчо! И на всички болни- бързо оздравяване!
Балеринке, те всички мъже тъй се мотат из краката ни и нищо съществено не вършат. Мислят, че като ходят на работа е достатъчно. #2gunfire Не си хаби нервите напразно! Тъй ще е!  Hug
Мяу, благодаря ти за включването относно манастира!  Hug Ще го измислим все някога...
Янче, добре сте се завърнали! Радвам се, че сте си изкарали чудно и че сте се запознали със съфорумките! Чакаме снимчици! А гледката от крушунските водопади е неземна!
Бръм, стискам палци да си получиш скоро паричките!

Ставам да хапна!
Приятен ден ви желая, доколкото е възможно в това мрачно, мокро и студено време! Wear Umbrella cold  Hug

# 568
  • До Балкана
Янче, браво за хубавата почивчица и за послушното засмяно момиче! Hug

# 569
  • София
Здравейте мами!

Не съм се вясвала и чела от месеци и се чувствам гузно. Освен това имам чувството, че съм пропуснала много неща и то важни, касаещи всичките ни дечица, включително и моето. Нямам време   Shocked , просто полудявам с четвъртокласник и седем месечно диване Simple Smile

Благодаря на Ponqkoga за снимката на Крушунския водопад - имах нужда точно от нещо такова!

Айде сега да си излея каквото ми е на сърцето, та дано ми олекне: Михаела е пощуряла! Не ме изпуска от поглед, иска нонстоп да я занимавам и то активно, няма такива работи като разсейване, или през пръсти! Не! Плаче, и се сърди, когато съм излизала без нея и се върна вкъщи. От няколко дни запива в 1 часа вечер! Иска да играе с мен, докато не се измори и не се отпусне да заспи върху мен. Беше най-гальовното и кротко дете на света, а сега е ужасно нервна. Постоянно се свива. Искам да го опиша това свиване, защото много ме притеснява: кръстосва си краката, коремът и става на камък, притиска си ръцете плътно до тялото и с едната си трие лявата буза, това съчетано с движения като при колики...и така до изпотяване и изнемогване. Прави го винаги, когато заспива, когато я обличам (защото ненавижда), когато е недоволна или се сети, че и е скучно. Моето обяснение е, че е свързано със зъбите и с раздразнителност покрай тях и покрай други бебешки проблеми. Ако някоя мама е виждала подобни магарии от нейното диване, моля да сподели. Това естествено не е всичко. Имаме възпаление, вследствие от подсичане и вече не знам каква е причината. Какво ли не направих. Днес чакаме резултата от микробиологията. Дано след като сме наясно, да имаме по-успешно лечение.
Другия екшън е с баткото. С две думи в четвърти клас е екшън, особено като се имат предвид и разни извънкласни неща - английски, баскетбол, курс по математика... Мъчно ми е, като го гледам как му се играе, а няма никакво време. Какво да се прави, такъв е животът и ни заставя да вървим вкрак с него.

Благодаря ви, че ми изтърпяхте хленченето Simple Smile
Дано само всички хлапета да са здрави, пък другото ще го надживеят

Общи условия

Активация на акаунт