! Дано няма изненади
! Тя е спортна натура, с уклон към математиката ! Оцветяването и рисуването ги брои за наказание , язък , че майка и Художествена Гимназия е завършила
!
. Мисля, че по-скоро не. Това си е един вид перорална ваксина. Децата до едногодишна възраст са подложени на достатъчен брой такива. А и бактериалните лизати от Бронхо-ваксом като състав частично се припокриват с ваксините, които вече са му направени на Макси. Освен това трябва да се установи дали ларингитите са на алергична основа, вирусни ли са или бактериални. В първите два случая би било безмислено. Всичко това може да прецени наблюдаващия го лекар. Ако нямаш доверие на вашата педи (а знам, че й имаш такова), винаги можеш да поискаш консултация от лекарите в ОБ към отделението, в което лежахте
. 

Според педката са на вирусна основа, а и честно казано и аз мисля така, защото когато големия донесе нещо и малкия е след него втори.

но лекарства никакви не съм взимала...Единственото ми притеснение да не го лепне и дребната,която всъщност днес ме подлуди...Отказваше да яде всичко различно от цица,спа за цял ден 2 пъти по 30 мин и чак ей сега успях да я излъжа да заспи...с цица разбира се 

Пфффффффф обаче ми вдигнаха колата е*баси и то от вътрешноквартална уличка, защото била "на кръстовище", т.е. пресичат се две улиЧКИ
Препоръчани теми