Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви съвети се търсят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Темата на дискусията във форума обхваща различни теми като пътувания, семейство, хранене на деца, здраве и др. Участниците споделят своите лични преживявания, проблеми и радости с другите членове на форума, търсейки съвети и подкрепа. Във форума се обсъждат теми като предстоящото пътуване на автора до Кипър, подготовката за Коледа, проблемите с децата като отказване от хранене от шише и споделяне на рецепти за бисквитки и курабии. Освен това има споделяне на лични преживявания и забавни случки.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви съвети се търсят във форума?
-
Какви са изискванията за получаване на обезщетения за майчинство и детски надбавки в Кипър?
-
Какви са опциите за детска кухня в Никозия, Кипър?
.../... Та да ти е жив и здрав овньото вече левент, да изпълва с радост и гордост майчиното ти сърце.., а на теб самата пожелавам здрава нервна система, зада удържаш на овнешкия нрав
...дръж се, че иде пубертет
----- Много весел празник пожелавам на рожденика и на цялото ви семейство!

затова аз`ич няма да се напъвам да се саревновавам, ами само тъй да отбия номера
че 37 лазарника не са нещо, с което да се пъчиш 

и на всички празнували наскоро 

.....ама викам чакай да намина и да поздравя рожденниците ......дето се вика по добре късно отколкото никога
......за момента нищо не си е харесал мъжо ....утре и вдругиден са последните интервюта с още две момичета та да видим .....че вече нанагоре ми идва след две фирми да тичам ......отслабнала съм с пет кила ......ееееееееее аман вече ......то за дупето добре ама от циците нищо няма да остане
Мъжа ти защо не пробва и нещо българско
не би трябвало да има и най-малки съмнения. Мисля, че ти ще изиграеш голяма роля в подбора на персонал, и особено - произход България.
Някой от вас сключвал ли е тук брак ?( м/у български граждани)
...Вие само се примъкнете от леглото до масата!