Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 37

• 42 289
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Моля ви, препоръчайте ми от къде да си поръчам хубави кухненски ножове?Гледах в Ибей, но не харесах.От Икеа някой пробвал ли е да поръчва чрез посредник, че на мен на всички артикули ми пише, че не са достъпни за онлайн шопинг, а е даден като сайт за онлайн поръчки от Емпреса?
Има тема за ИКЕА.Мъжът ми разбира от ножове,но техните нещо не му допаднаха (като ги видя наживо),но за това пък има едно момче,което кара от близките Икеи. Wink

Копирам мнението си в темата за ИКЕА!

И аз тук. Grinning
По-преди бях споменала, че от няколко месеца България е включена в обявите за работа, това в английския сайт на Икеа. Така, че може би скоро ще има и българска Икеа.

възможно е вече да сте го обсъдили, но сега започнах да чета темата!

На околовръстното на път за Младост има разкопки и кипи строеж, на оградите на кйто пише ИКЕА!

Явно до месеци ли година ще магазинът на Икеа в София ще е факт!

bouquet

# 181
Аз съм поръчвала и с двете фирми и от двете съм доволна. Но в случая, можеш да ползваш само Емпреса, защото Алмуз нямат услуга само превоз.
Следиш списъците в сайта им, там са и датите, в които можеш да си вземеш нещата от офиса им.  Peace

благодаря ти! Hug

# 182
  • София
Хот Ели, днес получих първите, розовите. Не мога да кажа мнение дали пропускат, но са страшно топли. От горе материята имитира обърната кожа, но според мен е някаккъв текстил, защото са много меки, за да е кожа. За съжаление са ни голями - С5 и ги продавам/заменям.
Колко см е стелката? Heart Eyes

Трудно е да се премери, някъде към 14см.

# 183
Руми, за зимата не стават, много са отворени отгоре.

Имам въпроси за някои от детските ботушки на Некст.

1. Тези си спомням, че се коментираха по-напред в темата, но тогава нямах намерение да поръчвам. Та въпросът ми е стават ли за сняг и с какво са отвътре.
2. За тези пише, че отгоре са текстил и кожа. Но докъде е кожата и откъде започва текстилът, от катарамата ли? И пак отвътре с какво са.
3. Тези са ми фаворит, но не видях да са коментирани. Интересува ме отвътре дали имат пух или е само кожа.

Аз сега нося подобни. За зимата съм си взела апрески  Mr. Green
Просто паднат ли температурите под 18 градуса за мен вече е зима  hahaha

Първите две са по-скоро за сух студ. Последните ми изглеждат много добре. Имали сме подобни, нямаха пух отвътре,  по-скоро нещо като памучен плат.  Thinking
последните и те не стават за голям студ,поне на моите кокони им замръзваха краката и и м взех апрески с пух вътре,иначе не пропускат,стават за мокро време,но за мн дълбок сняг и студ според мен по добре апрески,в мадъркеър гледах едни мн готини,аз имах от там,невероятни бяха,но не улучих размера Peace

# 184
  • София
А апреските не са ли много тежки? Ние сме мънички и искам да му е удобно на детето.

# 185
kremi7   Peace

Аз използвах за големия студ Snow boot на Некст. Страхотни са. От този тип http://rummipl.snimka.bg/other/next-1.434557.16124930

# 186
Вчера пуснах една малка поръчка от Теско, тази сутрин обаче ми я каселираха. Да, ама тъпо, упорито и рогато ,пуснах я наново и почти веднага получих смс от ДСК, където ми е картата, че са ми дръпнали парите. Дали това е гаранция, че поръчката е приета? Не че ще е трагедия, акопак я откажат! Просто ми е любопитно  Thinking

# 187
Вчера пуснах една малка поръчка от Теско, тази сутрин обаче ми я каселираха. Да, ама тъпо, упорито и рогато ,пуснах я наново и почти веднага получих смс от ДСК, където ми е картата, че са ми дръпнали парите. Дали това е гаранция, че поръчката е приета? Не че ще е трагедия, акопак я откажат! Просто ми е любопитно  Thinking
И аз тъпо и упорито пуснах втори път поръчка след канселирана такава. Банката най-прилежно ми букна парите, получих след няколко часа мейл, че канселират поръчката, и из начале ще чакам 14 дни да разбукнат парите  Laughing

# 188
  • София

Момичета да ви питам за тази чанта :
http://www.clothingattesco.com/womenswear/F+F-multi-zip-slouch-bag/invt/bo021100
дали има цип посредата,  ако я има някой моля да ми пише.
Същата,но в черно я поръчах за приятелка и я чакам да дойде(понеделник,вторник),ако не ти е късно ще ти дам инфо като дойде  Peace
Тази в черно май е съвсем друг модел,с една дръжка е.Получих я и си има цип по средата,а циповете отпред са декоративни. Ето снимка .
em4eto не съм се объркала, чакам точно същият модел ката кафявата само ,че в черно,но вече я няма в сайта за да я копирам.

# 189
И аз пак с въпрос- разбрах как мога да поръчам от сайта,но сега въпроса ми е тези ГАБКО само до София ли доставят или може от цялата страна да се ползват услугите им???

# 190
  • София
em4eto [/color] не съм се объркала, чакам точно същият модел ката кафявата само ,че в черно,но вече я няма в сайта за да я копирам.
Може,да,аз понеже заглеждах кафявата и не съм обърнала внимание,че има и черна такава  Blush

Kölsches Mädel,и аз съм тъпо,упорито и рогато  Mr. Green  и поръчах пак.Но като ми отказаха отново и блокираха суми,почнах друга тактика-смяна на имейла,още един резервен акаунт с друга карта  Crazy За банката може да не чакаш,а да се обадиш как да ти ги разблокират по-рано.

# 191
  • София
И аз пак с въпрос- разбрах как мога да поръчам от сайта,но сега въпроса ми е тези ГАБКО само до София ли доставят или може от цялата страна да се ползват услугите им???

Разпращат с Еконт  Peace

А някой знае ли , получил ли е мейл за раздаване на пратки днес. За Габко става дума ?

# 192
Пуснах поръчка на адреса на Габко,но може и да пускам още към тях.
След всяка ли трябва да ги уведомявам?
 gab co@ abv ли е мейла на който трябва да  им пиша?

# 193
kremi7   Peace

Аз използвах за големия студ Snow boot на Некст. Страхотни са. От този тип http://rummipl.snimka.bg/other/next-1.434557.16124930
Ще дадеш ли моля те линк , много ми харесаха  Hug

# 194
  • София
http://www.clothingattesco.com/girls/Girls-Puffa-coat/invt/ap020 … -girls-ages-13-14
Това яке отговаря ли си на размера. Интересува ме за момиче 145см 13-14 дали ще й е голямо? Ако са умалени като детските на точки, мисля че ще й е добре  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт