Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 37

• 42 302
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Получих си първата поръчка от Теско - много са хубави нещата, а и за тези пари....Само, че са ми пратили само един суитчър, нищо че пише плащаш 1 получаваш 2. Случвало ли се и на вас?

# 166
Пак съм напълнила коша и чакам кодче за Теско,ако някой изнамери да свирка!  Mr. Green

Получих си първата поръчка от Теско - много са хубави нещата, а и за тези пари....Само, че са ми пратили само един суитчър, нищо че пише плащаш 1 получаваш 2. Случвало ли се и на вас?
Не беше ли получаваш втория на 1/2 цена?!   Rolling Eyes

# 167
Момичета,ако някой пуска скоро поръчка от Некст,нека да ми пише на ЛС -искам да поръчам 2 артикула,а не си струва сама да права поръчка  Peace

И аз съм от Пловдив и съм харесала тази шапка с ръкавички http://www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/98/4 размер 3-6 години....нека ако някой пуска и мен да включите  Praynig

# 168
Руми, за зимата не стават, много са отворени отгоре.

Имам въпроси за някои от детските ботушки на Некст.

1. Тези си спомням, че се коментираха по-напред в темата, но тогава нямах намерение да поръчвам. Та въпросът ми е стават ли за сняг и с какво са отвътре.
2. За тези пише, че отгоре са текстил и кожа. Но докъде е кожата и откъде започва текстилът, от катарамата ли? И пак отвътре с какво са.
3. Тези са ми фаворит, но не видях да са коментирани. Интересува ме отвътре дали имат пух или е само кожа.

Аз сега нося подобни. За зимата съм си взела апрески  Mr. Green
Просто паднат ли температурите под 18 градуса за мен вече е зима  hahaha

Първите две са по-скоро за сух студ. Последните ми изглеждат много добре. Имали сме подобни, нямаха пух отвътре,  по-скоро нещо като памучен плат.  Thinking

# 169
  • Бургас

Трябвало е да поръчаш два суитчъра, тогава автоматично единия ти става безплатен. Аз съм поръчала две долнички от тази промоция плащаш един получаваш два и сега погледнах в ордера, че срещу всеки артикул си има цена, но накрая при отстъпките единия чифт долнище е даден като безплатен(-5паунда). Не мога да обясня по точно, надявам се да разбереш Rolling Eyes

# 170
  • София
Хот Ели, днес получих първите, розовите. Не мога да кажа мнение дали пропускат, но са страшно топли. От горе материята имитира обърната кожа, но според мен е някаккъв текстил, защото са много меки, за да е кожа. За съжаление са ни голями - С5 и ги продавам/заменям.

# 171
Извинявам се,че сигурно повтарям,но нямам време да чета темата.
Как мога да си поръчам от този сайт...http://direct.asda.com/george/kid-s-clothing/younger-boys/tops-a … 0,default,sc.html
и колко ще ми струва доставката до тук.
Благодаря ви предварително

# 172
  • София
Хот Ели, днес получих първите, розовите. Не мога да кажа мнение дали пропускат, но са страшно топли. От горе материята имитира обърната кожа, но според мен е някаккъв текстил, защото са много меки, за да е кожа. За съжаление са ни голями - С5 и ги продавам/заменям.
Колко см е стелката? Heart Eyes

# 173
Моля ви, препоръчайте ми от къде да си поръчам хубави кухненски ножове?Гледах в Ибей, но не харесах.От Икеа някой пробвал ли е да поръчва чрез посредник, че на мен на всички артикули ми пише, че не са достъпни за онлайн шопинг, а е даден като сайт за онлайн поръчки от Емпреса?

# 174
Моля ви, препоръчайте ми от къде да си поръчам хубави кухненски ножове?Гледах в Ибей, но не харесах.От Икеа някой пробвал ли е да поръчва чрез посредник, че на мен на всички артикули ми пише, че не са достъпни за онлайн шопинг, а е даден като сайт за онлайн поръчки от Емпреса?
Има тема за ИКЕА.Мъжът ми разбира от ножове,но техните нещо не му допаднаха (като ги видя наживо),но за това пък има едно момче,което кара от близките Икеи. Wink

# 175
  • София

Момичета да ви питам за тази чанта :
http://www.clothingattesco.com/womenswear/F+F-multi-zip-slouch-bag/invt/bo021100
дали има цип посредата,  ако я има някой моля да ми пише.
Същата,но в черно я поръчах за приятелка и я чакам да дойде(понеделник,вторник),ако не ти е късно ще ти дам инфо като дойде  Peace
Тази в черно май е съвсем друг модел,с една дръжка е.Получих я и си има цип по средата,а циповете отпред са декоративни. Ето снимка .

# 176
  • София
Момичета извинявайте за поредния спам, но наистина не мога да се сетя от м адн м директ можехме ли да плащаме с бг карта  smile3506 нещо здравата съм се унесла някъде, май беше само с посредник нали , но да питам пак преди да ги пусна на последника нещата
мерси мн  bouquet

За плащането - може и да мине, но ще ти откажат поръчката заради адреса на посредника.
Ако ще пращаш до адрес на приятели може и да стане .  Peace

От  Ми енд Ми дайрект съм поръчвала няколко пъти с бг карта до англ. адрес на фирма превозвач.
Никакъв проблем не съм имала с транзакцията и самата поръчка!
Поръчвай си смело!

Peace

# 177
  • Плевен
От  Ми енд Ми дайрект съм поръчвала няколко пъти с бг карта до англ. адрес на фирма превозвач.
Никакъв проблем не съм имала с транзакцията и самата поръчка!
Поръчвай си смело!

Peace
Кога си поръчвала? До сега май никой не се е хвалил с подобен успех.

# 178
здравейте, искам да питам мамите от Пловдив които са поръчвали през Емпреса или през Алмуз от коя фирма сте доволни? и също така като пристигнат тука нещата как се взимат? имам предвид аз да платя с моя карта и само да ги използвам за транспорт до тук..че не ми е много ясно как стоят нещата..гледах във форума на емпреса има списъци..как става точно? обаждат ли ти се като са ти тука нещата или с имейл?
мерси предварително!

# 179
  • Пловдив
Аз съм поръчвала и с двете фирми и от двете съм доволна. Но в случая, можеш да ползваш само Емпреса, защото Алмуз нямат услуга само превоз.
Следиш списъците в сайта им, там са и датите, в които можеш да си вземеш нещата от офиса им.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт