Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 37

• 42 247
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Честито.
Може ли реални снимки. И едно въпросче, вата отвътре изцяло ли е или само "отгоре"
Руми, благодаря! Ако намеря време в събота или неделя ще снимам. Под вата имаш предвид белите пухчета ли? Те са само отгоре за украса  Laughing, но отвътре са с много мекичка подплата, която топли.

Дидка, аз питах за гумените ботуши. Проблемът е, че успях да се регистрирам в И-бей, но не мога да намеря време да поръчам  Confused

aria_82 , честито ти палтенце! Много е готино  Peace

# 151
За "украсата" говоря, да  Laughing
Важното е да са топли че така я мразя тази зима. Ще чакам снимчиците  Hug

# 152
Момичета да ви питам за тази чанта :
http://www.clothingattesco.com/womenswear/F+F-multi-zip-slouch-bag/invt/bo021100
дали има цип посредата,  ако я има някой моля да ми пише.

Може ли поне предположения. Много се чудя, че е за подарък за мама.

# 153
Момичета извинявайте за поредния спам, но наистина не мога да се сетя от м адн м директ можехме ли да плащаме с бг карта  smile3506 нещо здравата съм се унесла някъде, май беше само с посредник нали , но да питам пак преди да ги пусна на последника нещата
мерси мн  bouquet

# 154
  • София
С риск да ми се карате, но с какъв номер се регистрирахте в сайта на Асда? Embarassed
Ако питаш за телефонен номер, съм писала този на Габко в Англия. Ако позлваш друг посредник, попитай ги за техен номер най-добре.
Ами точно на адреса на Габко искам да ползвам, но не го открих никъде номера, може ли да ми го пратиш, ако искаш на ЛС
Благодаря ти  bouquet

тел на Габко 02082455445

Габ ко дават ли инфо по телефона за доставки, които може би са при тях? В събота раздават ли се неща от офиса им?

Съмнявам се да могат да ти отговорят, обикновено ми казват, че имат много пратки и не могат да ровят.Събота по принцип раздават пратки от курса в четвъртък, но аз лично още нямам мейл за раздаване.

# 155
  • София
Здравейте!
Искам да похваля това яке, по-хубаво е от снимката
http://www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/52/1

получих от тези С5, продавам ги или ги заменям за С4, може и да не са същите, а подобни
http://www.next.co.uk/shopping/girls/shoes/38/6

# 156
  • София
Здравейте момичета, моля да ми помогнете малко с размерите от АСDA, интересуват ме роклите им. Харесах 1-2, но се колебая за номерацията. Нося предимно М размер, това би трябвало да е 12 newsm78 или греша
Искам да ми е максимално точна, че е впита, тази която гледам, но пък и да не ми се пръсне на дупето Embarassed
Благодаря ви.

# 157
  • София
Здравейте момичета, моля да ми помогнете малко с размерите от АСDA, интересуват ме роклите им. Харесах 1-2, но се колебая за номерацията. Нося предимно М размер, това би трябвало да е 12 newsm78 или греша
Искам да ми е максимално точна, че е впита, тази която гледам, но пък и да не ми се пръсне на дупето Embarassed
Благодаря ви.
Аз имам от там пола 12, бих казала, че ми е една идея по-голяма, с ханш 95-96 съм, ако те ориентира това ...

# 158
  • София
Момичета помагайте- искам да си поръчам сутиен , но не знам оо английската номерация на кой номер отговарям .По БГ съм 80-85 B?
36B  Peace

# 159
  • София
Момичета помагайте- искам да си поръчам сутиен , но не знам оо английската номерация на кой номер отговарям .По БГ съм 80-85 B?
36B  Peace
Много благодаря!

# 160
Момичета извинявайте за поредния спам, но наистина не мога да се сетя от м адн м директ можехме ли да плащаме с бг карта  smile3506 нещо здравата съм се унесла някъде, май беше само с посредник нали , но да питам пак преди да ги пусна на последника нещата
мерси мн  bouquet

За плащането - може и да мине, но ще ти откажат поръчката заради адреса на посредника.
Ако ще пращаш до адрес на приятели може и да стане .  Peace

# 161
  • София
Момичета да ви питам за тази чанта :
http://www.clothingattesco.com/womenswear/F+F-multi-zip-slouch-bag/invt/bo021100
дали има цип посредата,  ако я има някой моля да ми пише.

Може ли поне предположения. Много се чудя, че е за подарък за мама.
Същата,но в черно я поръчах за приятелка и я чакам да дойде(понеделник,вторник),ако не ти е късно ще ти дам инфо като дойде  Peace

# 162
Това много ми хареса http://www.clothingattesco.com/Girls-New-In/Cherokee-Denim-skirt … set/invt/kc022428 Моля ако някой го получи да даде отзиви и снимчици.Според вас дали ще е толкова хубаво колкото на снимката Blush

# 163
Момичета,ако някой пуска скоро поръчка от Некст,нека да ми пише на ЛС -искам да поръчам 2 артикула,а не си струва сама да права поръчка  Peace

# 164
  • София
Руми, за зимата не стават, много са отворени отгоре.

Имам въпроси за някои от детските ботушки на Некст.

1. Тези си спомням, че се коментираха по-напред в темата, но тогава нямах намерение да поръчвам. Та въпросът ми е стават ли за сняг и с какво са отвътре.
2. За тези пише, че отгоре са текстил и кожа. Но докъде е кожата и откъде започва текстилът, от катарамата ли? И пак отвътре с какво са.
3. Тези са ми фаворит, но не видях да са коментирани. Интересува ме отвътре дали имат пух или е само кожа.

Общи условия

Активация на акаунт