Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 37

• 42 178
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
привет и от мен, от два дни не мога да смогна да пиша в темата ooooh!

Руми, благодаря за описанието и размерите на ботушките Hug Много са хубави, но за съжаление не стават за дъщеря ми, която е първа писта във всички локви и газене в дълбокия сняг... Тези дни чакам тези ботушки на Рихтер и ще поумувам за един резервен чифт от този тип...

Силви, мерси и на теб за подробната информация за якето и панталонките от Зара - страхотни са Peace

Миналата година го поръчах за дъщеря ми и е едно от най-добрите попадения в пазаруването - топло и красиво, на дължина е под дупето - ето от тук нататък реални снимки http://dblagoeva.snimka.bg/other/onlayin-pokupki.427432.15156029

Вили, както винаги - страхотни покупки. Якето от Некст е фаворит на дъщеря ми, само че в розово http://www.next.co.uk/shopping/girls/oldergirls/98/2- моля те малко подробности за него.. До къде му е дължината, с цип ли се затваря и според теб отговаря ли си размера на посочените години?

# 541
  • София
Didka_b и аз много се чудих на едни такива ботушки на Рихтер, само цената ме замисли малко, но още си мисля за тях  Whistling
Виждала ли си ги на живо, сигурно ли е че няма да пропускат и ще топлят или с такава надежда ги поръчваш? ОТ къде си ги поръча ти?

# 542
За ботушките Richter да кажа Simple Smile-че не пропускат,така е,наистина не пропускат и за топлене,топлят.
Всъщност те са с водоустойчива и дишаща мембрана,която предпазва от студ и задържа топлина.
По принцип на Сани крачетата доста се потят,но с ботшките на Richter винаги след като ги събуе,краката са й сухи и топли.
Три зими купувам от техните модели(от тук),но миналата не можах да се вредя,защото им спряха вноса,а от това,което беше останало не бяха останали номера.
Затова минала зима поръчах едни от My Toys,но останах доста разочарована,като ги видях и се наложи да ги върна.
Това,което не ми харесва на моделите,които се предлагат сега е,че кожата не е естествена.
Всъщност комбинацията им е от велур и текстил.
И тези,които купувах до тогава беше точно такава.
Но сега на каквото и да се спра от сегашните модели,на повечето от тях комбинацията е от изкуствена кожа,текстил и мааалко велур,който е сложен на велкро лентите.
А пък цената им и тук,и в тойса,и в Амазон си е една и съща и за мен си е напълно оправдана.

Диди,дано останеш доволна от ботушите,много са хубави.
И непременно дай отзиви и снимчици,когато ги получиш Hug.

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 00:55 от sansil

# 543
  • София
Вили, отново много хубави неща  Peace Пухенката е страхотна. Еммата има подобна на Бенетон и страшно топли.
kate-rina, якето много ми хареса! За съжаление не е моят номер  Confused.

# 544
  • София
...Да, аз видях, че си отговорила на предната страница -  King W:225 x L: 200cm. При положение, че на момичето спалнята е 220/200, не виждам как ще я устройва размер кинг (все пак трябва да има и аванс отстрани за завивката) и за това и писах да се ориентира към някой сайт, който предлага супер кинг Peace
Разбирам те, Jeni B, но в сайта са заложени, според мен размерите на спалнята  Peace ето какво пише съфорумка, поръчала от асда кинг размер :
Да се включа и аз с чаршафите от АСДА, имам точно същите, които са пуснати в линка на 34стр. страхотни са, ... един долен чаршаф размер Кинг, който е 2,64м. на 2,68м. и стават за много големи спални.Надявам се да съм била полезна.

# 545
Може и така да е, но аз мисля, че размерите на спалнята се залагат в думата (сингъл, кинг и т.н.), а размерите, които посочват са действителните на чаршафите/завивките. Аз само споделям моето мнение, защото и ние сме с голямо легло и сме за супер кинг сайз, а момичето, което питаше има още по-голяма спалня. Да не подаряват и те като нас купени чаршафи, които не са им станали Laughing
Намерих таблица с размери, в която кинг сайз го водят легло 150х200 и действително за него чаршафа е 265х275, но горната завивка я дават 225х200. Така, че е точно като АСДА. А вече супер кинг сайз- чаршаф 280х290 и завивка - 260х220. Ето таблицата - http://www.betweenthesheets.co.uk/bed-size-guide.htm . Мисля, че ще е полезна и за първа страница, ако няма подобна.

# 546
  • София
...Ето таблицата - http://www.betweenthesheets.co.uk/bed-size-guide.htm . Мисля, че ще е полезна и за първа страница, ако няма подобна.
Запазвам си го  Simple Smile

# 547
Някой има ли информация за курса на емпреса от 08.10, във форума пише разтоварване до петък, но днес е събота и още нищо.Как процедират споделете.

# 548
  • София
sansil много много ти благодаря за споделеното мнение, направо ме убеди, че това са нашите ботушки Simple Smile

Ето тези съм харесала аз

Мисля че са точно както ти описваш, с велурче, не виждам изкуствена кожа по тях...Аз още не съм ги поръчала, но май са на дневен ред  Heart Eyes
Благодаря ти   bouquet

# 549
Продавам това панталонче,че все ми бяха объркали поръчката от Некст:
http://www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/54/4?extra=sch … 26nbsp%3bTrousers
цвят Mink ,размер 3-6м.-8 паунда.

Извинявайте,ама обърках-размера на панталончето е 6-9м.,а не 3-6м.

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 13:34 от coridda

# 550
Здравейте, ето снимки  Embarassed

http://kate15.snimka.bg/photos-from-gsm/damsko-yake.541779

и размерите са: дължина на ръкав 63 см. ширина при раменете 37 см и дължина на якето 78 см
 в талията ширината е или където горе долу е 44 см     Hug

якето е ангажирано вече  Peace

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 14:56 от kate-rina

# 551
Didka_b страхотни ботушки, такива търся и аз, откъде ги поръча.
Аз съм много доволна от рихтер, няма как да пропускат със сигурност  Peace

# 552
Къде мога да разбера кога е курса на Габко и кога пристига?

# 553
rummi_pl,в тойса има от тях.
В немския Amazon има също и избора е малко по-голям Peace.

jijibiji ,тези ги гледах преди известно време,също са сладки.
Да,наистина пише,че са велур.
Само,че са до 26-ти номер,а за нас са малки.

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 13:05 от sansil

# 554
  • София
Ей, .◦♥Toche♥◦. , заряза ни в отчетната, а се вихриш тук  Wink Hug
Може да се плаща с БГ карта, със сигурност с Виза на ЦКБ  Peace , но мисля че и с другите няма проблем, незнам теб защо са те отрязали  Confused
Мерси, за отговора миличка, Hug
Направих нова поръчка с Виза, дано да стане... Praynig
Толкова неща съм си харесала от АСДА и много ще ме е яд, ако не си ги купя. От ТЕСКО ми приеха картата при поръчката само от асда направиха проблем,, Sad В отчетената нямам време да пиша за съжаление. Рядко сядам на компа и то по работа или с цел да напазарувам. Малката е голям пожар, хич не е от кротките и ми изпива цялото време. Вечер не се спи изобщо, а денем съм на крак по цял ден.

Hug Hug Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт