Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 37

• 42 276
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Аз бих избрала втората комбинация,и двете ми харесват,но в първия вариант ботушките са доста капризен цвят ooooh!

Пантлона който получих вчера за сина ми е подплатен,но не истински дебел както аз си го представях,беше обозначен като "lined"

# 46
  • Бургас
И аз тук, чакаща поръчки от Некст и Амазон-с Алмуз поръчах  Peace

Момичета, мисля, че в миналата тема някоя мама беше питала за ботушки за едногодишно, но немога да намеря дали някой отговори  Embarassed Та, ако някой може да препоръча хубави, топлички, моля да сподели   bouquet

# 47
Благодарности на Танчето!   bouquet
Didka_b, и двете са супер готини! Която и комбинация да избереш няма да сбъркаш! Heart Eyes

# 48
Някой беше споменал за някакъв сайт само с гумени ботуши?  newsm78

# 49
# 50
  • София
Да, подплатено е (ватирано) Heart Eyes
Момичета и аз търся топли ботушки за малко краче на нормална цена (дъщеря ми носи 19 номер или С3/4) Моля за помощ!

# 51
  • София
От сайта на Зара може ли да се поръчва с БГ кредитна карта?

споделете моля, и аз се интересувам  Blush
Някой беше пуснал линк към подплатен панталон, който много ми хареса и искам да поръчам  Heart Eyes

# 52
Cesari/ Olia, Благодаря!
Момичета, на 20.09 направих поръчка от Next с -ма The Win Company. бих им се същия ден да проверя дали са ми получили заявката. Казаха ми, че са я получили и до 10 дена ще ме уведомят за наличност, цена и т.н.
От тогава ни вест, ни кост. Писах им на e-maila пак нямам отговор!
Не знам какво да правя, а пък искам да поръчам разни неща! Дали да се пробвам с друга фирма?

# 53
# 54
От сайта на Зара може ли да се поръчва с БГ кредитна карта?

споделете моля, и аз се интересувам  Blush
Някой беше пуснал линк към подплатен панталон, който много ми хареса и искам да поръчам  Heart Eyes

Zara не приемат Бг карти ! Peace

# 55
Не изпускам нищо  Naughty

Тази седмица очаквам голямата си поръчка от Теско  Grinning
От Асда също са ми диспачнали нещата, супер  Party

Моля , ако някой види грейки някъде - гащеризон с яке , да свирка . Без тези в Н&М...

Didka_b,на мен ми допада повече първата комбинация  Peace

# 56
Запис да не изпусна някое намаление!  Blush

# 57
Здравейте, колко е доставката от НМ - не разбрах дали доставят до Бг.
А М/С доставят ли?

Не доставят,само с посредник.НМ-3,90.
Ето тук ни има в списъка за международни доставкиhttp://www.marksandspencer.tv/international-delivery/
 newsm78

# 58
Не изпускам нищо  Naughty

Тази седмица очаквам голямата си поръчка от Теско  Grinning
От Асда също са ми диспачнали нещата, супер  Party

Моля , ако някой види грейки някъде - гащеризон с яке , да свирка . Без тези в Н&М...

Didka_b,на мен ми допада повече първата комбинация  Peace
Ето тук има грейки :
http://www.bonprixsecure.com/uk/Snow-suit-2-pc-set-2391914-bundl … ick=article_image

# 59
  • София
Момичета, мисля, че в миналата тема някоя мама беше питала за ботушки за едногодишно, но немога да намеря дали някой отговори  Embarassed Та, ако някой може да препоръча хубави, топлички, моля да сподели   bouquet

Май аз питах /вече не помня къде  Blush/ но не получих отговор. вчера една приятелка ми кажа, че гледала Колев и Колев 70лв  Tired

Да ви питам за колко време ви пристигат пратките  с Емпреса. Аз поръчах едно столче от кидикер на 14,09 и още го чакам  Tired , а от сайта ги пращат много бързо.

Общи условия

Активация на акаунт