Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 37

• 42 486
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Поръчка от 19.09 си я взех вчера. От Джордж беше.

# 61
Момичета, мисля, че в миналата тема някоя мама беше питала за ботушки за едногодишно, но немога да намеря дали някой отговори  Embarassed Та, ако някой може да препоръча хубави, топлички, моля да сподели   bouquet

Май аз питах /вече не помня къде  Blush/ но не получих отговор. вчера една приятелка ми кажа, че гледала Колев и Колев 70лв  Tired

Да ви питам за колко време ви пристигат пратките  с Емпреса. Аз поръчах едно столче от кидикер на 14,09 и още го чакам  Tired , а от сайта ги пращат много бързо.
Нали си им изпратила мейл със адрес и как искаш да си получиш пратката? Аз не бях изпратила данни и не са ми включили поръчките в този курс Sad

# 62
  • София
Cesari/ Olia, Благодаря!
Момичета, на 20.09 направих поръчка от Next с -ма The Win Company. бих им се същия ден да проверя дали са ми получили заявката. Казаха ми, че са я получили и до 10 дена ще ме уведомят за наличност, цена и т.н.
От тогава ни вест, ни кост. Писах им на e-maila пак нямам отговор!
Не знам какво да правя, а пък искам да поръчам разни неща! Дали да се пробвам с друга фирма?
Няма за какво да се притесняваш ползвам ги редовно и досега не съм имала проблем.Пращат имей(за сумата която дължиш) когато нещата ти пристигнат в БГ. и след като ги платиш до 2-3 дни са при теб.

# 63
И аз да не изпусна някоя прИмоция!  Mr. Green
Тази седмица ще взема 3 поръчки от Теско,нямам търпение!
Crazy

# 64
Cesari/ Olia, Благодаря!
Момичета, на 20.09 направих поръчка от Next с -ма The Win Company. бих им се същия ден да проверя дали са ми получили заявката. Казаха ми, че са я получили и до 10 дена ще ме уведомят за наличност, цена и т.н.
Не знам какво да правя, а пък искам да поръчам разни неща! Дали да се пробвам с друга фирма?
Няма за какво да се притесняваш ползвам ги редовно и досега не съм имала проблем.Пращат имей(за сумата която дължиш) когато нещата ти пристигнат в БГ. и след като ги платиш до 2-3 дни са при теб.

А горе долу за какво време говорим?

# 65
  • София
Cesari/ Olia, Благодаря!

Не са от най-бързите за около 20-25 дни  Peace

# 66
Cesari/ Olia, Благодаря!

Не са от най-бързите за около 20-25 дни  Peace
Значи, ще изчакам още малко.
Благодаря!

# 67
 Здравейте някой мож ли да ми каже чрез коя фирма мога да си поръчам от сайта на H & M

# 68
Дойдое ми поръчката от Джордж.
Специални благодарност отново на Ели/Stryper/.
Двата чифта ботушки, за които питах преди това ми харесват. Остава и да им станат на децата довечера.

http://direct.asda.com/george/shoes/kids-shoes/boys/iron-man-sno … 2,default,pd.html- р-р2,34по бг номерация,измерих стелка22см.
http://direct.asda.com/george/shoes/kids-shoes/boys/camoflage-sn … 9,default,pd.html размер с10, или 28номер.17,2см.стелка
Беше адски трудно да измеря стелките, та може и да съм объркала някой и друг милиметър.

Това пуловерче съм го объркала като цвят. Сиво е, а ми трябва кафяво.3 лири струва, ако някой се интересува. 9-10год,135-140см.
http://direct.asda.com/george/kid-s-clothing/school-clothes/swea … 0,default,pd.html

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 13:52 от gerka

# 69
А добре де, не трябва ли да ме уведомят какво има и какво не от заявката ми! Защото ако няма някой работи бих пуснала други newsm78
Много не ми е ясна цялата процедура.
Тъй-като поръчвам за пръв път, питам повече. Но аз така разбрах, че се прави.

# 70
И аз тук.Закъсахме го за по-топли дрешки.

# 71
Онзи ден, в понеделник, съвсем случайно открих две магазинчета в Лом със стоки само от Теско. Ако ви интересува, ще ви отговоря какво има /това което съм запомнила и разглеждала/

# 72
 Вчера за първи път поръчвах от МиС и Асда и ме интересува пращат ли мейл, че поръчката е приета( отказана ), както правят от  Теско.

# 73
Вчера за първи път поръчвах от МиС и Асда и ме интересува пращат ли мейл, че поръчката е приета( отказана ), както правят от  Теско.
За МиС не мога да кажа,не съм поръчвала,но от Асда по принцип пращат.Но винаги има изключения,моята поръчка от 4-ти  днес е доставена на адрес,но нямам мейл за потвърждение,освен автоматичния. Следи си статуса най-добре в акаунта   Peace

# 74
  • Бургас
Да се похваля и аз с ботички и ботушки от Теско и М&S (детските - УК6). Благодарности на dima1  Wink   bouquet http://maya1976.snimka.bg/other/pokupki.489682.20926571.big
За съжаление ботите с тока са ми малки Sad УК5 или 38, но според мен са си 37р-р, ако някой проявява интерес да пише ЛС
Детските боти отново съм ги взела много големи, от страх да не са и малки, а и според мен са за по пухкаво краче, широки са отпред. Не са подплатени за съжаление Sad, но пък са много хубави и качествени.
Падна ми батерията на фотото затова останалите покупки от Теско са на линкове.
http://www.clothingattesco.com/Girls-New-In/Cherokee-Embroidered … irt/invt/kc022673 - поредната тънка блузка, а ми изглеждаше дебела Rolling Eyes 18-24
Едно джинсено панталонче за съжаление е свършило в сайта също тънко, не е за зима.
И други покупки имах, но ги няма в сайта явно са се изчерпали Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 15:34 от maya_76

Общи условия

Активация на акаунт