Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 37

• 42 241
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Моля ,някой да ме включи в своята поръчка от ТЕСКО

# 136
  • София
Някой ще си юпоръчва ли от ASDA тези дни  Rolling Eyes?

Аз снощи пуснах една поръчка. Искам да се оплача, че въпреки на началната страница да дава код за безплатна доставка над 10паунда от бебешкия сектор, имах едни ботушки от друг сектор и ми начисли все пак доставка. Не ми се занимаваше повече и я пуснах така.

# 137
Искам да попитам стъпката от 20% за поръчка от Теско над 50 паунда още ли е актуална и за първа поръчка има ли още 10% отстъпка?

На мен не ми даде 10% отстъпка...въпреки че ми беше първа поръчка...миналия петък...

# 138
  • Варна
Здравейте! Спомням си, че е ставало дума, но не мога да открия точната информация. Въпросът ми е с карти на коя банка може да се направи поръчка от сайта на NEXT до английски адрес? Предварително Ви благодаря.

# 139
  • София
Здравейте! Спомням си, че е ставало дума, но не мога да открия точната информация. Въпросът ми е с карти на коя банка може да се направи поръчка от сайта на NEXT до английски адрес? Предварително Ви благодаря.

С англисийска карта, с БГ не може  Peace

# 140
  • Варна
Така ли- заблудила съм се значи- едва ли има някакви варианти да се сдобия с такава от БГ?!
Мерси за бързия отговор

# 141
С риск да ми се карате, но с какъв номер се регистрирахте в сайта на Асда? Embarassed

# 142
  • София
С риск да ми се карате, но с какъв номер се регистрирахте в сайта на Асда? Embarassed
Ако питаш за телефонен номер, съм писала този на Габко в Англия. Ако позлваш друг посредник, попитай ги за техен номер най-добре.

# 143
Ако питаш за телефонен номер, съм писала този на Габко в Англия. Ако позлваш друг посредник, попитай ги за техен номер най-добре.
Ами точно на адреса на Габко искам да ползвам, но не го открих никъде номера, може ли да ми го пратиш, ако искаш на ЛС
Благодаря ти  bouquet

# 144
Момичета да ви питам за тази чанта :
http://www.clothingattesco.com/womenswear/F+F-multi-zip-slouch-bag/invt/bo021100
дали има цип посредата,  ако я има някой моля да ми пише.

# 145
Искам да попитам за тези ботушки - ако някой е поръчвал - отговарят ли си номерата, мека ли е подметката - дали стават за едва проходило човече, топлички ли са?
http://www.mothercare.com/Mothercare-Brown-Buckle-Boot/dp/B003X4S7WS#productInfo
Също така за тези дали според вас стават за зимата - дали няма да се мокрят от снега и да пропускат  newsm78
http://www.mothercare.com/Purple-First-Walker-Pull-Boots/dp/B0042XJJB2

# 146
  • София
Aganka, много ме зарадва за зеленото якенце, защото и аз го чакам.На ръкавите по-добре щеше да е с ластична лента, ама карай  Wink...
Страхотно е - аз също се радвам на успешната покупка, макар че не вярвах с тази цена да е с добро качество. Бях получила тези плътни долнища и реших, че ще е подходяща комбинация, и така се оказа  Peace  Hug

# 147
Габ ко дават ли инфо по телефона за доставки, които може би са при тях? В събота раздават ли се неща от офиса им?

# 148
  • София
Момичета помагайте- искам да си поръчам сутиен , но не знам оо английската номерация на кой номер отговарям .По БГ съм 80-85 B?

# 149
Това яке от Теско ми се струва умалено. Поръчах р-р 5-6 год., дават го до 116см,
но на 109см ми слаба щерка е тясно. Иначе е дебело, качулката се сваля.

Общи условия

Активация на акаунт