Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 37

• 42 176
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Пробвай с белите потничета за 2 лири. 3 pack vests мисля че бяха.

# 451
Аз в момента събирам поръчка и се старая да ги хвана тези 50 паунда. Гледам, че имат и промоция да спестиш 10 аунда, ако изхарчиш 40.

Гертруда Смехуркова , много благодаря за отговора!

# 452
  • Пловдив
Бебешондел, много ти благодаря за отговора - сложих адреса, но сега пък не приема телефонните номера  #Cussing out Мсе ми изписва, че са невалидни, както и да ги изпиша  ooooh! на всичкото отгоре няма достатъчно място за всички цифри  newsm78

# 453
Бебешондел, много ти благодаря за отговора - сложих адреса, но сега пък не приема телефонните номера  #Cussing out Мсе ми изписва, че са невалидни, както и да ги изпиша  ooooh! на всичкото отгоре няма достатъчно място за всички цифри  newsm78
Азкопирах от интернет телефона на габко и ми го прие... с 00 започваше

# 454
  • София
Мисля,че по назад в темата се обсъждаха ботушки(който да топлят) за по големи момиченца(или по скоро липсата на такива) ето тези поръчах за приятелка интересни са и цената им е хубава http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000VIAOXO/ref=oss_product

# 455
Момичета, споделете за тези чорапки и потничета!   bouquet

# 456
  • София
Хора, помагайте!
Габко не приемат поръчки!
Кога ще започнат да приемат?

На МаринаТранс сайта им е спрян!

Емпреза не ги понасям.

Не знам кой друг да търся за доставка на детска количка!

# 457
  • София
Пробвай с ГИВ транспорт Simple Smile

# 458
  • София
Пробвай с ГИВ транспорт Simple Smile
Разгледах им сайта, ама не можах да им намеря английския адрес.

Ох, фалшива тревога! Габко си работят.
Не правят поръчки те, но поемат транспорта за нашите поръчки.

# 459
Само за доставката ли ще ги ползваш?

# 460
Queen L , така и ще правя вече!
Само ще ровя повече и ще си избера друга фирма, защото тези недоразумения и чакането от един месец ми идва в повече!
И аз имам подобни проблеми с Емпреса. Поръчах от Некст за детето няколко неща. След няколко дена получих мейл да заплатя поръчката си на пълната стойност. Когато миналата седмица отидох да си взема нещата, вътре се оказа малка част от тях, а на плика бе написано на ръка, че останалите неща ще дойдат със следващия курс. Отидох тази седмица, разбира се, моите неща ги нямаше, във форума им уж списъка не беше окончателен, и се оказа, че останалите ми неща били с отложена доставка 3-4, а някои 5-6 седмици. Когато си правих заявката, всички си бяха налични. Не може ли да предупреждават хората, че има такива дълги срокове, всеки да си прецени дали да чака. Имах и друг вариант да си ги поръчам, а сега трябва да чакам толкова много време. И някой знае ли в кой момент се плащат на Некст артикулите с отложена доставка - заедно с другите или когато се получат на англ. адрес?

# 461
  • София

забелязала съм, че не хващат най-често мобилните телефони! Но стационарните UK  номера  минават! Побвай с такъв!

# 462
  • София
Queen L , така и ще правя вече!
Само ще ровя повече и ще си избера друга фирма, защото тези недоразумения и чакането от един месец ми идва в повече!
И аз имам подобни проблеми с Емпреса. Поръчах от Некст за детето няколко неща. След няколко дена получих мейл да заплатя поръчката си на пълната стойност. Когато миналата седмица отидох да си взема нещата, вътре се оказа малка част от тях, а на плика бе написано на ръка, че останалите неща ще дойдат със следващия курс. Отидох тази седмица, разбира се, моите неща ги нямаше, във форума им уж списъка не беше окончателен, и се оказа, че останалите ми неща били с отложена доставка 3-4, а някои 5-6 седмици. Когато си правих заявката, всички си бяха налични. Не може ли да предупреждават хората, че има такива дълги срокове, всеки да си прецени дали да чака. Имах и друг вариант да си ги поръчам, а сега трябва да чакам толкова много време. И някой знае ли в кой момент се плащат на Некст артикулите с отложена доставка - заедно с другите или когато се получат на англ. адрес?
Всички се плащат заедно,а пристигат когато са налични.

# 463
И някой знае ли в кой момент се плащат на Некст артикулите с отложена доставка - заедно с другите или когато се получат на англ. адрес?

Next дърпат пари, когато ти изпратят поръчката. Ако не си получила нещо, те не са го платили или ако са го платили и не е при теб.... ще трябва да го търсят. Понякога Next връщат пари за нещо вече платено и недоставено, но не се случва често.
Аз и преди бях писала. Никой от нас не би работил без пари. Не знам как Емпреса са решили да работят с този процент, но не може да се очаква да пишат имейли, да се обаждат на сайтовете и ред други неща, които са в наш интерес да бъдат свършени само на добра воля. Всъщност, тяхна е вината, че заблуждават, че могат да работят така, но и за какво да им се сърдим, че не искат да работят безплатно. Досега поне това съм научила: няма такова нещо като безплатен обяд.

# 464
  • София
dettellina ,

тук Емпреса не е виновна! Защо?!

Когато поръчваш от Некст, вкарвай нещата в кошницата и мини на следваща стъпка чекаут. Ще ти излезе коя стока я има в момента, и коя след колко седмици ще е валидна!

Когато виждаш на страницата размера на дрехата че е налична, това не винаги означава, че е налична на склад за он-лайн продажба. Нужно е като ги сложиш в кошницата, тогава да видиш дали някоя не е с отложена доставка.

Ти просто си си платила всичките артикули, но част от тях ще дойдат по-късно! В сайта H&M  ситуацията е подобна!

Peace

Общи условия

Активация на акаунт