Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 37

• 42 158
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Я да питам аз за чаршафите от АСДА, харесала съм тези http://direct.asda.com/Texture-Stripe-Size-Duvet-Set---King/0022 … escriptionSection но си нямам понятия от размерите им. Какво значи "Кинг", ще стане ли на 200х220 спалня?
Според мен не. Нашата е 180/200 и сме за Супер Кинг!
JeniB, в отговора си на предната страница съм дала линк и съм копирала инфо директно от асда. Там са дадени 3 размера и супер кинг не фигурира в тях. Затова във всеки сайт има помощна секция (ако изрично в информацията за продукта не е описан размер).  Peace

# 511
Да се включа и аз с чаршафите от АСДА, имам точно същите, които са пуснати в линка на 34стр. страхотни са, товя че са полиестер и памук се оказа много удобно за тялото, защото всъност задържа температурата на тялото и когато е студено под чаршафите е топло, а когато е топло не пропуска жегата през тях, не се мачкат като се перат, не се свиват и цветовете не се променят. Много съм доволнаразмерите наистина са такива, каквито ги описахте, но тъй като комплектите са само торба за завивка и две калъвки аз си купих допълнително и един долен чаршаф размер Кинг, който е 2,64м. на 2,68м. и стават за много големи спални.
Надявам се да съм била полезна.

# 512
Момичета помагайте за размеритеот Теско. Харесах си едно пухено яке и по тяхната таблица с размери трябва да си взема размер 10, но от това, което чета разбирам, че не си отговарят на написаното. Моля някой да ми помогне с инфо!Ако сте си купували спорто яке от Теско отговаряло ли си е на описания размер?

предварително благодаря!

# 513
Бясна съм  #Cussing out Сега говорих с call-центъра на банката, Теско-то ми прочитат картата без проблем, ама парите не стигали  Shocked Питам аз защо така - дамата ме уведоми, че имало блокирани суми, казвам й, че преди 2 дни съм била в банката и колежката й каза, че няма такива, и се оказва, че за съжаление колежката й нямало как да ги види  #Crazy Та в крайна сметка от Мадъркеър миналата седмица хем веднъж са ми дръпнали сума за поръчка, хем същата стои блокирана, а аз се чудя защо не мога сега да платя с тази карта  ooooh!

# 514
Някой плащал ли е с Маестро на ОББ в Теско?

# 515
Изкам да попитам, вече може спокойно да се плаща с БГ карти в Теско и Асда ли? Доколкото можаш да проследя от темата преди време някое и друго плащане минаваше на късмет, а сега доста съфорумки споделят че плащат директно с БГ карта а не ползват посредник. Мода да споделите.

# 516

С Маестро не знам. Платих с Мастъркард на ОББ без проблем обаче.

# 517
  • София
Я да питам аз за чаршафите от АСДА, харесала съм тези http://direct.asda.com/Texture-Stripe-Size-Duvet-Set---King/0022 … escriptionSection
На тези и аз отдавна съм им хвърлила око.
Milla_D, мекички ли са? Има някои, които са ужасно твърди.
Споделете и някой друг сайт с чаршафи, но на прилични цени  Wink

# 518

С Маестро не знам. Платих с Мастъркард на ОББ без проблем обаче.
С Маестро мисля, че не може да плащаш през интернет в чужбина Rolling Eyes, незнам международни Маестро дали се издават в БГ, масовите са само за плащания на територията на страната  Peace

# 519
  • Софето
Някой да е попадал на много дебели зимни дрешки, като за нашите студове  newsm78 Търсят се пуловерчета и дебели панталончета, никъде не намирам  Sad

Тези блузки са много приятни и мекички, а и доста дебелки. Има ги в различни цветове.
http://www.mothercare.com/Mothercare-Eclectic-Printed-Fleece/dp/ … 9031&mcb=core

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 15:56 от *MALENA

# 520
Не мога да си харесам ботуши за зимата за децата. Търся размери infant 6 и junior 1, да стават за сняг, киша и варненски студ Mr. Green Някакви предложения?

# 521
# 522
# 523
о, да
с Маркс и Спенсър винаги така се случва, не мога да разбера защо
хем блокират сумата, хем си теглят от свободните пари
 ooooh! като направя три поръчки за един месец и ми заминава лимита само за тях
Пъмпкин пач имат намаление на якета- всяко второ на 50 процента  Peace

# 524
Малена, благодаря   bouquet
Ако някой е срещал, моля да сподели и за дебели панталончета и още блузки   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт