Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 37

• 42 121
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Да, аз поръчах само дрешки и ми начисли безплатната доставка. Peace

triffy, благодаря!

# 646
Да се включа и аз с чаршафите от АСДА, имам точно същите, които са пуснати в линка на 34стр. страхотни са, товя че са полиестер и памук се оказа много удобно за тялото, защото всъност задържа температурата на тялото и когато е студено под чаршафите е топло, а когато е топло не пропуска жегата през тях, не се мачкат като се перат, не се свиват и цветовете не се променят. Много съм доволнаразмерите наистина са такива, каквито ги описахте, но тъй като комплектите са само торба за завивка и две калъвки аз си купих допълнително и един долен чаршаф размер Кинг, който е 2,64м. на 2,68м. и стават за много големи спални.
Надявам се да съм била полезна.
В обявата виждам пише, че сета включва горен чаршаф и възглавница.
MIlla_D две ли са възглавниците или една? Благодаря предварително!

# 647
и аз само бебешорски работи бях сложила, ама ни ми я даде  Thinking

triffy, колко голям пакет памперси е 2кг?

# 648
  • София
и аз само бебешорски работи бях сложила, ама ни ми я даде  Thinking

triffy, колко голям пакет памперси е 2кг?

Например тези 4+ 48броя за 1.6кг
тези памперс гащи размер 4 46броя са 2кг
70 броя от българските пакети памперс също са 1.8-2кг

# 649
triffy, много благодаря!   bouquet
Виждам от лентичката ти, че МОМЕНТЪТ е съвсем близо, желая ти леко раждане, бързо възстановяване и здрав, спокоен и пухкав бебок!  Hug

# 650
  • Пловдив
Здравейте мили майчета, някой може ли да ми каже дали си е поръчвал от Англия адптирано мляко и да ме насочи от кой сайт, ако има и други с подобни поръчки моля да ми пише! Praynig

# 651
  • Варна
Памперсите, които са повече бройки, са в кутия и тежат малко повече - по спомени около 2.5-3 кг.

# 652
  • Софето
Здравейте мили майчета, някой може ли да ми каже дали си е поръчвал от Англия адптирано мляко и да ме насочи от кой сайт, ако има и други с подобни поръчки моля да ми пише! Praynig
Ето това съм виждала на Аптамил (което за мен е най-доброто), ние ползвахме същото само че от Германия, по кутийките колкото мога да преценя е еднакво а в БГ е различно.
http://www.mothercare.com/b/42861041/ref=sr_nr_n_3/276-7812960-5 … 201031&page=1

# 653
  • Пловдив
Мерси много мила, ако някой прави поръчка от mothercare.com моля да ме включите бързо в поръчката Ви, много ми е спешно! Peace

# 654
Никъде не намирам инфо при регистрация за супермаркета на Теско какъв код се пише (нали се иска два пъти имейл да се въведе и след това код)  newsm78

# 655
Ето това съм виждала на Аптамил (което за мен е най-доброто), ние ползвахме същото само че от Германия, по кутийките колкото мога да преценя е еднакво а в БГ е различно.
http://www.mothercare.com/b/42861041/ref=sr_nr_n_3/276-7812960-5 … 201031&page=1
Аптамила е на сметка и от АСДА Гросърито и от Сейнсбърис  Peace

triffy, много ти благодаря   bouquet Леко раждане и най-хубавото бебе след няколко дни ти желая!  Hug

# 656
Някой поръчвал ли е от чужд сайт инхалатор?
Приемам всякакви отзиви и препоръки!

# 657
Страхотни са гумените ботуши на Теско, не са  тежки, както очаквах. Само да бях видяла, че има и чорапи ...не си струва да правя поръчка за само за тях.

Дънките са много хубави меки и за слабо момиче, тези дънки са само с ластик на кръста не се стягат повече,  панталоните са с много тънка подплата и не стават за зимата.

# 658
Да попитам Билинг адреса в Асда - какъв трябва да е  - на превозвача може ли?
И колко време след поръчката е диспачната ( или отказана)?

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 16:21 от keiti

# 659
Някой поръчвал ли е от чужд сайт инхалатор?
Приемам всякакви отзиви и препоръки!
Погледна ли в ebay?
Ако не си поръчвала от там и не знаеш как става - само си избери модел и ще ти го поръчам, няма начин да не го намерим в ebay.  Wink  

Има различни видове, не знам, какво точно ти трябва. Ето какво открих:
http://shop.ebay.co.uk/i.html?_trkparms=65%253A12%257C66%253A3%2 … 3286.c0.m14.l1514

Общи условия

Активация на акаунт