Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 37

• 42 150
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Поразгледах . Всъщност Омрон ни трябва,а тук наистина излизат по-евтино.

# 691
Gerka, виж този в amazon.co.uk:

http://www.amazon.co.uk/Omron-NE-C28-UK-Comp-Air-Nebuliser/dp/B0 … 474102&sr=8-3

Има безплатна доставка до английски адрес, а в момента е намален на от 63 паунда на 44. Но ако нямаш, трябва да си купиш адаптор.

# 692
  • Пловдив
Леле момичета като чета тук направо ви се възхищавам, как сте намерили толкова много сайтове за различни стоки и как ги правите тези неща с разни кодове, посредници и ... въобще за всичко! Поздравявам ви страхотни сте! Hug

# 693
Моля те, изкоментирай якенцето за 18-24 м. Става ли за много студено време и изработката качествена ли е ? От това, което ми показва сайта ми се струва, че тигелите са кривички и ципчето нещо не е "пипнато", но знам ли ... И ако не те затруднява - ще ми дадеш ли размери, че се чудя за моя юнак дали да взема 18-24 или 12-18. Много ти благодаря   bouquet

Аз вчера получих от същото якенце 2-3г. размер. На мен лично много ми харесва - много дебело, добре направено, добре подплатено с дебел полар на гръбчето. За мен е за доста студена зима.

gerka присъединявам се към мненията, че ти трябва инхалатор от типа на Омрон-а. Аз си взех преди 2 седмици от БГ за 130 лв., понеже ми направи впечатление, че от УК с доставката идва пак толкова, а ми беше спешно....

# 694
Здравейте, момичета!

За пръв път пазарувам от ASDA и доколкото разбрах от сайта при поръчка над 25 лири доставката в UK е безплатна.
Събрах в кошницата стоки за 26 лири, но ми начислява доставка 2,95 лири. Посочила съм адрес в Лондон на посредник в Англия.
Аз ли не съм разбрала правилно или пропускам нещо при поръчването.

Благодаря за съдействието предварително.

# 695
Поразгледах . Всъщност Омрон ни трябва,а тук наистина излизат по-евтино.
Най-ниската цена в ebay  е 50лири наистина. Все пак, ако решиш нещо друго - на линия съм. Дано се оправи детенцето!  bouquet

# 696
  • на малък остров в океана
Миналата година беше по-изгодно. Бях го намерила за 37 паунда, а и курсът беше уникален  - 2.16 лв. за паунд. Тогава си струваше.

# 697
  • у дома с любимите си хора
http://www.theski-shop.co.uk/privacy.php

някой пазарувал ли е от тук
търся ботуши на колумбия
Bugathermo Rechargeable Heated Boots

Мини,ако решиш да пазаруваш от сайта ми драсни един ред на лични,че и аз харесах някои неща.

# 698
Аз вчера получих от същото якенце 2-3г. размер. На мен лично много ми харесва - много дебело, добре направено, добре подплатено с дебел полар на гръбчето. За мен е за доста студена зима.

Dianchence, благодаря!
Аз се двуумя между якенцето на Теско и ето това на АСДА  -  http://direct.asda.com/george/kid-s-clothing/younger-boys/coats- … 0,default,pd.html
Ако някой е взимал от второто - отново моля за отзиви и там!  Embarassed

# 699
някой може ли да ми каже колко е доставката на NEXT

# 700
  • у дома с любимите си хора
Някакви отзиви за посредника Бритс?

# 701
  • Варна
Здравейте, момичета!

За пръв път пазарувам от ASDA и доколкото разбрах от сайта при поръчка над 25 лири доставката в UK е безплатна.
Събрах в кошницата стоки за 26 лири, но ми начислява доставка 2,95 лири. Посочила съм адрес в Лондон на посредник в Англия.
Аз ли не съм разбрала правилно или пропускам нещо при поръчването.

Благодаря за съдействието предварително.

Няма безплатна доставка в АСДА, освен с код от време на време - над 25 лири е безплатна, ако си поръчаш онлайн, а си вземеш поръчката от магазина им.

# 702
Това с безплатната доставка над 25 паунда и аз го четох, но само за George!

# 703

Dianchence, благодаря!
Аз се двуумя между якенцето на Теско и ето това на АСДА  -  http://direct.asda.com/george/kid-s-clothing/younger-boys/coats- … 0,default,pd.html
Ако някой е взимал от второто - отново моля за отзиви и там!  Embarassed

Аз имам такова за сина ми, само че в оранжевия цвят. Якето е много хубаво, според мен става за зимата, шушляка е много мек, отвътре е поларено без ръкавите. Единственият му недостатък е, че шията остава открита - аз лично предпочитам да имат малко по-висока яка, въпреки че слагам и шал.

# 704
  • Варна
Това с безплатната доставка над 25 паунда и аз го четох, но само за George!

Да, точно за Джордж е - поръчваш онлайн, вземаш от магазина - само тогава е безплатна доставката.

Общи условия

Активация на акаунт