Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 37

• 42 140
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
имали някой хубави чрапогашници на некст.мадекеар маркс и спенсар ,трябват ми размри 2-3 или 3-4

Размери на чорапогащник Некст 2-3 г - цяла дължина до петичката неразпънат 46 см , от чатала до петата 33 см.  PeaceМони е висока 95 см и са й добре.

Някой изпращал ли е пратка с намаление бг-мама еконт 40 % , че имам няколко въпросчета  Hug

# 721
  • на малък остров в океана
. Моята дъщеря е към 99-100 см, слабичка, и чорапогащите 2-3 на Некст й стават като ги разпъна, но като походи се смъкват.

# 722
благодаря ви мамчета ,значи сме за 3-4 по скоро ,но идеята ми беше ако има някой ,на който са му големи или малки и ги продава да пише .Искам да купя няколко, ако някой има нещо да праща снимки на divya@abv.bg

# 723
малко нещица от Асда,благодарение на maeva0959
http://eli7.snimka.bg/other/pokupki-za-decata.454787.21091307
бельото както винаги е страхотно,пижамките също
сивото и розовото клинче са машинно плетиво,но много меки и идеални за зимата,отговарят си точно,може би трябваше да поръчам и един размер по големи,рокличката е 2-3г ,моята мадамка е на 3 г и ръкавите са и дълги ,но чорапогащника и е добре

# 724
  • В Европа!!!
Момичета  Peace
да ви попитам за София кои са фирмите за доставка с наложен платеж?

# 725
  • София
Не, не приема Бг карти
между другото Гетдълейбъл имат регистрация в Ибей /спортсдайрект, мандмдайрект също/
спечелих едни Найкове за малката за 9 паунда с доставката от тях  Mr. Green

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3102542 … ame=STRK:MEWAX:IT

Mini79,

това променя ли нещата и как?!

# 726
не ти разбрах въпроса, може ли по-точно

# 727
  • В Европа!!!
Кажете ми коя фирма доставя поръчка с наложен платеж-искам да си поръчам някои неща от Теско но да платя с наложен платеж при доставката.Коя фирма работи така но за София  Peace.

# 728
Кажете ми коя фирма доставя поръчка с наложен платеж-искам да си поръчам някои неща от Теско но да платя с наложен платеж при доставката.Коя фирма работи така но за София  Peace.

Не съм чувала за такава. Ако си поръчаш сама с твоя карта може  Peace. Всички които съм ползвала (в Сф.) работят с предварително плащане и това е логично. Изгоряха с доста пари от разни хора, които се отказваха от поръчките си след като са платени и доставени. Някои фирми дори поради тази причина се отказаха да правят изобщо поръчки.

# 729
малко нещица от Асда,благодарение на maeva0959
http://eli7.snimka.bg/other/pokupki-za-decata.454787.21091307
бельото както винаги е страхотно,пижамките също
сивото и розовото клинче са машинно плетиво,но много меки и идеални за зимата,отговарят си точно,може би трябваше да поръчам и един размер по големи,рокличката е 2-3г ,моята мадамка е на 3 г и ръкавите са и дълги ,но чорапогащника и е добре
Eee браво Simple Smile
И аз също съм много доволна от бельото,а и от всичко друго  от Асда.
А манекенката е бонбон  Hug

# 730
  • София
не ти разбрах въпроса, може ли по-точно

След kато са регистрирани тези сайтове в e-bay,  това дава ли някакви преференции за купуване на стоките напр.на get the label  от  e-bay?!

# 731
Можеш да си поръчаш без посредник, защото от ибей Post to:    N. and S. America, Europe, Asia, Australia

# 732
  • у дома с любимите си хора
Rosi79 ,много ти благодаря.   bouquet   bouquet   bouquet
Баткото си поръча костюм на Дарт Вейдър/за Коледа/,но само един ми хареса,а посредниците не доставят от въпросния сайт.Доколкото четох Бритс приемат и от сайтове,които им посочиш.Дано да стане.Откакто Алезар вече не са посредник страдам тихо.

# 733
първо, доста от стоките са им със залагане от ниска сума, обикновено предлагат комбиниране на пощенски за няколко артикула и така отпада ползването на посредник с процент за всеки артикул
все пак всеки си преценя как му е по-изгодно, аз Ибей отварям като искам да намеря нещо конкретно
особено спортни стоки винаги там ги проверявам преди да поръчам

# 734
здравейте, някой има ли гумени ботушки на Mothercare  размер 7 или 8, да ми измери стелка    Praynig
Днес получих UK 8 от asda и са ни огромни, благодарности на maeva0959  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт