Нова година отмина,ФЕВРУАРчето ще празнува 6-та година :)

• 51 092
  • 397
  •   1
Отговори
# 210
честит РД на Румена и на Деница ! много щастливи игри и смях им пожелаваме Simple Smile

# 211
  • София
Честит рожден ден на Руменаи Дени Simple SmileДа с все така усмихнати!
Тони.Мими   bouquet

# 212
ЧРД на Деничка, да е здрава и усмихната, и много подаръци за весел празник.

# 213
  • София
Честит празник на лъчезарната Деничка и на мама Небесна!
Весело и безгрижно детство!  Hug

Честито и на Руми, весел празник!!!![/b]

# 214
Благодаря на всички, да сте живи и здрави и вие, момичета Hug

# 215
  • София
А днес честит 6ти рожден ден на Никол!
Весел празник нацялото семейство Simple Smile

# 216
  • София
Благодаря ти, Мила! Hug

# 217
Клеми, да ти е жива и здрава, Никол  bouquet

Не съм ви забравила, имахме гости с деца вкъщи от петък още до неделя и не съм се усетила как е минла деня просто, извинявай.

Много да е щастлива и усмихната Hug

# 218
И от мен ЧРД на Никол, да е жива и здрава и много шастлива.

И да се изфукам, че девойката ми е много горда, че й се клати първо зъбче Simple Smile.

# 219
Дени съвсем беззъба остана, два наведнъж й паднаха, една дупка от преди има с непорастнал зъб, и още два й се клатят Crazy

# 220
  • София
Мими,горни зъбки ли няма Дени ?
Много ме тормози тази празнота в устата на Светльо,дотолкова ,че вчера се обвиних,че не съм го снимала досатъчно с млечните зъбки и вече никога усмивката му няма да бъде същата  ooooh!

# 221
Мила, спокойно, нищо нередно не се случва на децата, я се успокой, ти май  - сериозно се притесняваш, и преди си повдигала темата...

Дени няма два долни и един горен, но има още такива, които се клатят и ще паднат в скоро  време. Аз го приемам откъм смешната му страна...Дени също...даже е горда, че расте...

Аз иначе проучвам да си купя много малък червен фотоапарат, който да си нося в червената чанта, с червени ръкавици, портфей и шал /само фотоапарата ми остана да купя Mr. Green, всеки луд с номера си Crazy/

Ей това чудо съм набелязала, като най - малък и с добри параметри, ако някой има отзиви, да сподели:)

http://electron.bg/product_info.php?cPath=21_143_29&products_id=109675

# 222
  • София
Момичета Честита баба Марта!

# 223
  • София
Анайс ЧРД   Gift

# 224
честита баба марта и от мен Simple Smile)))))))))) и благодаря за честитката за Р ми Д на слънчоглед   bouquet ние сме го ударили на ски и шейни, днес за разнообразие балет. загубихме скиорската маска на Ема та днес и купувахме слънчеви очила че вчера изгоряхме в планината и утре мислим пак на ски...че пролет иде ихууууууууууууу Simple Smile))

небесна голяма гъзария си харесала Simple Smile)))))))) и с другите червени неща, ама щом те кефи супер.

слънчоглед аз специално като снимам и викам зелееееееееее, за да снимам именно зъбките на децата Simple Smile както ви казах поне още половин година зъб няма да падне, а когато настъпи това събитие ще ви уведомя, че покрай вас чакам и аз с нетърпение нещо да се разклати Simple Smile

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 15:23 от Anaise

Общи условия

Активация на акаунт