Нова година отмина,ФЕВРУАРчето ще празнува 6-та година :)

• 51 089
  • 397
  •   1
Отговори
# 225
Честита Баба Марта и от мен.
Ние имахме включване с варицела. На Марти от групата се изпонатръшкаха всичките лапета - бяха останали 8 деца. Стискайте по някой палец, че аз варицела не съм карала и си броя дните до 17, дали ще ми се размине.
бтв взех страхорни планински обувки на Марти от СпортДепо - намалени от 100 на 39 лв.
Номерата бяха само между 30 и 32, ако някой се интерсува.

# 226
весел празник !

# 227
Момичета, честити Рожденни дни на дечицата на Веселка, Бети и Гена! Да са ви живи и здрави, много щастливи и усмихнати! bdbaloni baloni
Здравейте момичета:))
Благодаря за всички поздравелния и пожлеавам на всички рожденици малки и големи:0 много щастие и късмет, весело детство и мама и тати да слушат Mr. Green
Мина месеца на дани, сега е моя месец:))) обичам март:0) Старетира с мартеници и свършва с моя рожден ден хехе:)
  bouquet

# 228
  • София
Бети ЧРД от мен!   bouquet

Момичета,къде сте
хайде в събота да направим една Борисова  Peace времето се очертава слънчево и приятно,то вярно,че цяла София ще се изсипе в парка,но децата да пощуреят навън  Mr. Green

# 229
Ние ще пътуваме за Априлци, иначе с удоволствие бихме дошли...

# 230
ЧРД Бети!!!
Много здраве, щастие, любов, късмет ... Simple Smile.

Марти май няма да ощърбява. Зад 2-те зъбчета, които й се клатят вече са се подали новите.
Едното за няколко дни бая си излезна. Аз леко се шегувам с нея, че стане като акула с 3 реда зъби.

Мен сутринта ми е заета в събота, но по обяд можем да отидем в парка.

# 231
здравейте момичета! успяхте ли да се видите? на нас ни е много неудобно Борисовата градина и ако нямате възражения, може да се видим която и да е събота или неделя в парка Заимов. много е хубаво, има всякакви забавления за деца, могат да карат ролери, колела, скутери каквото си имат. има и много пейки да се седне. ние може да сме там всеки уикенд от 12 часа, или преди 11 ч.

решихте ли къде ще ходите по празниците? аз намерих един хотел на морето и ще сме там за няколко дни.

Небесна кажи как е в Априлци и къде отсядате там?

# 232
  • София
Момичета в събота(стига да не вали) ще ходим с колелата в Борисовата градина,тъкмода посетими книжната сбиркаи си търсим компания Simple Smile кой ще се присъедини?

# 233
Анайс, бяхме на гости на приятели там:)

Мила, днес пратихме Дени на Монтана, затова ще пропусна и този път...

Иначе как сте, Мила, Клеми, Гале, къде се изгубихте...Мила, ти вкъщи ли си...

# 234
  • София
Тук съм, ама лудвам вече.
Не сме оставали без децата от точно една година вече. През това време не сме ходили и на почивка с тях и вече съм на ръба на нервна криза.  ooooh!

# 235
Клеми, не знам какво да ти кажа...Sad Не знам вариант, освен бавачка, но е доста скъпо удоволствие...

Аааа, сетих се, че имаше оферти с ваучъри за почасово занимание вечер на деца в разни клубчета, беше нещо като 5 лева за 2  -3 часа, което си е добре за един театър например...

Момичета, аз загубих и скъпата си баба и вече сме сами също вкъщи...  Cry

Когато ходим някъде, я даваме на моя брат, той , за щастие много обича да я води насам - натам , и даже я иска по - често , отколкото ние му я даваме...

# 236
Мими, съжалавам за загубата ти, да е жив и здрав брат ти.
При мен нищо интересно.

# 237
Клеми........ние сме така 6 години................................ходим по "почивки", но за мен не са почивки, а изтощение още по голямо. имам чувството че си съсипах здравето от неспане, изтощение, депресия, умора и.........гадното чувство и гнева, че дори най близките ни хора изобщо не пожелаха да ни помогнат, а имаха възможност. аз имам вариант за детегледачка - 1-2 пъти в годината я ползваме, излиза ни много скъпо, само да и платя таксито вечер ни е 15 лева поне. затова се разделяме с мъжа ми - аз ходя с моите познати, той с неговите.
Небесна, незнам какво да кажа. утре стават 10 години откакто почина баща ми - много ми липсва, с него живота ми щеше да е друг. страхотно е че имаш такъв брат.

утре ако е хубаво времето ще минем покрай Ариана - ако има желаещи казвайте Simple Smile

# 238
Благодаря, момичета...

# 239
.

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 11:47 от galia_mi

Общи условия

Активация на акаунт