Нова година отмина,ФЕВРУАРчето ще празнува 6-та година :)

• 51 084
  • 397
  •   1
Отговори
# 255
момичета , ако ви интересува в бизнес парка в Бонжур всичко е намалено с 30 до 80 %. особено гримовете повечето са на 80 %. не са каой знае какво, но все пак Simple Smile

# 256
  • София
Я днес тук е било Особено интересно Simple Smile
Клеми  Heart Eyes
Гале  Heart Eyes
Мими  Heart Eyes
обичам ви

Ние днес се возихме на влак теглен от парен локомотив,изкарахме чудесен ден.Може после и малко снимки да сложа във фейса.

# 257
слънчоглед - айде сега пак кажи че няма дискриманация в нашата тема, я си виж посочените хора, все едни и същи  newsm62

# 258
  • София
Мила,  Hug Heart Eyes!

Аз не отговарям, защото нямам идея.  Laughing Ще го мисля от догодина. Нямам вариант "при баба", така че ще видим - има някакви летни училища, по 100лв на месец е май, ходи като на училище детето, но повече играят и ги забавляват, не учат. Другото е с нас на работа. То една работа вършим като ги взимаме в офиса...не ти трябва да знаеш, ама пак е малко повече от 0. Да го добутаме до там, ще се намери начин.

# 259
Клемс, виж това, има и клон в Люлин :
http://www.stcrd.com/info.htm

Това ми е едната идея за Марти. Цените са колкото за общинска ДГ даже е по-евтино и пише, че има и в Люлин.
Една мама на детенце от групата на Марти го ползва за другото си дете.

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 12:17 от galia_mi

# 260
  • София
Т.е даваш там детето, вместо на градина ли? И го гледат до 8-10 часа вечерта? Нещо сайтът не ми е ясен.

# 261
до 8-10 вечерта беше детския център на Островът на съкровищата.
А от това място за около 10 лв на седмица или месец за транспорт ти го водят или взимат от училище и пишат домашни, учат. Лятото може да се ползва като детска градина или за ваканцията на учениците.
Може да ги провериш по телефона за повече подробности. 

Мила  Heart Eyes

И още една идея, ако ходите някъде в центъра, театрите стандартно са там , може да потърсите място в този район където да останат децата, защото явно има такива.

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 14:40 от galia_mi

# 262
какво излиза.......че семействата без помощ трябва да си лангъркат малките деца из клубове, училища, градини, рейсове, микробуси всеки ден...............помня че като ходех на работа, която беше доста далече се прибирах адски изморена от возенето само. представям си горките деца излизат сутрин в 7 и вечер пребити след това размотване и неспане цял ден, се прибират с моето работно време в 7 вечерта..............това наистина ли е вариант за вас момичета? аз по скоро си мисля да си намеря жена, но да му се не види на никоя не и се работи. все били осигурени. а някоя случайна, която не ми допада изобщо няма как да взема... та аз по скоро ще си насоча усилията в търсене на някоя жена на половин ден, а за лятото на цял ден. иначе да за някой театър или подобно може да се ползва клуб за 2-3 часа.

# 263
  • София
Гале, клубчетата за 5лв на час...За двамата 10, т.е. за 3 часа трябва да дам още 30лв.  Wink

# 264
като каза 5 лева и....... вчера отиваме към 20 часа в арената с децата с цел да си купим пица и ....всичко пълно няма едно място на паркинга. добр ече мъжа ми има служебен паркинг в съседната сграда. влизаме вътре и питам каква е тази лудница, а то всеки четвъртак билетите за кино били по 5 лева и в детския кът може да играеш 2 часа за 5 лева. е ние платихме по 4 лева за половин час на двамата докато ни станат пиците Simple Smile

# 265
Клеми ако искаш мога да ти дам телефон на моята детегледачка, която ползвам много рядко по финансови причини. взима по 4 лева на час. като се опаричим в края на месеца ще я викна един следобяд да гледа Орлин, а аз ще ида по магазините че съм останала без дрехи. за 6 часа 25 лева ми се видят добре Simple Smile

# 266
  • София
Anais, за двете деца общо ли взима 4лв? Ако е така - давай я! Peace Само ми подушни и в кой квартал живее, да не е 20лв таксито после.  Joy

# 267
в красно село Simple Smile ами мога да я питам за  две колко иска, защо да не е пак 4 лева.

# 268
  • София
За две винаги е повече...
Анайс - ама правилно ли разбирам, че майка ти и свекърва ти живеят в Сф? Rolling Eyes #Crazy Shocked
Ако майка ми живееше тук и поне два-три (цели) дни в месеца не взимаше децата щях да скъсам всякакви взаимоотношения. Или 4 вечери, да речем. Съвсем честно ти го казвам. Не си представям детето ми да изнемогва, да иска да прекара една вечер с мъжа си насаме и аз да си правя пас.

# 269
ами Клеми защо мислиш че бях откачила??? не е лесно да се приеме факта, че близките ти не ги е еня за теб изобщо ! да и двете са в софия. първите години с ема имах истинска отчаяна нужда някой да я вземе за ден, два, седмица, да си поема дъх от всички нещастия случили ми се преди това и не и не и не. първите 3 години Ема не е мръднала от нас и за една вечер !!! просто не исках да виждам и майка си и буквално се разболявах от гняв и пренапрежение.....просто майка ми се интересува единствено от брат ми...свети му до ден днешен, мен ме изхвърлиха направо бременна, брат ми си остана там при майка ми на отглеждане.......просто не искам да се сещам през какво съм  минала...да не говорим колко пъти влизах в патологията от стрес като бях бременна с Ема...

Общи условия

Активация на акаунт