Нова година отмина,ФЕВРУАРчето ще празнува 6-та година :)

• 51 080
  • 397
  •   1
Отговори
# 270
  • София
 Shocked Shocked Shocked
Шокира ме съвсем сериозно вече. Как може и двете да са в един град с теб и внуците и да не ги взимат въобще? Дори с теб да имат някакви пререкания, не искат ли да си видят внуците за ден-два?  Thinking Ти питала ли си ги директно защо се държат така? Какво казват? Това е доста време. Мъжът ти какво казва по въпроса?

# 271
ще кажа само че искренно завиждам на всички семейства, които имат баби и дядовци, лели вуйчовци и т.н., на които им пука за децата. семейства които се подкрепят и всеки мисли как всички да са по добре, а не всеки да се спасява сам, както може. разликата е космическа, вервайте ми  Mr. Green
мъжа ми нищо не мисли - помаги винаги с каквото може, но то не ми е достатъчно. и двамата сме като пребити от умора...и как иначе? разчитаме просто още 1-2 години и децата да пораснат и поне вечер да спим !!! мисля че това ще ни е достатъчно.

# 272
Само да споделя, че с Мила и децата направихме страхотна среща на центъра и почти среднощна разходка:)))

Страхотно беше:) Чудно е как тези среща така ми зареждат батериите, въпреки търчането. От работа ми /която е на Сливница/ до Младост до взема Дени, бързо оправяне, хапване, придвижване с два транспорта пак до центъра, после пак с градски транспорт обратно, и въпреки това се чувствам много добре Mr. Green

# 273
Мими, точно ми беше домъчняло за вас. Как сте?
Аз вчера се дотътрих към 8 до вкъщи и имам силна нужда от презареждане.

# 274
Гале, знам, че си до по - късно и затова не ти се обадих, ние в 19:30 бяхме в Лагуна с Мила, седяхме 2 часа и после се разходихме по графа...

Ние и тази, и дугата седмица съботите и неделите няма да сме в София, но после сме замислили посещение на мечките, возене на влакче с парен локомотив...

Иначе се опитвам да не седя вкъщи, все навън стоим, добре, че времето позволява, срещам се с много приятели, живеем доста интензивно напоследък, пътуваме повече и това ми помага...

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 10:10 от Небесна

# 275
да ви кажа момичета каква бележка ми е написала Ема вчера  Shocked
"мамо да получиш здраве и да си жива много и като умреш да станеш звезда много те обичам"

имам чувството че Ема става много тревожна когато си помисли че някой от нас може да умре. незнам на какво се дължи тази тревожност. дали е нормално за нейната възраст ???

# 276
  • София

за вас момичета, днес Лъчезара черпи!

# 277
Оооо, Мила, не съм влизала в интернет /не бяхме в София и не намерих време/ и съм се отплеснала:)

Да ти е жива и здрава малката красавица, все така палава и сладка да е, много прегръдки от мен и Дени Hug Heart Eyes

# 278
Да ти е жива и здрава сладуранката, Мила. И все така да си отговаря на името.

# 279
  • София
 ooooh!
Защо никой не пише?
Ние май ще записваме Никол в първи клас. От ДГ казват, че е най-добрата във всичко, много пред другите деца. Искам да й сменя средата, а и баща й настоява за първи клас. Бяхме в 30-то училище, до МОЛ-а на Стамболийски, от там също казаха, че е по-добре в първи клас направо, щом е в началото на годината.  Rolling Eyes Ще мислим още 2-3 дни, но клоним натам. Няма рисуване, но е с англисйки от първи клас, информатика и СИП по италиански. Два езика и информатика ми се виждат супер. А рисуването за сега ще е извънкласно явно, винаги можем да я преместим в 4-ти или в 8-ми клас, ако преценим.
Знам, че тук всички сте твърдо за първи клас след 7г, то и аз бях така. Но не искам вече да е в тази среда - бият се, учителките невзимат отношение, циганета...

# 280
Клеми, щом сте претеглили всички за и против, действайте, наистина зависи от градината. Ние сме много доволни от нашата, почти никой от децата няма да се мести, а и Дени много си я харесва, така че изобщо няма да го мисля тази година аз Peace
Иначе имаме 1 единствено циганче  - момиченце, но е  много култивирано, дисциплината при нас е на 6, Дени казва, че тази година не се бие никой вече, всички деца играели страхотно, и наистина, като ходим, цари мир и спокойствие...

Не съм се спряла окончателно за училището даже, много ми се ще да е нещо математическо, детето много се занимава, и то сама...пише си задачи, решава си ги, без изобщо да я карам... Една колежка за проба ми изпрати две теми от коледно съзтезание за първи клас, Дени ги реши без проблем, с неравенства, логически...И само това повтаря, иска да учи много математика, не знам има ли изобщо такова училище  newsm78

# 281
  • София
Мими, Никол се върна с едно петно 5 на 5см синьо, на кръста. Три момченца са я ритали. Отидохме да говорим с госпожата - не била тя на смяна, щяла да провери. Е, вечерта като питахме какво е станало ни отговори, че накарала Никол да ги рита тях.  Shocked Shocked Shocked Изпаднахме в шок. И обяснихме, че сме забранили всякаква физическа разправа, но не. Иначе трябвало тя 9госпожата) да ги бие, а било забранено, за това Никол.  ooooh! ooooh! ooooh!
Има ли смисъл да седи там?

# 282
Ужас, Клеми, преместете я задължително даже Stop

Явно е много зле положението при вас, не се колебайте изобщо ...

# 283
  • София
И това е просто поредната капка, която преля чашата. Миналата година се върна със синьо до веждата - пак ритана. една врата бяха откачили и я бяха затиснали. Те са много случаите. ooooh!

# 284
Клеми, направо нямам думи, как са откачили врата и са я притиснали, без никой да ги зебележи, това значи, че са без надзор направо Shocked

Общи условия

Активация на акаунт