Отговори
# 285
  • Пловдив
Мечи,браво че Мишо го извеждат от интензивното.Бързо възстановяване  Hug

# 286
Айде, Мишето вече с мама ще е. Друго си е с мама. И да излизате бързо от болницата.
Ей много гнусен тоз вирос. Много опасен. Всички трябва да внимаваме, че явно си е избрал точно тази възраст дечица.
 Диваненце , молим се и вие да се оправите бързо и без болница.

# 287
Мечи Hug Praynig Peace

Днес,
14 октомври, Православната църква почита Света Преподобна Параскева -
Петка (Търновска). На този ден празнуват именниците : Параскева, Пенка,
Пенчо, Пеньо, Петка, Петкана, Петко, Петра. Честито на именниците!

Бързо оздравяване на всички болни Praynig Hug

# 288
  • София
Няколко дни не ви бях чела. След като прочетох поста на Мечи, останах вцепенена. Мечи, дано Мишо се възстанови бързо. Изпращам ви много прегръдки и топлина, ако имаш нужда от нещо каквото и да е пиши.
Видях, че и DuBoTo_DuBaHe  е преминала през подобен кошмар. Дано всички дечица да се здрави и да няма повече такива проблеми. За каквото и да мрънкаме е нищо в сравнение с това да гледаш как детето ти боледува.
Миме,  newsm81 страшна си. Пожелавам ви дълги години любов и луд сватбен купон.

# 289
Майчета, като чета какво сте преживели... на никого да не му се случва повече!!!!
Мечи, много се радвам че Мишо се оправя, дано ми малката да остане здрава!!!!
Диване, и вие сте изпатили много , като Рися.

Дени се разболя края на август от нещо подобно, със зверска кашлица, но пи антибиотик - Сумамед + 2 сиропа, тр да видя какви и се оправи буквално за 4-5 дни, спря всичко. Капахме в носа вит. Ц, 2 пъти и пресякох сополите.

Аз я обувам с чорапки с кожени подметки, като цървулки, идеална работа ми вършат.
За пловдивските мами, има ги в подлеза на Тримонциум, в магазина за бельо, от към страната на Тримонциум, бяха точно зад врата - 7 лв. брой ( с номера са)

За завиването, спи отвита, обличам я за сега само с дълго долнище и боди с къс ръкав. Тук все още е топло.

За сега това, стискам палци, бързо да оздравяват всички мъници!!!!

# 290
Йоли и в моя квартал ги има за 6.50,много симпати-върти-гъзични Mr. Green И смятам да купувам 2 чифта Simple Smile

# 291
  • Пловдив
аз взех такива от Дайхман-7-8 лв чифта
но на теракота се пързалят като има малко мокро

# 292
  • Sofia
Привет и от нас Simple Smile

Сега, като новините за Мишето са отлични, мога да се пооплача малко. И Венци е болен от събота и постепенно се влошаваше, отначало бяха малко сополки, малко кашлица, много рядко и ниска температура. После покашляше повече и така до преди 2 вечери, когато вдигна 39.6 ей така изведнъж  Shocked Цяла нощ се борихме, от Панадола се понижи с една десета от градуса само! и чак след Нурофена спадна. Точно предния ден го бях водила до педката (гадината мръсна! #Cussing out ще поясня защо така я наричам ) и тя каза, че няма в дробчетата нищо и да си слушам хомеопата каквото ми предписва. На следващия ден нямаше температура и междувременно дойде и хомеопата да го прегледа, преслуша и т.н., както си трябва, а не за 4 сек Crossing Arms и също каза, че няма в дробчетата нищо. Обаче тази нощ пак се почна с ужасната температура и този път даже и сутринта вдигна и в крайна сметка хомеопата му изписа антибиотик. Та сега за пръв път в живита си ще си пийне и антибиотик малкия. Надявам се да се оправи вече с тази тежка артилерия.....

А тъпата педка ще я сменям със сигурност и не знам още как ще удържа Венци да не отиде да й вдигне един скандал, защото много иска! Днес като й се обадих да й кажа, че Венци се влоши и т.н., тя само каза "Ми лошо..." и също така, че не може да го прегледа, защото отивала на другата си работа следобяд и не можела да се занимава  #Crazy На моето вцепенено "Ама детето е зле...какво да правя, трябва да го чуете поне" тя каза, че съжалява, ама да съм се била сетила в работното й време  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Предложих й да отида да я докарам и след това закарам, където каже, е, не можела, имала си друга работа!!!??? #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Напрааавоооо........................

Та така и при нас. Стиснете едни палци да минава вече гадната болест, че направо примирам, като чета какво сте преживели...............

За всички болнички гуш, а за изпатилите майчета  - да не се случва повече на никой!!!

Поствам, докато пак не ми е зачезнал нета прекрасен Вивакомски............

Последна редакция: чт, 14 окт 2010, 16:26 от cutesmallcat

# 293
Инче, тая педка наистина е за убиване....  #Cussing out Как може такова нещо.....
Дано Венци бързо да се оправя, душицата златна, дано му повлияе лечението на хомеопата и до утре да е здрав!  Praynig  Praynig  Praynig

Бързо оздравяване на болничките! И ние сме със сополи и кашлица и незнам докъде ще я докараме, от днес започвам инхалациите с физиологичен разтвор и на двамата! Дано Зари не направи пак бронхиолит както пролетта!  Praynig

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ! (мисля,че Патето е една от тях  newsm78 ) Да сте живи, здрави и много много щастливи!

# 294
Коте, бързо оздравяване на Венцо!

Елфи, аз съм я научила, че като е морко, се пързаля и пада. Сега като види мокро, обикаля, или не мърда и ме вика да я взема. Така че този проблем сме го отстранили.

Фокси, препоръчвам по 2 чифта на дребосък, така едните переш, и обуваш другите Simple Smile.

Дени си ги обича тия чорапки, и сега като захладня и вече е студен пода, като се събуди си ги търси сама, а като стъпи на плочките вика "ох - ох".

Сиропите - единя Ериус, някакъв противоалергичен, другия не се сещам.

Мами, давате ли рибено масло на дребните? От каква възраст може да се дава?

# 295
  • пак там
Инче, парен каша духа, може да звуча вече и параноично, но ако пак вдигне висока температура, отивайте на спешен кабинет или викайте Бърза помощ.

# 296
Малеее, чета, чета и ми настръхва косата ......... и Плами от вчера е с лека хрема. За сега само киха и леко й тече нослето. Капя физ. разтвор и Виброцил, ако въобще нещо успея да капна, защото е голяма битка и рев само като види пипетата  Tired  Моля се да не е лепнала и тя проклентия вирус, пък и тази вечер сме на театър с милото и ще я гледа свеки, едва ли ще разбера нещо от постановката, а само нея ще мисля  ooooh!

Инче, стиснати палци и за Венцо от нас, както и за всички болни мъничета!  Praynig Praynig Praynig
А здравите да не се разболяват!  Praynig Praynig Praynig
А тъпата педка не искам да коментирам, освен  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

По темата с обличането и обуването. Ходи си с домашни пантофи, а понякога си търси и обува летните джапанки на Райдър, много си ги харесва и като ги докопа нищо друго не иска да обуе, дори за навън. Спи с боди потник и памъчна пижама с дълъг ръкав, завита с леко одеалце, защото спим на хладно, а и тя се отвива, пък и ръцете й са навън и ледясват ако не е с дълъг ръкав. През деня е около 22 градуса, а вечер и нощем 18-19 градуса.

Йоли, аз рибено масло не съм давала, а и не съм се замисляла изобщо дали да давам или не.

# 297
  • Пловдив
Коте,егати гадната педка.Бързо да се оправя Венцо

Йоли,аз моята не мога да я науча да заобикаля мокрото  Laughing.Рибено масло може още от бебета.В БГ има Ескимо Кидс

Диде,бързо да се оправят и твоите дечица

# 298
Аз провокирана от болежките на децата, се "замислих" Crazy и зачетох, кое е полезно и какво да се дава. На доста места прочетох, че рибеното масло подсилва имунната система, особено полезно е при деца с дихателни проблеми, стимулира развитието на мозъка, очите, укрепва и костите. Освен това съдържа и вит. Д, което го прави полезно, особено за децата през тъмите зимни дни в БГ.
За порасналите плюсовете са, освен горните, превенция на остеопорозата, гони депресията, намалява лошия холестерол, регулира кръвната захар и много тн....

Така че, утре - не, че е почивен ден при нас, но в събота, с бодра крачка ще се втурна към близката аптека да купя за цялото семейство.

Само бременните трябва да внимават, защото в някой рибени масла има доста вит. А, а както си знаете в големи дози е вреден за фетуса.

Айде до скоро  Hug

Последна редакция: чт, 14 окт 2010, 17:04 от ioli

# 299
  • пак там
На нас ни изписаха Ескимо кидс точно за засилване на имунната система при дробчетата.

Общи условия

Активация на акаунт