къде стееее?
и зачетох, кое е полезно и какво да се дава. На доста места прочетох, че рибеното масло подсилва имунната система, особено полезно е при деца с дихателни проблеми, стимулира развитието на мозъка, очите, укрепва и костите. Освен това съдържа и вит. Д, което го прави полезно, особено за децата през тъмите зимни дни в БГ.
Май и аз ще я свърша тая работа утре.
Температурата е значително по-малко и заспа лесно, даже яде....
Голямо мазане и борба падна, докато вземе приблизително правилна доза.... А е хубав на вкус и мирис (аз всичко опитвам преди него
).
))

Как ще изкараме пак цяла зима в къщи не ми се мисли. Криско ако не излезе поне за един час на ден съклетясва и свършва сто бели.
звучи ми като Ескимо с лешници за добра имунна система
Жестоко е, наистина!
Както и да е...Не се ядосвай на педиатърката, тя е общ лекар, при спешни случаи наистина е по-добре да се повика помощ или да се потърси болница. Лекарите обикновено имат договор със спешния център в извънработно време и често дори не си вдигат телефоните
Често ходя и до спешното на поликлиниката и така.
сега ще стоя нащрек пак цяла нощ да не направи криза, но това е положението. Така растат децата! Опитвам се да гледам философски на нещата. Днес четох Карлсон за приспиване и тъкмо там имаше един епизод как Карлсон се прави на много болен
Просто трябва да наблюдаваме децата и да имаме повече вяра в себе си, че ще се справим
Опасният вирус не е един, те са хиляди, непрекъснато - зимни и летни, всякакви...този сегашният ще да е есенен някакъв
педката днес ми каза, че имало бум на бронхити и ларингити - чудесно при мен ги имам и двата
едно време, Дарко беше на две години, когато имаше бум на менингит при малките деца...въобще параноята при майките е непрестанна, затова и косата й бързо побелява
Та идеята ми е, ако изобщо имам такава в главата, е да бъдем по-смели и оптимисти
за косата хората са измислили боя, ама още не са измислили как се възстановяват унищожените нервни клетки, а те с всяка година все повече ще са ни нужни...
А е толкова вкусен...и мирише на портокал. Ще го видя утре как ще се справим и ако трябва ще сменяме... А хомеопата преди да стане хомеопат е бил педиатър. И освен това не е като магаре на мост. Полекува го 3-4 дни както той си знае и днес реши все пак да се застрахова, защото видя, че не се получава. Аз така още повече му се зарадвах, защото прояви здрав разум според мен
При предишния епизод с 39.5 температура (при двойната ангина) успя да се справи без антибиотик, но там Венцо се подобри още на втория ден...
Дано никой не се влошава!
това е мое лично мнение де. Педиатърката ни например ми го е предлагала като алтернатива и каза, че по принцип добре се повлиява, имам и приятелка, която го дава на децата си, но аз нямам вяра.
Руси за съжаление няма никакви признаци обикновено и през нощта хоп - като не може да си вземе въздух и....така беше миналата зима 5 поредни пъти. Вече имам готовност с банята - пускам горещата вода и вкарвам детето вътре 5 минути да диша, докато мине кризата, ако не мине, в Токуда на орбазон и маска и така
Венци щом вече е загубил гласа си, значи първоначалната криза е отминала, сега просто трябва да пребори оттока
Давай и пробиотик против първото