Отговори
# 135
Кой първи се изкряска "сватба, сватба, сватба", а, а, а  newsm44 newsm68
Миме, аз пък ще съм злата съветница : сигурна ли си, че го искааааш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Фокси , ама пък си слаба и стегната, нали  Laughing Laughing Laughing Едва ли ще те успокоя много, като ти кажа, че у нас картинката е подобна  Wink Дарко е по-голям, но това единствено му помага да има достъп до всички шкафове, а не само по-ниските  ooooh! игрите, които измисля са доста рисковани за Руси и общо взето и при нас е борба за оцеляване.

Гея, много идеен подарък. За мен ръчната изработка не отстъпва пред нищо друго  Hug Разказвай, много ми е интересно. Их как не съм знаела и аз да си организирам такова  Crossing Arms

# 136
  • в сърцето на един мъж...
Гал, много благодаря Hug Мамата си го хареса много, даже докато го вадеше от кутията, чак ръцете й трепереха от страх да не счупи нещо Mr. Green Партито си беше едно типично женско събиране, на което имаше доста храна, играхме разни игри - мерихме й корема, направихме списък с дати и мерки на бебето - кога ще се роди, колко ще тежи и така Mr. Green Похилихме се, поприказвахме си за деца, хапнахме, пийнахме и това беше. Общо взето е нещо като нашата пита, но преди да се роди детето. Като това си е с цел да им се помогне на родителите да си купят повече неща, без да изнемогват финансово. Ние събрахме пари, за да си купят количката, защото само това нямат вече Grinning

# 137
Миме, страхотни новини! На мен никога не би ми хрумнало.

И ето да ви покажа какво ми беше сготвил вчера моят мъж: Шпиковано с чесън и моркови свинско върху канапе от целина с гарнитура картофи с розмарин.

# 138
Ауу,Дорабела,потекоха ми лигите Laughing
Гал,ние пък сме на една възраст,обаче каквато магария измисли Жорето,Наско веднага му се връзва на акъла...
Катерят се по секцията,по прозорци.Ако нещо е по-нависоко даже си местят някой стол и пак се качват...Нищо не може да се скрие вече от тях ooooh! ООО,забравих.."слаба,стегната" и..вече побеляла Laughing А какво още ме чакаааа ooooh!
Гея,като заговорихте за бейби шауър..на мен много ми допада тази идея и ми се иска и в България да е така.Не че бъдещите майки не могат да си го направят и сами,но май тук не се правят такива неща повече от суеверия...Разбирам суеверията на хората,но не мога и да проумея,че има майки,баби и роднини,които до самото раждане на детето не купуват абсолютно нищо бебешко,ама нищичко!

Мимеее,хайде бе душа,чакаме снимки,клипове и там..каквото имаш Simple Smile
Аз познавам само една мацка,която направи същото и резултата е,че ще ходя на сватба през април или май догодина Mr. Green Ех,че хубавооооооо Heart Eyes Даже бяхме поканени с Боби за кумове,обаче ние не обичаме много да сме център на внимание..Пък и сватбата ще е някаква за чудо и приказ с 500 гости ,а ние нямаме и финансовата възможност Sad

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 14:42 от foxy81

# 139
Ехаааа,Дорабела, златен мъж имаш!

Все чакам тук за снимковият материал от Мимето,нямам търпение.Това е новината на деня!
и ТУК ДА ТИ ПОЖЕЛАЯ МИМЕ 100 ГОДИНИ ДА СЕ РАДВАТЕ ЕДИН НА ДРУГ С ЛЮБО И ДЕЦАТА!

# 140
Оставете ги младите влюбени, те снощи  са се взели, сега имат нужда от спокойствие и време за себе си! Ще има да почакате със снимките  Naughty (не, че аз не поглеждам от време на време и тук и във фейса)

# 141
Десита, откъде си купуваш хартиените формички за мъфините? Вчера си взех форма на Факелман, но не намерих такива нито в Хит, нито в Била, а днес мъжо е търсил и в Джъмбо. Сега ги пека тека, дано не залепнат много.

# 142
dorabella , без хариени формички пека. Няма да залепнат, споко. Проверете и в Кауфланд. Големи сте кулинари и двамата с мъжа ти,  Simple Smile то не беше задушено, мъфини, сладкиши....

# 143
Деси, станаха наистина. Аз се притеснявах, да не залепнат много, но няма проблеми. Продупчих няколко с пипетката от Панадол и ги напълних с карамелов сироп ( за първи път го правя) и ще видим дали стават за ядене.

# 144
Браво Миме smile3501 newsm51.Страхотна новина,да сте живи и здрави. малките ангелчета да ви радват само.Любо да те слушка,както досега и още поне стотина години семеен живот.Чакаме снимковия материал.
Марина,Марина,какви сте кулинари и двамата с мъжа ти,много ви се радвам.
Фокси,разбирам те напълно.Нищио че съм с едно дете,толкова е лудо като за две.Но както казваш ти да са нни живи и здрави пък останалото са бели кахъри.
Ками и ти си се справила невероятно.Тортата изглежда много вкусно.Преди време Марина ми пусна една рецептичка,дали пък не е същата.Аз обаче още не съм я правила.
Хайде момичета това е за сега.Целувки Heart Eyes
П.С.Друга е рецептата,за ябълков сладкиш. ooooh!Нищо не помня. Embarassed

# 145
Момичета , посъветвайте ме , какво да правя  Praynig
Педи ни изписа бронхо - ваксом , защото всеки месец сме с гнойна ангина и съответно с антибиотик ,
но като чета за страничните реакции , ме налегна една чуденка ...
Сега не знам да започвам ли да го давам на малката мишка или ...

# 146
МИМИ,  smile3501  smile3501  smile3501 Сватба, сватба, сватбаааааааааааа.......................... Party

Мишето и Раличка са прекрасни!!!  Heart Eyes Много са ми сладки!

Маринче, само да си се оплакала от милия, ще ти припомня този пост!  Wink

Фокси, добре дошла отново!  Hug

Красикоко, не мога да ти помогна, но се надявам Галчето, Силвето и Гея да те посъветват.

# 147
Преди време Марина ми пусна една рецептичка,дали пък не е същата.Аз обаче още не съм я правила.
Същата е Нели!

Маринче, само да си се оплакала от милия, ще ти припомня този пост!  Wink

Е той е само по готвенето Thinking

# 148
Ох сядам вече,че до сега изпращах поредните гости(свеки и родата на мъжо(бъдещия Wink))

Снимките от моя апарат са доста размазани,но на сватята има няколко много добри.Филмчето е много голямо и не мога да го кача,защото както всички знаете съм технически инвалид и не мога да го смаля Blush

НО ще се пробвам по-късно...
чакаме гостите...
тук Любо вижда тортата(даже и не знаеше,че ще имаме торта)
на която сме цялото семейство и на нея е предложението +пръстена Mr. Greenзаветното ДА Mr. Green
Повече във фейса ,но не знам кога...

# 149
По-идейна торта не бях виждала.СУПЕР!!!!!!!!!!!!!!!То оставаше и не да каже след това което ти си направила за него.Още ведниж много дълго семейно щастие. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт