Благодаря ви най-сърдечно за милите думи за Хилендара. Аз май забравих да напиша, че рокличката е наградата за първото място в онзи фотоконкурс, който вие ни помогнахте да спечелим преди време

Ние нещо сме влезли в една серия от партита, ама хич не се и оплаквам
След такъв маратон поне една седмица трябва да карам на чай Казвате вие, че вашите слънца папкат много, а моето цяла седмица яде колкото една мравка. Чак такъв зор никога не е бил. Подозирам кучешките зъби, които май са в процес на никнене, защото е и малко киселичка. Добре поне, че преди това качихме малко килограмчета, та сега не й личи, че не яде. В този ред на мисли, Креми как е Ванеса-принцеса, стигнахте ли 9 кг?

Гея, на мен много ми харесва подаръка ти. А това, че е ръчно правен, го прави уникален

Нелинда, Маги е чудна! А вие какъв ремонт правите посред зима, вярно?
Сега малката купонджийка спи, а мама отива да ценообразува в гаража (там крия кашоните с играчки от щерка си, направо като баба Коледа се чувствам
). Весел и уютен ден!

чакам 25 гости за ден дена на милото.Ама тоя път съм впрегнала и сестра ми да ми помага ,та милата и тя сега се поти в тях над печката.
за сметка на фейса
.Да имаше как да скокнеш да ме намажеш за довечера...ей много е сложно това с гримирането,хич не ми се отдава. 
,аз тъкмо се канех да те питам от къде сте я купували,че искам да взема на Мая нещо такова за погачата на брат и.
Готови за балет - на земята. 

Айде подробности и снимки чакаме.
/
По- вкусно и по- бързо нещо като сладкиш май не съм правила! Препоръчвам и аз с две ръце, опитайте! 
Шестото ми чувство никога не ме лъже
звездите ми го говореха