Отговори
# 105
  • София
Да, ама не пак имаме температура.Сега е 38,2, дадох му пак Нурофен.Нямам и на идея от какво може да е  Sad

# 106
Lara - възпалени уши: боли ли го, като го натиснеш по ушите?
Варицела -  не е задължително обрива да е по слабините. Първите 5-6 пъпки на Дени бяха по гръбчето и тогава имаше Т.
Настинка... За друго не се сещам.
Дано не е нещо сериозно и да мине бързо.

Ками, не ми говори, писна ми от готвене...имам чувството, че си стоя само в кухнята.  Но, нали Дени трябва да яде...

Лека нощ от нас. До скоро Simple Smile

# 107
Силве, Диде, Марте, невероятни са дечицата! Hug  Силве, с теб допълнително ще си говорим, относно правата на децата... Laughing

ioli , как не те е срам да ни дразниш така, тук сняг вали вече. Mr. Green

Да, ама не пак имаме температура.Сега е 38,2, дадох му пак Нурофен.Нямам и на идея от какво може да е  Sad

Може и вирус да е. Ако и утре вдигне, заведи го на лекар. А, за салона - те трябва да са  свикнали вече.  Laughing И Божидар рева много, последният път. В чудо се видя момичето. Но пак успя да го оформи все някак, а на Мими направи много свежа прическа.  Peace

# 108
Днес няма много активност  newsm78 Аз успях да отида на един театър (непредвидено) и се почувствах доста добре.

Обаче да ви призная малко ми е напрегнато, защото Ралица навлезе в "трудните две". От една седмица все едно не е моето дете ( и все си мислех,че е рано още), всяка втора дума е "не", но с отрицателна интонация, на моменти и в кресчендо, тропа се с крак, и ако не стане нейното следва истерия.  Знам,че повечето деца преминават през този период, но не знам аз как ще се справя, дали ще ги издържа тези кризи...както казва чичо Додсън, в този период детето придобива чувство за собствената си личност и точно затова е постоянното противопоставяна на всички правила на родителите.

# 109
Маринка, благородно ти завиждам за театъра! А с трудните две ще се справиш. Само като си помислиш, че те чакат трудните 3, 4, 5 ...,15(!)... и т.н. Grinning
При Божидар е подобно положението.Особено хард е като е раздразнен от някой зъб, недоспиване, или най - вече от дебелокожието на майка си. Twisted Evil Писах ви как ме разхожда из цялата къща, дърпайки ме за показалеца. Това е всеки път, в който ме види седнала някъде, а ако е пред компютъра, изпада в истерия. Може да е пълно с хора около него, да му стоят на главата и да го питат какво иска - не признава никой. Дърпа тоз показалец, все едно ще го заведе кой знае къде. Обикновено ме води в някоя друга стая, посочва ми къде да седна и се успокоява, и заиграва с нещо. Като анализирах това, леко ме втресе. Laughing Знам, че сега е възрастта на "не моженето без мама", но всичко си има граници. Не е редно някак да е спокоен и щастлив, когато мия чинии, готвя, подреждам и пр., а като ме види да си почивам, да пищи... Просто си представих бъдещата снаха, горката, и стиснах зъби. Mr. Green Седя пред компютъра, той дърпа ли дърпа пръста ми и реве. Аз му предлагам спокойно да го гушна - не, обяснявам, че имам малко работа - не, ставам и му предлагам играчка - не. Оставих го спокойно на леглото, и му казах да плаче, колкото си иска. Като разбра, че няма да стане така, предприе нова тактика - залепва се с лице към стената и започва да сумти. Гледа ме с бялото и сумти. Аз го питам - ти, сърдиш ли ми се? Той се врътва и отива в коридора - не ми говори, т.е. Joy Естествено, не издържам и го подгонвам да го целувам и мачкам, съответно неговата цел е постигната. Laughing
Със заспиването на обяд също имам проблем. С баща си заспива мигновено, мен ме мотае с часове. Онзи ден му казвам - Хайде, виж кое време стана - 3 часа е, кога ще спиш? А той ме поглежда и казва - в тетири (4)... Laughing
Аз се смятам за много строга и непреклонна, понякога, а според съпруга ми - и двамата ме въртят на малкия си пръст, и ме работят, както си искат... Thinking

# 110
  • София
Добро утро на всички  Hug
Добре че зверчето скочи рано рано та да имам време пиейки си сафето да ви прочета  Wink

larakroft1 , как мина ноща ссвалихте ли температурата?Много гадно дано се провя брзо!!!Според мен е твърде възможно да е вирус,не ми се вярва от варицела такава висока температура да вдигне.
За Варицелата да ви кажа на всички да не се притеснявате,сега ще я изкарат много леко децата дори да се рпазболеят,аз я карах на 16 и беше ад и пак нямах температура де,но пъпките са мног повече,поне имам база за сравнение.

MamaZ, то и моя само ме дебне да ме хване за ръката и да ме води някъде,но не само като си почивам,а непрестано!!!!!Нон стоп,ккат оти каваш може още 20 души да има,но не аз трябва да го заведа в другата стая например,дали готвя илил съм в тоалетната или пред компа няма значение трябва да съм на негово разположение  ooooh!

Маринче, при вас чак сега ли започнаха тези неща,Никола ми се налага от месеци и се тръшска и е един лош и се опитва все да е неговото ужас просто,да видим докъде ще я докараме,че не искам да ми става от типа ГА-НА.

Много готини снимки сте качили всички!!!!Диде,страхотон семейство сте да сте живи и здрави!!!Миме вие също,много са ти сладки дечицата барабар с Едо  Hug
Силве,твоята голяма къщовница.Снощи с смях с глс като я видях как е заспала.На Ники това му се е случвало само веднъж докато ядеше,но не беше спал цял ден и вече в 8ч. припадна с пълна уста  Laughing

Наде за работата много се радвам,смисъл,че е забавно,дано не си права за фалирането.И при нас е мноооооооооого забавно,направо ставам друг човек,по цял ден бъзици,разговори,направо си е купон  Mr. Green лошото е,че и работа има страшно много,но съвместяваме нещата,даже се чудя как успяваме да работим newsm78
Сега съм на вълна Коледно парти,то ще е на 17.12 и темата му е 20в. и неговите стилове,чудя се как да се облека.Някакви идеи.Засега много ми харесва Чарлстона от 20-те.,с онези падащите рокли на ресни и дълги гердани,но не знам откъде ще намеря такава рокля:(

Последна редакция: сб, 09 окт 2010, 07:38 от hetera

# 111
desika,  гледам че никой не ти е отговорил за мъфините.  Ще ти напиша моите двете рецепти, които обаче търпят всякакви трансформации. Рецептите са тук от готварския:
СЛАДКИ МЪФИНИ
Сухи съставки: 250гр. брашно, 1 бакпулвер, 100гр. захар
мокри съставки: 2 яйца, 250гр. кисело мляко, 75 гр. олио, 250 гр. плодове по желание.
Може да се собави сладко, какао и т.н отделно се разбъркват сухите и мокрите съставки с лъжица и след това мокрите се прибавъат към  сухите като само леко се разбъркват.  Пекат се около 20-25 мин на 190 гр.

СОЛЕНИ МЪФИНИ   (1 ч.ч=240 мл)
Сухи съставки: 1 1/2 ч.ч. брашно, 1 бакпулвер, 1с.л. захар, 1/2 ч.ч. настърган кашкавал, 1/2 ч.ч.шунка на кубчета
мокри съставки: 1яйце, 1 ч.ч. пр. мляко, 1/3 ч.ч. . олио

Отделно се разбъркват сухите и мокрите съставки с лъжица и след това мокрите се прибавъат към  сухите като само леко се разбъркват.  Пекат се около 20-25 мин на 190 гр   chef

И като сме на тази вълна, закуската
Иначе Мира не ми дава единствено да седя на компютъра. За другите неща влизаме в някакъв синхрон. Днес съм намислила да подреждам гардероби, да видим как ще ни се получат нещата....

оффф, новата ми клавиатура няма буквите на кирилица, а с фонетика хич не съм свикнала да пиша.....

Последна редакция: сб, 09 окт 2010, 08:18 от dessita_i

# 112
 ДОБРО УТРО! Мразовито,но много слънчево!   Nature Sun With Face  

Марте,много е красива Дара! Разкошна рокля за истински принцеси!  Party Някой писа,че ти е одрала кожата,а пък аз (да не се сърдиш... Laughing ) виждам в нея един миниатюрен бащичко!

Направо ви завиждам на тези от вас,които работите в екип.Моята професия е доста самотна....Но нищо друго не умея да правя.Иначе бих пробвала.Поне да усетя атмосферата....И един файл не мога да прикача..

Семейните снимки на Мими и Диди са много ободряващи.Усмихнати майки,спокойни дечица...Направо идилия!

# 113
Добро утро!!!!!!!!
Ние сме се хвърлили да правим ремонт посред зима(така де толкова е студено,че не виждам нищо есенно).Честно казано не му виждам края,майстора се мотае,муден,муден и ние с малката само скитосваме напред назад,изчерпаха ми се идеите къде да я водя.Сега до неделя ще е при майка ми,че и тя е на работа иначе.Оплаках ви се..............
Миме,Марте,Силве,Диде-много са сладки дечицата,направо да ги намачкате от мен. Hug
А пък да ви кажа колко е прекрасна малката Дани на Мечи.Преди известно време се видяхме в парка и принцесата спеше.Голяма красота.
Ларакрофт,дано малкия се оправи бързо.
Маринка много гуш за малката.
Някой да даде информация за Фокси,къде изчезна тази жена? newsm78
И малко снимки от нас:

Хайде ,много усмихната събота на всички пожелавам. Heart Eyes

# 114
  • София
Ей мацки, докато ви изчета забравих какво исках да пиша...
Почвам с което помня...
1. ЧРД със закъснение на прекрасните ни рожденнички - много здраве, любов, късмет и всичко най, най-хубаво!!!
2. ЧРД и на няколкото дядовци - и на тях всичко най-хубаво!
-Виде, изглеждаш супер, аз по-скоро няма да пускам снимки след теб...
-Силве, милото дете - много му се смях на снимките като домакиня Simple Smile. Радвам се, че свиква с яслата.
-Марте, малката е разкошна и тоалетът и също!
-Алхимикова, Диде, супер са ви семейните снимки, а мъниците са видимо пораснали.
-Нелинда, мн. е сладка малката.

-Туту, бързо да минава черната серия при вас, това се отнася и за другите болнички или контузени!
-Десика, стискам палци този път всичко да е наред с яслата и никакви болести!

А за работодателите имам въпрос - вярно ли е, че ако шефът не е платил осигуровките на служителите си, НОИ не изплаща майчински? Аз моите мизерни 240 лв., до които за съжаление съм опряла, не съм получавала от май месец и счетоводителката се оправдава с това... и ако е истина е доста несправедливо, аз като си работех ми се плащаха осигуровки, а това че сега не плащат защо става мой проблем?
Аз понеже от дни не съм писала се олях, но ще има втора серия за възпитанието, лигавщините и т.н. - това е заради седмицата, изкарана при майка ми. Добре че Евгени се прибра!

# 115
  • София
Силве, не виждам защо другите толкова ти се радват, че експлоатираш горката Раличка Heart Eyes
Виж, друга работа е Дарчето - принцеса - рокли, прически, вечери на свещи... тцтцтц  Hug

А за Мими и Дидето просто нямам думи... толкова щастие струи от снимките ви!!!!

Дани, как сте? Дано да е вирус!

Аз не съм ви казала - имаме нова /втора/ дума: "дайййй", което означава КРАЙ Simple Smile
Мисля, че е логично след като първата беше НЕ Simple Smile

При нас в момента лигавщини няма, но малката яде нон-стоп... днес например е изяла 2 парчета баница и 1/2 кис. мляко /в 9/. после бяхме на детски рожден ден и там омаа около 3-4сандвича, една баничка и един еклер /в 11-12/, след това видяхме с позната в мола и малката изяе половин пица и половин парче торта /към 3-4/ ooooh! и сега се прибираме и от вратата нашата вика "ам-ам"   Crazy

# 116
  • в сърцето на един мъж...
Момичета, може ли един съвет, мнение... Канена съм на шауър парти на една приятелка и й направих нещо като кутия за съкровища. Не знам обаче дали ми се е получило Thinking Ето една снимка, от там - албума е само с подаръка Embarassed

http://geia.snimka.bg/hobby/shower-party.540142.all

# 117
Гея,много ми харесва това което си направила. smile3501 newsm10Лично аз бих се зарадвала и одобрила подаръка.Ще ме извиниш,но какво е това шауър пари,за първи път чувам? newsm78
Карбо,не е само твоята така.И Маги,ако може и има какво ще яде постоянно.Който види да дъвче нещо,отива и проверява какво има в устата. CrazyНяма спирка.
МРМ,доколкото знам е точно така,платят ли ти осигуровките навреме нямаш проблеми,ако обаче по някаква  причина не са внесени -няма пари.И мен ме мотаеха доста,докато не се покарахме малко и сега(да чукам на дърво ги получавам навреме).Но пък от Май чак да не са внасяни осигуровки,да не са фарилали?Това би ги оправдало.По-добре  се свържи с тях и с НОИ,да направиш сверка на информацията от едните и другите.Мен лично се опитваха да ме пързалят шефчетата,ама аз да не падам от луната.Както и да е провери.

# 118
  • в сърцето на един мъж...
Нелинда, незнам дали си гледала по американските филми, като чакат бебе, все се събират, подаряват си подаръци, пищят, хилят се, правят си разни игри, та в буквален превод - това е парти, на което има дъжд от подаръци за младата майка. Състои се само от жени, нещо като нашата пита Laughing

# 119
Нелинда, незнам дали си гледала по американските филми, като чакат бебе, все се събират, подаряват си подаръци, пищят, хилят се, правят си разни игри, та в буквален превод - това е парти, на което има дъжд от подаръци за младата майка. Състои се само от жени, нещо като нашата пита Laughing
smile3521

Общи условия

Активация на акаунт