Отговори
# 90
Здравейте момичета, чета, чета редовно, но не мога всеки ден да се наканя да пиша.Аз земетресение снощи не съм усетила и слава богу.

Наистина варицелата знам,че е хубаво да се изкара докато са малки дечицата.

Диде стахотни снимки гледах до сега във ФБ от погачата PeaceГолеми сте сладури всички. Hug

Миленка ще мине крачето,спря ли да куцука?

И аз да питам като Мимето по-добре от онези хартиените ли формички за мъфини /100-те бр./да си купя или онези на бройка дето са /6 бр.май бяха,стават и за замразяване/и да взема ли от тях 2 опаковки ако от тях да са поне 12бр.?
Тези дето са на бройка в тава ли се слагат като се пекат или направо само те във фурната?
Отдавна се каня да Ви питам,но все забравям.

Гея Praynig Hug Peace

# 91
Аз да кажа за мъфините: Аз имам от тефлоновите форми по 12 бр.  на Факелман. Пека мъфинте без да слагам хртиена подложка вътре. Ако искате да си спестите миенете, може да сложите. Формата е напълно достатъчна за една доза. Някои момичета от готварския използват и съвсем обикновени дуралексови чашки или такива за крем карамел. Изобщо мъфините се оказаха един доста бърз и лесен десерт, а и може да се експериментира с различни продукти....

# 92
 Да ви покажа на мойто зайче преди малко къде му "свършиха батериите".... Laughing Това беше докато бършеше масата с мокра кърпичка.На мама отрудената домакиня...

А преди няколко дни фалира по този начин (буквално докато обядваше!):

# 93
Здравейте!

Йоли,помня,че ми се изправиха косите като прочетох за вашето краче,но ти там споменаваше за други ваксини и аз просто не направих връзката.Днес сме по-добре.Благодаря на всички,които ни мислехте  Hug

Десика,радвам се,че въпреки сутрешният рев Йоан понася добре яслата.Толо и при вас има добри новини.Дано Рали наистина е успяла да се адаптира бързо и вече да се чувства там като у дома си.А снимките,които си пуснала са много сладурски  Simple Smile

Карбо,а ти добре ли си вече?

Алхимиче,радвам се за добрите новини около Влади - значи наистина е нямало за какво да се притесняваш,но ако не беше отишла на лекар нямаше да си спокойна.А на гости у вас и аз искам  Mr. Green

Дорабела,как е детето?Дано не я сърбят много пъпките  Sad

Ларакрофт,дано се окаже,че наистина зъбките ви мъчат и да няма други проблеми детето.

Ками,хубаво е,че сестра ти е запазила самообладание и не им се е вързала на мошениците.

# 94
  • София
Еее, не, Толо, направо ще те короноваме за "Февруарка с най-уникални снимки"!!!

Маринче, как сте? Шарката на мен ми е най-големият кошмар... Hug

# 95
Толо, снимките са уникални. А малката героиня от какво е изморена?

Какви са тези мъфини, форми, само слюнкоотделям докато чета. И по този повд ще помоля някой, който има бърза, лесна и сполучлива рецепта да я пусне. Пък после ще мисля в какво да ги оформям. Вкъщи имам еднократни чашки/купички за крем карамел. Предполагам и те ще свършат работа  newsm78

Миленка, понакуцва ли още малката кукла?

# 96
Миленка, понакуцва ли още малката кукла?
Миленка ще мине крачето,спря ли да куцука?

Вече е добре  Simple Smile Стъпва още леко на пръсти,но мисля,че утре ще сме забравили за ваксината.
Благодаря на всички! Hug Hug Hug

# 97
Tolo, чудна, чудна е Раличка! И как помага само  Flutter Дара така 'мие' ваната, докато се къпе вечер.  Laughing

Много хубаво се сетихте за снимките. Отдавна и ние не сме показвали. Ето ни в целия ни блясък:

"Зелеее"

"Я да видя какво сме подарили на дядо."

"Наздраве, мамо."

# 98
Мартеничка,Дара е невероятна!!!!!
Как мина гостито снощи?

# 99
Толо, МартеJoy hahaha мнооого са сладки тези момичета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 100
Толо, Марте, много са сладки щерките ви!

Миленка, ваксините са същите, просто не са комбинирани в Пентаксим (Направи реимунизация  против морбили,
паротит и рубеола (MMR) + първа реимунизация против дифтерия,тетанус,коклюш,полиомиелит (DTP) )
Тук не се слагат новите ваксини: хемофилус инфлуенце  и Стрептококкус пневмоние. Като си дойдем в БГ ще видим какво ще правим.

Gall, много се смях, във фирмите с над 10 бр. персонал, често се случват такива изцепки Simple Smile.

Карбо, браво на Белка, да здравее и лудее повечко Simple Smile.

Днес прахме килимите, аз се боядисах, дребна спи с татко си, след малко влизам в банята да се излъскам...После ще правя любимата следобедна закуска на Дени и татко й: чаени бисквити и банани, поляти с нишесте -  в чашка. И пиле с кисело мляко на фурна.
Дени днес ме изненада, изяде си всичките грахчета, даже искаше още #Crazy. До сега все ги плюеше.

larakroft1, дай му да пийне един фреш портокал, да се запаси с вит.Ц.

Хайде до после.

bouquet тук е 25 градуса и водата от чешмата е топла, плицикахме се с маркуча около 2 часа в градината.

# 101
Привет, няма шарка, сега било обрив. То хубавото,е че днес няма нови пъпки. Сега ще пие Ериус и Фенистил. Не можа ли още онзи ден да й изпише сироп, много ме дразни моята педка.

Марте, много сте хубави Hug

Силве, завиждам че малката може да заспи на стола. При нас от няколко заспиването на обяд е страшен кошмар - сега заспа преди половин час..

Миме, аз си купих силиконова форма за мъфини от едно магазинче в Дружба, но не ми е много удобна, защото е за 6 мъфина, ама малко по-големи. Харесала съм си на Факелман за 12 мъфини - 10 лв. тефлонова. Продава се в Хит-а. Аз ходя в Младоския, но сигурно и в другия ги има.

# 102
Мими, Силве, Марте, страхотни снимки! Дечицата са прекрасни!  Party  Heart Eyes

Бори, благодаря ти!  Hug

Маринче, Миленче, радвам се, че ви се е разминало!  Hug

МАРАЯ, ЧЕСИТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си жива, здрава и много щастлива!   bouquet

И аз ще се включа с малко снимки, макар, че са с лошо качество:

# 103
  • София
толо, мартеничка страхотни красавици си имате.
Ама Дара направо ти е одрала кожата, много прилича на теб.
Диде, много хубави снимки.Много сте сладки четиримата.

Алекс сега няма температура, сутринта я вдигна до 38.1 дадох му Нурофен и тя спадна от тогава не е имал.Като се събуди ще му я меря, но мисля че няма  Praynig).
Утре сутрин сме на фризъор в  Лозенец в Пъзел кидс, дано не плаче много.Аз си я предупредих фризъорката да си знае  Grinning
Това ще му е подстригването, мисля скоро да няма такова, че става студено.А пък дори и бретона му е зле  Whistling

# 104
Добър ден!!!
Ей, страхотни снимки / Толо, Марте, Диде/ Hug Hug Hug Айде пускайте още, че да се оцвети малко темата Laughing. Много обичам да разглеждам снимки Flutter

Оф и при нас съня след обяда стана мираж. Едни ревове и разправии. Два часа я слушах как си мърмори и като влязох в стаята като се умълча я виждам излязла от кошарата и се въртеше на стола пред  компа #Crazy Нали като малка проби дупка , където минава ципа на кошарата, понеже беше с 2 нива. Сега я е разширила и се е научила да дърпа ципа ooooh! Със зашиване няма да стане, т.к. е мн опънато и трябва да търся нов плат и да навивам някоя шивачка или наша баба да я ремонтира кошарата, защото вече си имаме бебе беглец Joy 

Миленка, радвам се, че Белка е по- добре днес! Hug
ioli, голямо готвене кипи в кухнята ти Laughing Аз съм пас, че сестра ми сега готви нейни произведения. За вечеря и нас  ни очаква пиле, ама с гъби+ царевица в сметанов сос.
Вашата закуска я предлагат в нашата детска кухня Laughing

Общи условия

Активация на акаунт