Отговори
# 75
Миме, обади се като решиш да ходиш, ще се срещнем някъде (или направо там) и ще дойдем у нас. Много ще се радвам. Сложно е с уличките да ти обясня, ама е близо. Иначе като точен адрес е на ул. Рикардо Вакарини (може да я знаеш, нали се занимавате с недвижими имоти, макар, че е относително нова, зад зала Триадица).

После ще пиша повече, цунки по гъзунки и муцунки!

# 76
Миме,много мило с тези снимки!  Heart Eyes Добре,че на Влади нищо му няма.То затова човек много-много не трябва да чете за болести из форума,че после сам поставя диагнози.

Ралица свикна май с яслата.Вече влиза спокойно,без да реве и без да се обърне даже.Мисля от понеделник да я оставям за цял ден.Да видим само дали и лелите ще са на това мнение....

Наде,как вървят нещата в работата?Теб оставиха ли те на мира?Май шефката ти си е харесала нови мишени...

# 77
Привет, на Ралица й излезнаха още пъпки и педката вече не изключва Варицела #Crazy Утре сме на оглед. Нищо не разбирам от шарки, но днес бяхме на гости на една съседка с по-малко дете и сега ако сме го заразили...

# 78
Привет, мацки!
Аз днес съм без маймуната, заведох я да подлуди баба си, и поскиторих по задачки в хубавото време. След малко ще ходя да си я взема, че нещо ми е скучно без нея  Confused .......... ей, няма угодия, нали?

Миме, на третата снимка все едно те виждам след 2 години  Heart Eyes Страхотни сте!!!  Hug

Маринче, ако има съмнения за варицела заведи Рали направо в инфекциозна, или педката да ви изпрати там, че да не плащаш. Там най-добре ще диагностицират. Стискам палци, все пак да не е това!  Praynig

Като объсждаме адаптирането на децата в яслите, да ви кажа какво ми разказаха тия дни. С мои познати с дете - първоясленик и дете - първокласник си говорим за адаптирането на малкия в яслата. И както обсъждаме, че реве и т.н. ми казват, как в първи клас деца не искат да ходят на училище, защото не са с мама или баба. Та, на едно такова, не ходило нито на ясла, нито на детска градина, а само 3-4 седмици на предучилищна, майката седи с него в клас, а бабата - пред стаята. После се редуват - бабата вътре, майката отвън, че детете ревяло и за двете  #Crazy  ooooh!
Та, да свикват от сега, че в първи клас е страшно ........

# 79
Добър ден, мамчета!
Ние днес успяхме да се разходим за около час. Два дена не бях извеждала малката, а тя все с ключовете до вратата чакаше Sad Почти и мина хремата, почнах да давам и аз Имунокинд.
Сестра ми ми е още на гости и днес я оставих на центъра да обикаля по магазините. Звънял и някакъв измамник и се представил за служител на МВР, добре че не се е вързала, ама се е уплашила първоначално
bdbaloni на maraia01 и от мен!!! Тя май отдавна не е писала тук Thinking
Миме, наистина ти отиват повече дечица Laughing Знаех си, че Влади ще е добре Hug
Марина, и аз не знам мн за шарките и не съм ги карала, но дано да е фалшива тревогата при вас.
Миленка, дано бързо да мине крачето на Белка Hug. Няма скоро ваксини, чак като станат на 6 год. Wink

# 80
Миленка, нормално е, и Дени куцукаше 2-3 дни, после забрави Simple Smile

Дорабела, не е страшна варицелата, Дени я изкара юли месец.
2-3 дни след първия обрив, пъпките ще се напълнят с водичка, ще станат като мехурчета. Най-важното е да ги опазиш от разчесване, да няма инфекция. Къпането не е забранено, да е с по-хладка вода, успокоява, освен това не трябва да й даваш топли и горещи храни, обривите са й по гърлото и топлите храни дразнят. Следи я да не вдига висока Т. Карантината е 2 седмици след появата на първите пъпки. След появата на първия обрив до 8-9 дни трябва да завехнат всички пъпчици и да станат като с коричка, после пада и с времето изчезва белега. На мен ми казаха, ако има проблем може да се маже с тампонче с бяла микстура, май така се казваше (прави се в аптеките).
В момента сте заразни, така че ограничи контактите, предупреждавай всички. Много трудно се изкарва варицела на дърти години и е доста опасно.

# 81
  • в сърцето на един мъж...
Мама Пети, не мога да те засека на скайпа, но да ти благодаря - справихме се, вече имаме запазен хотел в един от апартаментите на детелина. Благодаря още веднъж за помощта! Hug
Благодаря на всички за линковете Hug Ако имате желание и ви се гледа отнесена физиономия, нашето семейство каца в София на 3-ти ноември и ще сме там до 8 ноември по първоначални данни. Ще ми бъде приятно да се видя отново с вас Hug
Миме, много сте хубави Hug
П.С. Може и да пропускам нещо или някой, но тия дни не съм си с главата Confused моля да ме извините. Praynig Освен това съм на бебешко парти, като по американските филми Mr. Green И сега правя подарък, та тихо полудявам, защото е нещо, което не мога да доизмисля и ми е сложно - кутия за спомени ooooh!

# 82
  • София
Благодаря на всички за линковете Hug Ако имате желание и ви се гледа отнесена физиономия, нашето семейство каца в София на 3-ти ноември и ще сме там до 8 ноември по първоначални данни. Ще ми бъде приятно да се видя отново с вас Hug
Mи освен една срещичка да спретнем  newsm78

Благодаря ви, че ни мислите - малката е много добре. Има някакво остатъчно прокашляне, но всичко друго е ОК и предполагам, че до ден-два и то ще мине.
Деси, след твоите думи и аз попрочетох... наиситна точно тази болест няма как да е... И тук може би е мястото да уточня, че въпросния УНГ е от "Детско здраве"... пияндето...
Днес ще я води милото на друг лекар, уж за последно, а за конкретното изследване ще пита и хомеопата.
Аз се консултирах и с един док в нета /само по резултатите от изследванията/ и според него всичко е ОК /вече/ и да пуснем след месец-два контрола за чернодробните ензими.

В крйна сметка мисля че ще се приеме ангината като основно заболяване. А в действителност според мен бяха 3-4 вируса един след друг, като се започне от дрисъка, после през хремата и се стигне до тежкото възпаление на гърлото.... Де да знам де....

В работата е супер готино, смеем се по цял ден Simple Smile е, не вършим много работа, но те и заплатите ги бавят Grinning Май-май към фалит отива, но да видим Simple Smile
В края на месеца сме на тийм билдинг, който ние си плащаме  ooooh!

# 83
Добро утроооо   Laughing

Гледам темата е работа, та затова да пусна тук нагреден пример за комуникация на работното място в голяма компания  Mr. Green

Бележка от изпълнителния директор до мениджъра:

“Днес в 11 ч. ще има пълно слънчево затъмнение, при което слънцето изчезва зад луната за две минути. Понеже това не може да се види всеки ден, на служителите ще бъде отпуснато време да наблюдават затъмнението на паркинга. Персоналът трябва да се събере там от десет до единадесет, когато аз ще изнеса кратка реч, за да запозная хората с явлението и да дам малко основна информация. Ще бъдат осигурени безопасни черни очила на минимална цена.”

Бележка от мениджъра до началника на отдел:

“Днес от десет до единадесет часа  целият персонал трябва да се събере на паркинга. Това ще бъде последвано от пълно слънчево затъмнение, което ще се случи за две минути. На скромна цена всички ще бъдат обезопасени с черни очила. Преди това шефът ще изнесе кратка реч, за да ни даде малко информация. Това е нещо, което не може да се види всеки ден.”

Бележка от началника на отдел до ръководителя на направление:

“Шефът ще изнесе днес кратка реч, след която слънцето ще изчезне за две минути под формата на затъмнение. Това е нещо, което не се вижда всеки ден, така че всички ще се съберат на паркинга в десет - единайсет часа. Ще бъде безопасно на разумна цена.”

Бележка от ръководителя на направление до супервайзора:

“Към десет или единайсет отиваме на паркинга, където шефът ще затъмни слънцето за две минути. Това не се случва всеки ден. Ще бъде безопасно и, както винаги, срещу заплащане.”

Бележка от супервайзора до редовите служители:

“Някои ще ходят днес на паркинга да гледат как шефът изчезва. За съжаление, това не се случва всеки ден.”

Гея, дано този път се видим  Hug

# 84
Привет,
Миме, страхоотни снимкии!!! Нямам думи  Hug

Галл, много яко за шефа и затъмнението, малко тип "развален телефон"  Joy Joy Joy

За работата - ние ходихме на тийм-билдинг, който платиха от фирмата, чудесно беше, песни и танци на народите, но след това се разбра за "играта" в офиса - следене тип "биг брадър"  #Cussing out Не може всичко да е готино, трябва и гадости да има.

И аз съм навита за среща с Геа, само моля ми звъннете, че тук ми е трудно да влизам, знаете вече защо  #2gunfire

Цунки по муцунки!!!

# 85
Здравейте мацки,

Наде, радвам се, че Белката е по-добре. Ти с доктор Оги ли се консултира във форума?

Маринка, как е Раличка?

Днес е трети ден за Йоан на яслата. Сутрин реве та се каса, но бързо се успокоява вътре. Хапва, играе с децата, на обяд го взимаме и е видимо спокоен. Дано така продължава.
Мия, много си права за децата и затова, че трябва да се научат на самостоятелност от малки.

Миме, страхотни снимки си пуснала, най-накрая и аз да успея да видя снимки, които публикуваш във форума.

Гея, успех и дано да успеем да се видим.

# 86
  • София
Здравейте,

Марая, честит рожден ден!Малко със закъснение, но ти пожелавам да си жива и здрава и много щастлива.

Незнам какво , но от тази сутрин Алекс е с температура 37.3-37.4 дано не се и вдига.Няма му нищо друго, дано е от зъба, който нещо не може да пробие и ще си изяде освен ръцете ами и дрехите  ooooh!
Сега е седнал милия на дивана и гледа ТВ, добре че вече дава да му меря темп.

И да се похвалим вече си имаме и зимно якенце.

Гал
, успех на Руси в понеделник и да пишеш как е.

Миме, сладурски снимки, най-много ми харесва тази където сте четиримата.

Гея, дано успем да с видим и успех.

Хайде ставам да меря темп.

# 87
Добро утро Hug

Дани, дано не се разболявате.Честито ви якенце.Аз миналата година и купувах на Мая по-големи(нарочно) и тази година си имаме много якета за зимата.Много съм пресметлива Mr. Green
Галче, успех и на вас в детската Hug
Десика, то без рев не може Winkважното е,че като го вземете е спокоен. Hug
Мечи,то не остана тази седмица,но другата ще го организираме.От мен бейлиса пък ти може едни фъстъчки да купиш Mr. Green
Силве, много се радвам ,че Раличока свиква,мамина тя послушанка Heart Eyes
Бисерче, ще ти звънем душата,нищо,че аз сигурно няма да се класирам за среща,но винаги мога да ви организирам Joy
Маринче,как сте днес,има ли нови пъпки малката?
Миленка, гуш за Бела,ох много е гаден тоя последния пентаксим Confused Hug
Ками, и Мая все седи на вратата,много им липсват дългите разходки явно.

Имам жестока идея bowuu,може срещата да я направим в нас Mr. Greenтака и аз ще присъствам.

Голям рахат ми е в момента,малкия спи,Мая съм я заклещила на стола за хранене и съм и дала едно данонино да се бори сама Mr. Greenголямо обиране на стените на кофичката пада Joyа аз си пия кафето на спокойствие Grinning

Йоли, забравих да ти благодаря за идеите за манджите  bouquetи понеже ме домързя да правя два видя месо омешах свински+пилешки пържолки(предварително пекнати за две минути на скарата),лук и топено сирене,всичко това завито във фолио и бутнато на бавен огън във фурната,е изядоха си пръстите  chef
Маринче, я сподели каква ти е формата за мъфините,навила съм се да си купувам и се чудя каква,и хартийките от къде ги взимаш?

# 88
alximika и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

аз нямах предвид такива гости newsm78къде сте всички???скукаааааааааааа

# 89
Здравейте и от мен.
Гея, извинявай, че не бях редовна със скайпа тези дни, уж предложих да отида на място, ама не се сетих, че ми нямаш телефона. Но обикаляхме за мебели малко, че местенето ни наближава със страшна сила и сега съм на вълна кухни, спални, вградени гардероби и подобни гадости.
Момичета, ако някоя от вас има идеи за добри фирми за кухни на поносими цени, споделете. Опитът ми до момента показва, че кухните, които съм харесала са безбожно скъпи, а никак не ми се ще 5 или 10 години да изплащам кухня.

И ние вчера бихме Пентаксима, до момента реакции няма никакви, дано така остане.
Много ми е домъчняло за срещичка, дайте да се организираме нещо и да не разваляме хубавата традиция.
Много гуш от мен.

Общи условия

Активация на акаунт