Отговори
# 120
Добро утро, кукли!

Благодаря ви най-сърдечно за милите думи за Хилендара. Аз май забравих да напиша, че рокличката е наградата за първото място в онзи фотоконкурс, който вие ни помогнахте да спечелим преди време   bouquet

Ние нещо сме влезли в една серия от партита, ама хич не се и оплаквам  Mr. Green В четвъртък и петък имахме гости за вечеря (Найема, всичко мина супер, мила. Благодаря, че ни мислиш.), вчера бяхме на рожден ден на кума ни през целия ден и на свекърва ми вечерта, а и днес за обяд пак се очертава гости вкъщи, а следобед - автърпарти в свеки.  Crazy След такъв маратон поне една седмица трябва да карам на чай  Laughing

Казвате вие, че вашите слънца папкат много, а моето цяла седмица яде колкото една мравка. Чак такъв зор никога не е бил. Подозирам кучешките зъби, които май са в процес на никнене, защото е и малко киселичка.  Добре поне, че преди това качихме малко килограмчета, та сега не й личи, че не яде. В този ред на мисли, Креми как е Ванеса-принцеса, стигнахте ли 9 кг?  Hug

Гея, на мен много ми харесва подаръка ти. А това, че е ръчно правен, го прави уникален  Peace

Нелинда, Маги е чудна! А вие какъв ремонт правите посред зима, вярно?

Сега малката купонджийка спи, а мама отива да ценообразува в гаража (там крия кашоните с играчки от щерка си, направо като баба Коледа се чувствам  Crazy).

Весел и уютен ден!

# 121
Записвам се сме дълго НЕнарочно мълчание и когато имам  поне един свободен час ще пиша Tired

Не съм ви чела,надявам се всички да сте добре...

# 122

...В този ред на мисли, Креми как е Ванеса-принцеса, стигнахте ли 9 кг?  Hug...

Марте, много сме далече още  hahaha

Ванеса е болна от няколко дни. Нещо вирусно е - температура, зачервено гърло, в съчетание с никнещи накуп зъби... просто купона е на макс. Майка ми я гледа в Добрич, а ние прихождаме при всяка свободна минута.  Tired

Оплаках се, сега да ви пожелая спокоен и уютен неделен следобед!  Hug

# 123
Ехоооо привет Hug
Аз пак съм във вихъра с кухнята  chefчакам 25 гости за ден дена на милото.Ама тоя път съм впрегнала и сестра ми да ми помага ,та милата и тя сега се поти в тях над печката.
Довечера голям купон се очертава,спретнала съм страшна изненада на Любо,утре ще разберета,че сега не смея да пиша,че както знаете от време на време шпионира Mr. Green.
само искам да ви кажа,че милия ако знае какво му готвя няма да се прибере от пазара дето прави в момента Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Вержиния,беше време да се разпишеш,нещо напоследък ти куца организацията Mr. Greenи си ни Whistlingза сметка на фейса Crossing Arms.Да имаше как да скокнеш да ме намажеш за довечера...ей много е сложно това с гримирането,хич не ми се отдава. ooooh!

Айде до скоро Hug

Креми,да се оправя бързо грацията Embarassed

Марте, много е хубава роклята,а ти не беше ли споменала ,че ще я даваш за благотворителност newsm78,аз тъкмо се канех да те питам от къде сте я купували,че искам да взема на Мая нещо такова за погачата на брат и.

# 124
Mими, с роклята (не тази, една по-скъпа) организирахме благотворителен търг, но никой за съжаление не се отзова и накрая ние пратихме 90те лв. по сметката на детето, за която беше организирана инициативата, а взехме друга рокличка за нас  Peace

Чакам с нетърпение и любопитство да науча изненадата -  да не е посещение от "Море от любов"  Mr. Green

# 125
Понеже много не пишете, ще ви пусна малко снимки (не са малко Mr. Green)
Готови за балет - на земята.

# 126
Той каза ДА,аз му предложих брак Mr. Greenутре снимки и филмче.

# 127
  • в сърцето на един мъж...
Хаха, Миме, честито Hug

# 128
  • София
Добра изненада Simple Smile Айде подробности и снимки чакаме.

И от мен малко снимки, да не ни забравите.

Днес ходихме на Камбаните и беше много готино - обзе ме носталгия чак Simple Smile Мишката се забавляваше да вдига шум, а аз се припичах на една полянка.

# 129
  • София
Супер, Мими!!! /и за двете се отнася Wink/

Марина, Раличка е един малък фотомодел! Знам, че ти я готвиш за актриса, но с фотоапарата любовта им е взаимна Simple Smile

# 130
Добро утро!!!

Отново сладки снимки, давайте още Laughing Много ми харесаха снимката на Ралица с шапка и Мишето с  мече Wink

Днес предлагам за закуска, сладкиша/ торта по рецепта на Марина Laughing Много ти благодаря, че я сподели тук  Heart Eyes По- вкусно и по- бързо нещо като сладкиш май не съм правила! Препоръчвам и аз с две ръце, опитайте! Hug

Марте, мн се смях на изречението с Баба Коледа Joy
Миме, честито!!!! Ще си мн красива мама/ булка с много сладка шаферка Heart Eyes

# 131
Той каза ДА,аз му предложих брак Mr. Greenутре снимки и филмче.

Знаех си,знаех си Party Шестото ми чувство никога не ме лъже Mr. Green Не посмях да го напиша предварително,за да не се изложа,но бях 99% сигурна,че ще направиш  точно това Simple Smile
Айде да ви е честито! Да се обичате още повече,да се уважавате,да отгледате децата си заедно и да остареете заедно! Това ви пожелавам! Според мен бракът не променя нищо,ако двама човека се обичат достатъчно и държат един на друг,но пък е готино нещо Simple Smile

Снимките на Раличка и на Мишето са СУПЕР!!!

Ааа,Мимееее,какъв Фейс те гони,бе,душа?! АЗ и там влизам на два дни веднъж за по няколко секунди,и то само за да се информирам за хубави събития..като вашето  Wink

Малко по-късно ще ви кажа аз най-подробно защо аджеба не мога да седна на компютъра и да си пиша като хората... Накратко-вече се чувствам така,все едно се намирам във филма "Деца на килограм" или "Сам вкъщи" Laughing

# 132
Мими,поздравления! Сега започваш организацията на сватбата! Ейййй,умора нямаш!  Laughing

Фокси,Боян да не е заминал вече?! Хайде,разказвай!

Марте,чакаме снимки на щанда с играчките.Представих си Дара как те хваща на "местопрестъплението" в гаража и удивения й поглед... Joy

# 133
ха-ха Фокси, и аз така  Grinning звездите ми го говореха  Grinning
Миме, а с пръстен ли му предложи? Simple Smile
Между другото, вчера в  "Море от любов" изненадаха една жена с 2 деца, като направо бяха организирали сватбата,  а тя си отиде до ресторанта с домашните дрехи, а там я чакаше роклята.....
Камелия, сладкиша изглежда наистина вкусен!

# 134
Ааа,Силве,не е заминал никъде.То накрая може и никъде да не отиде.По отношение на това всички се оказват засега несериозни.
Просто той е по цял ден на работа,а децата ме правят буквално Л-У-Д-А!!!
Влизат навсякъде,отварят си всички врати,шкафове и бутат каквото видят....
Ето,най-прясното нещо е от сега...Аз отидох за половин минута до тоалетната,те през това време си отворили шкафа,където си държа гримовете и се нашарили скорострелно с каквото им падне ooooh!
В момента буквално ще се сбият кой да натиска копчето на телевизора и се бутат,хапят и удрят.Аз с едната ръка пиша,а с другата ги разтървавам(понеже телевизора  е до мен)..В петък пък,точно преди да излезем за кухнята,влязох в хола да си взема цигарите,а те се шмугнали зад мен и докато се обърна Георги набарал един буркан пълен до половината със супа и най-спокойно си го бутна на земята.Добре,че поне буркана не се счупи.Но наш Жоро си седна в гьолчето от супата и взе да си пляска с ръцете в нея ooooh!Дори нямах време да кажа и гък,защото докато го глледах,Наско отиде до сушилника,взе да го бута и замалко да остане под него ooooh! ooooh! ooooh! Както и да е.Измих Георги,преоблякох го и с хиляди мъки/за мен/ излязохме от вкъщи.По принцип оставям децата за няколко секунди сами на двора докато аз изкарвам количката.Е и сега ги оставих и им казах да не пипат гьолчетата навън.В момента,в който изкарах количката отново видях дивака Георги да цопа с все сила в най-големия гьол..И се киска нашия и се кефи,че водата хвърчи навсякъде......ОНЕМЯХ!!!!!!!!!!! Ааайде пак вкъщи и отново последва преобличане..Най-накрая след около един час приготовления за излизане все пак успяхме...

Та така минава един мой ден...Вкъщи бомба е паднала.Ама Хирошима ряпа да яде!
И това не е всичко.Аз всеки ден мога да ви разказвам за премеждията си..
Да са живи и здрави на мама сладурите! А мама от ден на ден все по изкукуригала става Tired

Общи условия

Активация на акаунт