Каша, сок или пюре, МАЙчето ще избере?

• 21 725
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Лелеее, Ани, к'ва е тая ненормалница  ooooh! Незнаела защо го прави ...  #2gunfire И аз подкрепям - сменете си патрона  Peace

dudunski, ще й търся на мадамата от онези фолкаджийските ботуши, дето са над коляното, та да не може да ги събува  hahaha

Слънчева, представям си как си се изплашила с това падане  Hug
Аз онзи ден изтръпнах много яко  #Crazy бях оставила Ива в нейното си легло, обаче забравих, че е там и като влизам и виждам, че я няма на спалнята /щото забравих, че я преместих от там и я сложих в нейното легло/ и направо ми се подкосиха краката за секунди  Joy

За спането - Ивата също спи с чувалче - редутско  Mr. Green

Наталиник, ще въдвориш ред ти в това училище ми се струва  thumbsup

И Ива не ми се е подсичала изобщо, в тоя ред на мисли, dudunski, и аз не я мажа  Peace Всичко на всичко 5-6 пъти до сега със Судокрем и това е  Stop

Ние днес направихме една разходчица навън, аз даже успях и кафе да пийна с една приятелка, докато дребоска спеше  Flutter И почти бяхме стигнали до вкъщи и започна да прикапва дъжд  #Cussing out Аз нали съм супер проста, бях забравила дъждобрана на количката, добре , че бяхме наблизо  ooooh! Ама като се прибрахме го намуших в чантата и хич няма да го вадя  Naughty

# 136
Ееее момичета нямате изчитане ...

АниК, лелеееее то пък бива бива ... ама това  Shocked
За срещата - казват, че щяло да е по-хубаво времето от днес - може и малко навън да се разходим - на чист софийски въздух Wink

Ох, сега отивам да сменям памперс, чееее пак сме оакали света Wink после ще пиша повече Simple Smile

# 137
Привет и от нас!!

Ани, а тази жена е за убиване  #2gunfire сменяйте патрона.

Силве, и ние до сега проблем с ваксина не  сме имали, сменяй я тази.

Слънчева, дано вече нямате такива инциденти Praynig и мен от това ме е много страх.

Нати,добре дошли сред нас с малката Таня   Heart Eyes Heart Eyes

Малини, Борис, спи с боди с къс ръкав и пижамка, в чувалче не иска да стой, завивам го с едно одеялце Wink

# 138
  • Под кленовите дървета
момичета няма изчитанеееее hahaha
Ани, тази жена е клептоман, сменяй патрона, да не й се прояви клептоманията докато сте в почивка, че тогава зле #Cussing out
Слънчева дано повече няма инциденти Hug Praynig
Нати,добре дошли сред нас с Таня Hug baby_neutral
Малини, Ники спи с боди с дълъг ръкав+зимно чувалче или лятно+чаршафче отгоре.
Силве, ваксини има, не си ги е заявила #2gunfireКато избираш педиатър, той е длъжен да заяви за твоето дете ваксини #Cussing out Някъде четох, че не бива да има повече от 2 месеца разлика между ваксините, но вие сте били само една. Важно е според мен за следващите да следите да са всеки месец навреме. Но я сменяйте!
Момичета, аз съм скапана. Малкия снощи на всеки час се буди - зъбките го мъчат. А днес карах до Враца и обратно със зет ми и снаха ми, защото миналата седмица си купихме кола (първата ми моя кола Rolling Eyes) и нали съм млад шофьор не смея сама да карам. Та ходихме при нотариус да си я прехвърлим на мое име, миналата събота карах до Трън и така - уча се да шофирам Sunglasses Който чуе, че карам с Ники ме обявява за ненормална Crossing Arms А днес по пътя мъглиии, дъжд, тировееее #Crazy Адски се изморих. Във Враца се загубих, поднесе ми за първи път на завой (овладях колата де, ама ми казаха в последния момент "тук надясно) и много се стреснах. Та съм повече психически изтощена, че после до София не смеех да изпреваря Тировете.

# 139
Ани ужасно просто  #Cussing out какви хора цццц, и на мен ми стана малко смешно за думите на мъжа ти Simple Smile
важното е че сте я разбрали и сте приключили с нея

за срещата утре се надявам да не вали и ние сме с вас, днес съм кукуряк един ден ме държа настинката, но и аз изпих света каквито еликсири, прополиси и хомеопатични лекарства имаше пих  Peace

Peace

Змейковица и аз така забелязвам, че се получава при нас, кърма имам, но потича малко по-бавно когато не съм съсредоточена върху кърменето, ако съм ядосана и мислите са ми другаде

херцог
за кърмата щях да ти пиша да не си намаляла приема на течности  Rolling Eyes  

Днес случайно се засякохме с грахка в квартала, та се запознах и с нея официално   Party

# 140
  А добър вечер! Досега се храни домучадието.Чудя се що плащам за храна в градината като моето само хляб яде там.Сега изяде две купички супа,пържена филийка,кремче,сок,чай от шипка с мед  ooooh!
 АниК, гадно Rolling Eyesхубаво е че вече гледаш от забавната страна на нещата,но като си помислиш,че ти е ровила в нещата #2gunfire
 Крисчана и Таня не хареса зел. пюретата,днес опитах с купено на Хип и там същата работа,даже изплю и едната лъжичка която й дадох.Няма да я мъча повече,ще изчакам малко и ще обърна схмета с плодово пюре и оттам както беше писала Елче Peace
 Таня спи с гащеризонче или боди с дълъг ръкав и ританкаи чувалче,обаче почнахме да палим парното и мяй няма да й слагам чувала,че й се поти гръбчето само със завивка отгоре. Оф фръцлата заспа към 19 часа и още спи кви ще ги правим нощеска незнам.

# 141
  • гр. София
Момичета, благодарско за съветите  Hug Досега бяхме с Памперс актив бейби  а кърпичките Памперс сензитив  newsm78 днес купих малък пакет Пуфис пък ще видим. Кърпички на Бочко със смрадлика. Изкъпахме бебка, но дупето не го мия със сапун. То по- скоро пъпчиците се появиха на дудата. За рецептите за кремче ще съм благодарна да изпратите какви продукти са необходими и да видя дали някъде могат да ми забъркат кремче  Simple Smile
Днес да похваля бебка- вече 2-3 кърмения караме без силиконка- дано се откаже от нея, че и това е допълнителна хамалогия.
Аник потресена съм от случката- наистина кокошкарска работа  #2gunfire Поверила си си дома на жената цели 6 години, та тя част от семейството и какво, ужас. Гледай от смешната страна и не се нерви. ще разтовариш на утрешната срещичка на която пожелавам на всички весело изкарване   bouquet
хайде алармата свирна.... Mr. Green

# 142
Момичета,един бърз въпрос - компереса с риванол само с риванол ли се прави или риванол + вода в равни части?И може ли да се стой с него цяла вечер?

# 143
Ох, попрочетох Simple Smile

Слънчева, горката представям си какъв страх си изпитала. Дано всичко е наред и няма повече такива инциденти!  Praynig

Крисчана, от зеленчуковите пюрета най- ми се тачи моркова (ама е домашен и е много сладък). Аз да си призная като не иска да ми яде картофа или тиквичката й слагам съвсем малко банан вътре и виж как го кльопа Wink

Нати, добре дошла сред нас Simple Smile

Вени
, честита кола! Безаварийно каране!

За обривите по дупето - нашето дупе е ужасно капризно, всеки път се маже задължително и редувам ту Судокрем, ту Бепантол (гръцки крем без цинков оксид, на ланолинова основа). Уви стигнахме и до Дактакорт Sad хем сменям памперса на 2 часа я има я не... Педката ни обясни, че тъй като не се е махнал обрива за няколко дни е възможно да започне образуването на гъбички и да стане много по опасно, затова ми изписа Дактакорта (добре, че си го имам, че аз си мажа лицето с него) така че Марая, ако не се махне до 2-3 дни попитай педито Simple Smile

За спането - и ние като Дилянкаа - на около 20 градуса спим, малката е по боди с къс ръкав, пижамка от ританки с камизолка и дебела пелена Simple Smile

Десекс
, дъждобрана на количката ми стои в коша на количката и не се вади при никакви обстоятелства Wink Също така там стои и чадър за мен Wink заедно с допълнителна пелена (одеяло) и дрешка за мен и едно от много важните приспособления, които за моя радост малката забрави - кенгуруто Wink

# 144
  • Sofia
За обувките да кажа - Крисето не успява да събуе само тези, дето бях снимала - те са като терличета и са много мънички (0-3 месеца), та и стават точно. Пробвах да й сложа едни ботушки - тц, рита, рита и ги събува  ooooh!
Марая, не прочетох точно какви са пъпчиците, но ако е подсечено, при нас само НЕслагането на НИЩО помага. Аз и не мажа с нищо де  Peace Забелязала съм,ч е е важно, като почистя с мокра кърпичка, после да подсуша с пеленка или суха кърпичка, преди да сложа чистия памперс.

Ние полека-лека се отърсваме от случката. Ще сменим патрона, а имаме и СОТ, така че няма как да влезе тази  #Cussing out

СРЕЩА В ССЦ (молът до х-л Хемус) УТРЕ (ПЕТЪК) В 11-11.30Ч. СБОРЕН ПУНКТ - ЕСКАЛАТОРИТЕ НА ПАРТЕРА

# 145
  • пловдив
spirito85 и при мен в началото беше така Иван Александър си изяждаше пюрето на Хип 125 гр. и си изпиваше 120-130 мл. мляко, но постепенно започна да пие по-малко мляко и да иска повече пюре, сега яде 190 гр. само пюре. Явно пюрето не и стига, опитай да дадеш повече пюре.
Малини и при нас се получава така, ръцете и бузките и нослето направо са ледени, спи с боди с дълъг ръкав и поларена пижама цяла отгоре и е завит със дебеличко юрганче и пак е така. Мисля, че не му е студено макар, че в стаята в която спим е 17-18 градуса през ноща. През деня го държа по леко облечен на 21-22 градуса, на климатик.
Крисчана за пюретата ние с най - голям кеф ядем тиква с картоф или тиква с морков, понеже сме напред харесва му и асорти зеленчуци и пюретата с ориз, но за теб е много рано още. Пишеш, че си направила тиква, опитай с готово пюре и виж как ще се приеме.
Аник, много гадно това с чистачката, но всяко зло за добро, поне сега ще си спокойна и няма да се ядосваш, че не ти е почистено както трябва. Много е трудно в днешно време да попаднеш на читав човек, било чистачка, било детегледачка, но това са цели 6 години, как не я е срам за дузина парцали да предаде доверието ви уфффффффф дребна крадла  #2gunfire#2gunfire
Вече трябва много да внимаваме с тези дребосъци, стават опасни, ритат, обръщат се и постоянно трябва да се наблюдават, лека полека още по-опасни ще стават, но и по сладки и забавни Hug
Змейче честити християнчета, прекрасни сте всички на снимките, да нацелуваш и Бела и Кали от нас Hug Hug Hug
Айде това време малко да се усмихне, че да поизлезем вече, съклета ни подгони Praynig
Аз излизам де, днес даже бях по работа и купих страхотен космонавт на малчо, но той милия от два дни носа не си е подал, направо се измъчихме, при нас вали ли вали и духа гадно, ееееее това скапано време ooooh!
Добре дошла на новото майче Нати и от мен и лека на всички  bouquet

# 146
Андрейко днес цял ден се свива и пръцка  ooooh!  миличкия реве нон-стоп  Sad дадох му от капките колийф да видиме дали ще му поразмине. обаче много смрадливи газове пуска - някое друго бебе с такива симптоми?

почнах да купувам пюрета и каши за захранването - живот и здраве мисля да се захраниме при 6 навършени месеца. взех на Милупа оризова безмлечна каша, пюрета Беибивита, Хип и Бейбилов. тези Бейбилов хубави ли са? не посмях от тях да купувам много - само за проба едни ранни моркови.

# 147
  • София / Сливен
alex88 аз  правя само с риванол компрес може да стои за през нощта но изсъхна реванолчето поне на 3ч. аз го сменям.

# 148
Добър вечер!   bouquet

И Криси се събува. От АСДА й взех едни много тарикатски кецки 3-6 м. и още едни 6-9 м., обаче с един шут и обувките, и чорапите заминават. В количката я увивам като пашкулче, че да са й на топло ходилата. Дано скоро ми изсъхне чувала.  Tired

Аз утре сигурно ще дойда не по-рано от 11,30 ч. и ще звънна на Ани да ви търся. "За" съм разходка из градинката, но ще трябва и да овършея МОЛа за ОНЗИ тоалет.  Crazy Мразя в последния момент! После ще тичам багаж да стягам и баткото да си прибера. Отчаяна съм от себе си. В нищо не мога да вляза, освен в бременните ми дрехи, а те не са подходящи за случая.  Sad

Иииии утре сутрин ще е 2 градуса!!!  #Crazy

Специално се връщам да честитя на Вени новото возило! Вени, кажи и покажи го, де, не бъди скромна. Поздравявам те за извънградското шофиране и за смелостта да возиш и Ники! Веднъж пречупиш ли се, вече не е страшно, пък и няма какво толкова да го мислиш. Желая ти да навъртиш километраж с удоволствие от шофирането, от новите места!

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 23:25 от Бръмбазела

# 149
 ХАйде да помрънкам малко:)

Бела днес изстрелва нейните си сополи- няма й абсолютно нищо, но като кихне- пай-сееее може да засреля някой. Киха не повече от 10-15 пъти на ден, но затова пък качествено. Това значи,че до 2 дни и бебето ще киха пак. Утре няма да я водя на забавачка, тамън да поспя малко. Това дете ме побърква, толкова е добричка и изведнъж почто бе з причина в такива истерии изпада, че ме докарва до лудост. Днес ревах пак от безпомощност- не мога нито да я съблека като се прибрахме, нито да й измия ръцете, за преобличане и хранене изобщо не става дума. Едвам я успокоих, даже на баща й се обаждах... Да не пропусна да спомена, че докато траеше тоя ужас, дребния ревеше гладен... кое по-напред... Rolling Eyes Тамън ТЯ заспа, и се включи подобаващо ТОЙ.. цял следобед дремне за 10 минути, събужда се, поиграе си малко, рееев, цокане и разнасяне... и така няколко пъти.  Да ви питам- вашите нервят ли се на играчките? Габи както си лежи на активната гимнастика, играе си, после запява, после песента става крещене и преминава в истеричен рев, дърпане на играчки....... Успокоението е цица, ама и не цока като хората- дръпне, върти главата, реве, пак захапва и така.
 Аз продължавам да пия чайове, течности, да ям супи и хомеопатични. Май има ефект, основно диуретичен и върху мен Mr. Green Снощи му дадох изцедената от хладилника/110мл/, след като ме изцока двустранно, всичко си изпи човека и като си легнах в 1,30 пак се събуди и пак искаше да цока........

Ани, това доказва, че чужд човек влезе ли ти в къщата, трябва да имаш едно наум,  не може да му имаш доверие........

Общи условия

Активация на акаунт