Каша, сок или пюре, МАЙчето ще избере?

• 21 729
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
момичета, благодаря за пожеланията - трогната съм   bouquet   bouquet   bouquet

# 166
 Имам вече паролата PeaceЛина благодаря!

# 167
Наталник, честит празник  bouquet Бъди жива, здрава, много много обичана и щастлива с любимите хора Hug

НаТи, добре дошла Hug

АниК, ужас! #Cussing out

Змейче, да са ти живи и здрави сладките християнчета Hug

Хепинес, има страхотни чувалчета в Комсед на Кабешков, аз взех на Дара Peace

Ще гледам днес да сколасам за срещата Peace

# 168
Ани, на мен пък много странно ми стана като каза, че дрехите излизат намачкани. На мен ми се мачкат само ако не ги извадя с часове. Чудя се от значение ли е видя сушилня. Иначе и нашите са точно така, пералнята отдолу, сушилнята отгоре, но е една обща машина, сложена в нещо като килер в коридора, с врата. Много са ми удобни.

Бръмче, ако ти кажа колко пъти са ни вдигали колата, няма да повярваш. Ние живеехме на Раковска 146, точно над аптеката. Понякога толкова сме въртели там в търсене на паркинг, че сме паркирали на забранено просто защото е нямало избор. А и сме излизали пеш или с такси ако пък имаме хубаво място и не ни се мърда, че после няма да го има. И за мръсното и строежите знам. Ей тия неща не ми липсват.

# 169
  Бърррр много студено навън,простирах и направо ми измръзнаха ръцете. Бръмче и моето пране не съхме,слагам го колкото малко да изпръхме и след това го прибирам вътре,сега като започнахме да палим парното вечер го слагам по радиаторите и е готово.Екстри като сушилня и съдомиялна нямам Rolling Eyes
  Таня тази нощ не е ставала както яде в 21.30 чак тази сутрин в 7.30 Crazyи сега пак си спинка.Много ми е послушна,може би ми е награда от тормоза с брат й Mr. Greenбеше много,мнооогооо трудно бебе.
 Разгледах сниките-много сладки бебета и майки  Hug
   КикиНики стана ми тъжно като те чета  Confused ,кураж и дано лошите периоди и при двамата ти отминат Praynig
 Днес мисля да предложа тиква и ябълка да видим дали ще се котира.Славче ти готово пюре от банан ли прибавяш,или ти го приготвяш някак? Да попитам макара,че виждам,че тази марка пюрета не я споменавате-някой купува ли на Ганчев пюрета Rolling EyesАз за баткото често такива съм купувала.Сега се чудя какво д аправя,другите ми са много скъпи и почти немога д аси позволя да купувам в големи количества от тях Confused

# 170
Нати аз купувам на Ганчев - имам 3 засега де  Mr. Green и различни, не знам етървата ми ги хвалеше и като цена супер, наистина не съм дала още и не знам как ще се приемат, тя ми каза, че навремето като дала Хиповско и повече друго не щяла да погледне нейната та затова ... На обяд сме на консултация да видим к`во става
Славче как ти е хрумнало това с банана  newsm78 ама ще пробвам Иначе звучи ужасно  Crazy ама те завлиите откъде да знаят, нали  hahaha

# 171
  • Sofia
vivid_v, аз не си записах телефона ти и все се надявах да видиш, че се събираме  Hug Дано успееш  Peace
Elche, аз отдаван се ослушвам за отделна сушилня и май всичко знам, но ме спираше това, че УЖ имам. Но е точно така, аз дажепознати съм съветвала - комбинираната е за 1/2 пране, върти ги 3 часа и ги вадиш на баница  #Cussing out herzog, Краси, затова са ми смачкани дрехите от сушилнята  Confused
То и другата ги съсипва, но поне бельо, хавлии и нещо спешно... Абе навила съм се, уикенда ще купим. Днес пак изчетох темите, пуснах и на мъжО. Негова работа е да я монтира  Mr. Green

Бръмб, моят чувал е като твоя - ТСМ-ски с гъши пух. Аз още не съм го извадила, а вчера го гледах и се чудех. Трябва и да го изпера...то няма изсъхване в това време  #Cussing out Аз съм още с коша за новородено, но мисля, че и в него ще успея да го напъхам

Хайде, отивам да се обличам, после будя Крисе и потегляме  Whistling

СРЕЩА В ССЦ (молът до х-л Хемус) УТРЕ (ПЕТЪК) В 11-11.30Ч. СБОРЕН ПУНКТ - ЕСКАЛАТОРИТЕ НА ПАРТЕРА

# 172
Честит рожден ден на natalinik! Жива, здрава, щастлива и много обичана и от тримата мъже в къщи!

Ани това с чистачката е ужас #Cussing out Дай боже да нямаш токива случки за напред!

Вени честито за колата. И аз съм с книжка, но не знам кога ще се престраша като теб и да я подкарам нашата Simple Smile

Добре дошла на новата мама Нати и нейното бебе Таня Simple Smile

Лек ден за сега! С някой мами ще се видим на срещищката Hug

# 173
Нати, понякога купувам пюрето от банан (именно на Ганчев - другите са ми безбожно скъпи), но в повечето случаи си го правя аз ... слагам в робота или в шейкъра и то става супер пюренце и си затворих няколко бурканчета, че направих много (за 3 лева банани - излязоха ми 10 бурканчета от 190 гр). Като престои банана става на едни топченца - но го минавам през цедката за 1-2 мин точно преди да яде.

Крисчана, хрумна ми, защото един ден предложих едни сливи (дето аз бях правила - но явно бяха зеленички) на Цветето, обаче тя с отвращение ги отказа, сложих банан вътре - изпапа всичко и направо искаше да оближе купичката.

Ох, потеглям и аз към СЦС Simple Smile

# 174
Вие май не сте спали през нощта, яко на писане сте го ударили  Hug
Нати, честит празник, мила. Много здраве и късмет и любов и щастие и целувки и подаръци  Hug
Веси, искам от сапуна. Имай ме в предвид. Просто при мен петънца няма, всичко е в петна  Mr. Green
Ани, чета те за чувалчето и си мисля... аз имах такива притеснения за Алек. Сложех ли му го и ставаше лудница. Вечер с каквото и да го завиех както и да го подгъвах и връзвах за креватчето бебето винаги беше отвило крачета. И така не спах по цели нощи да го завивам, докато в Джъмбо не открих чувалче с ръкавчета и крачоли. Брей, голям кеф. И детето спи защото му е топличко и аз защото знам че не отвито. Утре ще ходя до там и ще пиша дали има такива и нашите дребосъци. Аз също трябва да купувам защото вече имаме едно умаляло и друго което е за двегодишно ( въпросната грейчица я дадох на бебе на приятелка и сега нямам как да и кажа върни ми я  Thinking)
КикиНики, съчувствам ти мила. Леле, и при мен е зле с двамата ама при теб е по- зле. То Бела е и малко по- малка от Алек. Дано скоро и минат тези моментни състояния, защото не знам ти откъде ще търсиш сили и търпение. Да ти кажа и аз честичко си поревавам от изнемога.
Вени, честит ти автомобил. Карай си го смело и уверено.
Херцог, кога и при нас ще стане така с връщането на стоката не знам. Аз само ще спомена че веднъж ми се наложи да върна едно бурканче с течен шоколад защото фолиото на отвора под капачката беше пробито и видно някой е пробвал съдържанието, а на информацията на магазина ме гледаха така сякаш аз съм го сторила и виждаш ли сега искам друго...
Като ви чета оставам с впечатление че бебетата са се наговорили за снощи. И Крис се пробуди безпричинно и малко трудно сапа отново...
Луксче, Ати ще ни изненада със зъбче, да знаеш.
Нати, аз с Алек ползвах само хип . В един момент реших че ми идва скъпичко, майките около мен даваха Ганчев и на бебоците им се услаждаше, реших и аз да пробвам, ама НЕ. Той така и не ги пожела. Беше свикнал с вкуса на хип и това си е. Преди седмица се загледах в щанда с пюретата и той реши че иска и ми показа такова с банан на Ганчев. Взех му го и си го изяде с кеф човека. Пробвах го и аз за да знам как е и не беше никак зле. Да отбележа бурканчето беше в нова "опаковка", с новото лого на Ганчев, ако това е от значение за съдържанието. егаще купя някое и друго пюре за Крис да го видя... Но основно май ще си ги правя ( както казвах че няма, виж сега.)
ПРИЯТНА СРЕЩА МАЦКИ. ИСКАМЕ СНИМКИ.

# 175
Привет и от нас днес!

Нати, честит рожден ден!!! Да си жива и здрава, много щастлива и обичана майка и съпруга!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Вени, честита кола, да си я караш със здраве!!! Аз карам нашата кола от скоро сравнително и за сега повече на по-близки дестинации в София и извънградско.

Добре дошла на новата мама Нати  и нейното бебе Таня  Grinning

Ние ще отидем да потърсим шапка за плуване на Ники, че от понеделник започва плуването в градината, а после ще стягам багаж, че следобед пътуваме при свекитата.

Хубава среща ви желая и ще чакаме снимки Simple Smile

# 176
Срещата остава, нали? Щото тук вали сериозно. Мен не ме плаши, де...

# 177
Здравейте,аз съм новичка , имам бебче на 6 месеца .. записвам се да следя темичката Simple Smile

# 178
Добре дошла на Радост Росенова ,ние изкарахме спокойна нощ ,не знам дали от Дентокинд-а който започнах да давам или просто му минаха болките на малчо ,но снощи първо се събуди към 3 обаче с бибката и потупване по дупето пак заспа ,после към 5 го накърмих и спинкахме до 9.30 та днес съм свежарка  Sunglasses
Наталиник Честит Рожден Ден мила ,жива и здрава бъди ,много радости в семейството,много усмивки и сбъдната желания

# 179
Привет

Наталка, ЧРД и тук, много щастие, любов и здраве Hug

Така както е тръгнало, нищо чудно да изпусна срещата, наш доктор още не е дошъл да ни сложи ваксини, Мишо спи, не е ял(трябва да яде пюре, което отнема много време и мацаница), направо ще се пръсна от яд!Разчитам че Бръмче иска да обикаля за тоалет и няма мнго бързо да се разотиде групата

за пюретата - Ганчев не са много лоши, но пък се усеща вкусовата разлика, за това пък аз намерих едни пюрета на Овко, и те са много по-евтини от останалите а са доста по-вкусни от Ганчев. Тия моркови на Бейбилав хич нямат вкус на моркови обаче. Та аз главно сега взимам Овко и Бебевита(има в Пикадили, някой беше питал). Да отбележа че МИшо ако е плодово, хапва всичко, не подбира, заленчуковите обаче трябва да купувам от по-вкусничките че е голямо мрън мрън и Ганчев в случая не минава

Славче, тоя номер с банана и аз го правя, акто нямам банан слягам какъвто и да е плод вътре да подслади работата(вместо захар Grinning) и така дори и пащърнак успях да му пробутам

Общи условия

Активация на акаунт