Каша, сок или пюре, МАЙчето ще избере?

• 21 735
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Наталиник,честит рожден ден   bouquet Много здраве,радости и щастие ти желая  Hug
Аник,каква е тая жена  newsm78 - нямам думи просто!Добре че сте я хванали на време  Peace
Радост Росенова,добре дошла сред нас.КОга е родено бебчето ти?Как се казва?
Облаче,може ли да снимаш чвалчето ако намериш такова и купиш!?Искам да видя как изглежда и ако ми хареса и аз да търся да купя....
Вени,честита кола.Да си я караш леко и безаварийно  Hug
Луксче,как е Ати?По-спокоен ли е вече!?
Днес пак се очертава да сме дом-стой.Навън било супер бахарррррррррррррррр  Cry
Айде кога пак ще става топло да излезем  newsm78

# 181
Привет. Роди се на 13 април . казва се Паола Simple Smile

# 182
   Ще се ориентирам аз към плодовите първо и после ще си правя зеленчуци и ще прибавям някой плод Mr. Green,само да не е сметка без крьчмар. Моята Таня още спи-от снощи от 10 вечерта с едно ядене Thinking
Илейна рдавам се,че тази нощ сте поспали,дано все така Praynig
 Облак и моя Явор още от време на време иска пюре-именно банан.
   Добре дошла на Радост и Паола!
 И тук заръмя Confused и е ужасно студено,егати есента,тя като зима ooooh!

# 183
И в София е супер студено . Може ли някой да каже как се прави кисел . на мен докторката ми каза 1 плодово пюре и 2 л. АМ .. ама аз слагах и нишесте.. ставаше супер рядко и го ядяхме половин час . .

# 184
ние както се вижда изпуснхме разходката, Атила само мрънка, реве, мн ми е мъчно, мажем калгел успокоява се малко и после пак, не се вижда беличко, но знам ли за първи път ми е  Crazy

хич не знам как се прави кисел, попара, и тем подобни  Blush

# 185
Здравейте,

и ние изпуснахме разходката. Нашият татко реши да работи от вкъщи и да се порадва на сина. Та си оставаме. Някой друг път ще дойдем. То зима дълга и студена предстои, явно и есента също - моловете са наши.

Добре дошла, Радост Росенова!! За съжаление нямам идея за кисела. Не съм го давала на сина ми, а и аз не обичам хич  Sick Sick

Наталиник, ЧРД!! Да си жива и здрава!!

Тази вечер за пръв път Илиян ме буди само веднъж. Така, че съм добре отпочинала Party

Приятна среща на всички участници  Simple Smile

# 186
кисели - http://www.zadecata.com/vkuhniata/Recepti/RB1g/Kiseli/Kiseli.htm -но на този етап не е ли по добре само плодово пюре и каша евентуално,много деца не ядат кисели
  Лукс дано пробие бързо зъбчо Praynig

# 187
Здравейте и от нас  Hug
Ние също не сме мръднали от вкъщи, пече слънце, но хич не топли, голям студ е и вятър задуха  Confused

За пюретата - аз съм купила няколко на Гербер, Хип и Бебивита, но мисля аз да й правя общо взето, да видим дали и госпожицата ще е на същото мнение обаче  Rolling Eyes
Сега получих един ибейски комплект на Томи Типи - лъжички, купички и лигавник, от онези дето събират по едно бурканче пюре в тях  Mr. Green Вече сме готови за захранване, ама ще почакаме още някой и друг ден де, да направи 5 месеца поне  Grinning

За сушилнята - и аз се замислям за такъв уред от известно време, че цяла зима с това съхнене по 3-4 дни  ooooh! Аз също искам да е отделна, а не комбинирана с пералня, пък и пералнята си ми служи толкова вярно, че и през ум не ми минава да я сменям сега  Naughty Само че, ние най-вероятно ще вземем сушилня Миеле - втора ръка от Австрия, НО защото наш добър приятел ги продава, той ги поправя, ако нещо им има и съм сигурна, че няма да ми пробута някой стар и неработещ както трябва боклук, а Миеле си е баш марка все пак  Rolling Eyes Как не съм се сетила, че може да ги сложа една върху друга  doh какво чудене му ударих кое къде ще слагам  ooooh!

Бръм, викаш чувала от АСДА-та е хубав, така ли? Че аз съм доволна от Редутския, ама ще ни окъсее скоро, а по-големия размер е EPUISE  Crossing Arms

Еlche, много инцедентно тръгнахме за Пловдив онзи ден, а и голямо обикалянае по магазини направихме, но ще се обадя някой ден да се срещнем и да запознаем бебоците, и на Змейка съм обещала  Blush

Луксче, май ще е зъбче, това, което мъчи сладък Ати  Confused Дано по-бързо да излиза  Hug

Отивам да стягам багаж, че следобед ще ходим до Харманли за уикенда, на гости на нашите  Party

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3316231 каква есен, няма такъв филм просто  ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 12:45 от desex

# 188
  • Под кленовите дървета
Мерси за прекрасните пожелания Hug
Ние тая нощ пак не спахме #CrazyНики рева на всеки час.
Аз със съжаление установих алергия от моркови Cry в понеделник и вторник дадох на Гербер ябълка с морков - два дни по 50 гр. и нищо му нямаше.Явно моркова е малко.Но в сряда на Хип - тиква+морков и сега лицето е пъпчасало Sad Дали е заради различната марка? newsm78
Десекс, аз съм фен на Миелето. Ние имаме пералня втора употрба Миеле, старичка е, но не ни е предала вече 6 години
П.С. Питах за ваксините - няма никакъв максимален период, в който трябва да се поставят. ЗАтова, ако вашите педиатри казват, че няма, сменяйте ги декември месец и слагайте ваксините спокойно.

# 189
  • София
Точно написаш един пост и нещо се бъгна нета, но аз не се отказвам.  Mr. Green

Аз от няколко дни започнах захранването с оризова каша и днес имахме малки пререкания с Габка относно хапването й. Но успях да я надхитря. Дам лъжичката, тя се опита да изплюе, но аз бързо бутна бибата и тя преглътне. Така си поиграхме малко, защото оставаше малко, а не ми се изхвърляше кашата направена с кърма.

Що се отнася до пюретата аз не бих дала българско пюре. За това си мнение имам причина. Още докато бях бремена по канал 1 гледах едно предаване за един производител на ябълки. Същият разказваше как миналата година имал много богата реколта и решил да я продаде на едро на производители на бебешки пюрета или на ябълков оцет. И от двете места му отговорили, че не използват ябълки в производството.  Shocked Така, че аз или ще купувам от по-скъпите, или ще приготвям у дома. Но това си е мое мнение.  Peace

Наталник, честит рожден ден! Да си здрава, щастлива и обичана!   bouquet

Добре дошли на новите мами и техните бебчета!  Hug

# 190
  • Русе
Наталиник, честит рожден ден! Бъди здрава,щастлива и обичана! Весел празник!

Момичета, имам нужда от съвет. Както писах започнах захранване в неделя. Давах 3 дни картоф, но не се прие много добре и спрях да давам за 2 дни. Днес пробвах тиква с картоф. Плюе и стиска устни. Sad Не знам какво да го правя. Да му давам ли утре пак или да изчакам няколко дни или седница  newsm78 ?

# 191
  Маги при нас е същата картинка,започнах в понеделник,но с почти нулев резултата.Както писах по горе-днес опитах с тиква и ябълка.тя се събуди към 12,но не беше яла от 7.30 и явно беше много изгладняла и отчаяно ревеше и нещеше лъжижа,затова й дадох първо млякото и след малко пробвах с пюрето прие се добре в сравнение с картофа и тиква с картоф.Така,че а знаистина обръщам нещата и ще дам първо малко плод и после зеленцука,като неще ще чакаме,когато иска и когато може да сложа и някопя подправка вътре.
 Златна отчайваш ме Confused,сега пък нямало ябълка в ябълковото пюре ooooh!,тази държава не отива на добре чудя с еизобщо как раждаме и гледаме деца в тия условия,ама и да с ечудя и да не се чудя все тая Stop
 Жасмин забравих да ти честитя возилото,смело и безаварийно да покоряваш българските пътища Laughing Лошо за обривчето,да не е пък от тиквата давала ли си тиква преди.Може би да спреш за малко и пак да опиташ като изчезне обрива.Може и да е от нещо друго,ако е лапал нещо или много се е лигавил.
  Аз май много пиша,ще ме прощавате,ама моята Таня пак заспа Laughing

# 192
Ами аз давам плодово пюренце на гербер , само че с две л. АМ . а относно пюретата папаме само гербер - обожава супичките - букет и крем супа , и почти всички месни . 

# 193
Ауууу днес ходих до Враца- там при гаргите и като заваля един сняг-умрях от студ.

Мирко и татко му се гледаха за 1-ви път и имах 38 повиквания  Laughing

аз знам че кисел е  сок от компот и нишесте...ама така си мисля аз

Змейчее многооо благодаря.

Нари,
бързо да му мине на Атито

# 194
здравейте! в това време няма какво да се прави освен да се шета вкъщи и да пишем във форума, когато малките спят! Добре дошли на Радост и  Нати! Радост, и при нас много  се харесват на Гербер  зелечуковите , особено "zupka". С него смесвам и новите неща, които давам иначе не ги яде. Жалко че няма голямо бурканче с  тази  зупка, поне аз не съм виждала  в Кауфланд, а основно от там пазарувам. Та така ние ядем на Гербер и на Хип пуретата, отвреме на време и на Бебивита взимам, но Ганчев ги отхвърля тотално моята дъщеря, голям каприз е! Ама какво да се прави, ще й давам това, което й харесва, а домашни  пробвах да давам в началото но и тях не ги хареса, а според мен бяха много по-вкусни от купените , но....Антония е на друго мнение Laughing

Общи условия

Активация на акаунт