Каша, сок или пюре, МАЙчето ще избере?

• 21 736
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Жасминче,дано не е от моркова.Аз самата съм алергична и така като Ники ако ям се изривам и започвам да повръшам.Сега ме е страх и при въвеждането на моркова трябва много да внимавам.  Confused

# 196
оф, тамън написах един дълъг пост и без да искам го изтрих  ooooh! дребния ми спретна номер - точно се оправяхме да излезнем, че имам да върша 100 неща и взе, че заспа  Crazy дано се събуди по-бързо, че имам да плащам неотложни неща. донесоха ми тортата - много готина  Laughing и за да не заслабна хапнах няколко трюфелчета с шампанско  Embarassed

аз съм малко предубедена към качеството на бг пюретата и заради това предпочитам хип, семпер или да си ги направя сама- поне знам какво слагам вътре. а, че са безобразно скъпи си е едно на ръка  #Cussing out

айде чакаме снимки от срещатата - преди работех точно срещу Сити Центъра и много обичам суши бара там (ако още съществува де).

# 197
Когато отначало не искаше да яде месните , слагах и половин зупка и така ги прояде , а сега ги обожава всичките . и на хипп съм вземала , и тях не ги иска , особено нещо с моркови или ориз - ужас.. а зупка има страхотен аромат и вкус - до колкото е възможно Simple Smile

# 198
  • Sofia
Ей ме на, позавърнах се май първа от срещата. Събрахме се много и беше супер, но нямаше къде да седнем спокойно Sad Май МОЛ-а на Стамболийски е по-добре в това отношение. Мен обаче мъж ми ме измъкна по едно време да отидем до Техномаркет, Крисето се разскрибуца, з'то не беше спала и аз реших да се приберем. Ще видим Славчето дали е успяла да ни събере в снимка  Mr. Green
desex, ние днес точно между Miele втора ръка, внесена от приятел и нова се двоумихме. Обаче решихме да е нова  Peace Избрахме една Whirlpool, че всичко останало в къщи е такова  Peace Нели, тоя лигавник, ако е пластмасов, да знаеш, че много им драска на вратлето  Rolling Eyes Пак ще ядеш малеби, а  Mr. Green
Вили, аз точно такава чивало-пижама сложих на Крисето снощи. Имам от сестрата на мъж ми и бих купила още. Трябва да ида до Джъмбо за няколко неща, но ще е през седмицата, че уикенда там ходят много хора  ooooh!
RadostRosenova, добре дошла   bouquet Дай име, рождено тегло и ръст на бебчето, да те вкарам в списъка  Peace Какво е това зупка  newsm78
И аз не бих дала Ганчев  Confused Скъпи са другите вярно, но ще мисля нещо ...

# 199
аник зупка е на полски - супичка .. много са хубави на гербер , вкуснииии Simple Smile Паола се роди 2,500 48 см . а за Ганчев - давала съм банан , и някое и друго плодово , но изхварлих страшно много от месните и зеленчуковите - помня даже моркови и картофи - все едно ядеш брашно.бяха казали че ще ги махнат от пазара ,защото нямали никакво качество . а гербер са хубави и на достъпна цена особено ако са от борса - по 1.25 е едното !

# 200
  • Розовата долина
Голям студ,бе хора,направо си е зима!!
Мойта бебка днес е доста по-добре,няма Т,ама е пак киселец и половина.Подозирам,че я мъчат зъби,ама като я разнасям и гледа от високо не я мъчат,защо ли? WinkДобре,че тати си е у дома и я разнася той повечко.
Аз  също ползвам съдомиялна Миеле втора ръка и съм много доволна,мъж ми беше скептично настроен,но се убеди,че качеството си е качество.И аз отдавна мисля къде да сложа една сушилня,обмислям сега вариант на терасата(остъклена е) newsm78
Хайде ще чакаме снимки от срещата,много ви се радвам как се събирате,браво!!! Peace
И аз накупих пюрета на Гербер,че имаше веднъж на промоция в Пени маркет и като им дойде времето съм заредена,поне за месец-два.Основно,обаче смятам да И правя,поне зимата ще имам време,като съм си в къщи.
Вени,дано да не е алергичен Ники към моркова,че лоша работа.А за колата-лека и безаварийна.И аз взех книжка малко преди да забременея със Сияна,и сега ми е голямо шубе,но сядам от време на време.Браво на теб,голям преход си направила!!!
Отивам да взема Илина от градината,искам не искам ще се покажа навън!!

# 201
Момичета всичко ми трепери
Отидохме на консултация - спазми в гърдичките да давам проспан и еднодруго забравих името ама го купих преди две седмици като бяхме до спешното. Понедлник-вторник пак да ни види
Но ... отидох да се видя с една приятелка по на кафе и нашата както си спеше в количката нещо направи - като гърч ли и аз не знам ама спейки коремчето й се навдигаше бързо и скочих и я вдигнах и уплаших естествено че то спеше милото. Изскочихме като ужилени хубаво че приятелката платила аз даже изключих за това - излизаме тозаваляло, нямаме дъждобран и тя милатас кола тръгна дани кара не мога да вкарам количката, всичко ми трепери, тя тежи, не мога да я събера, в багажника не ще...... но това чудо дано не се повтаря, защото психически не издържам
Сега ме е страх и като спи..... какво съм му причинила на хайвана не знам

# 202
 Крисчана успокой се доколко може.Ортидете пак при доктора,обяснете какво е направила.да не я е мъчило стомахчето нещо,може от лекарствата да има неразположения.Ох ох дано душичката е добре Praynig Praynig

# 203
Привет и от нас!!!

Нати, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТЛИВА И САМО ХУБАВИ МОМЕНТИ С ТРИМАТА МЪЖЕ!!!ДА ТЕ СЛУШКАТ И ОБИЧКАТ!!! Heart Eyes Heart Eyes

krischana, мила дано вече да не се случва, и бебка бързо да оздравее Praynig

Добре дошла на новата мама!!! Heart Eyes

ВЕНИ, честита кола, с здраве  да си я караш  Heart Eyes сигурна съм че бързо ще свикнеш Wink

За пюретета аз започнах с Ганчев( тъй като ми казаха че опитат ли Хип, не искат друго) но малчо Ганчев не прие, започнах ме ХИП и всичко хапва без проблем Wink вчера пробвах и BABYLOVE и тях папка.

Ужасно студено е навън  #Cussing out, ние излезнахме към 12.30 и аз умрях от студ, бебе беше добре облечен и завит в количката, но бързо се прибрахме.
Преди малко Борис, както си играеше в кошарата започна да плаче, чак се разхлипа а виднага го гушнах, едвам го успокоих и приспах( май и при нас за зъбки) newsm78

Приятна вечер!! Вече сме будни Wink

# 204
сега се сетих да не е било запушено нищо в заведението и от въздуха да й е станало така,дори и малко да е на тях може да им влияе.пиши после как сте

# 205
От два дни не мога да ви изчета ooooh! и я карам по диагонала, та:
natalinik честит рожден ден  bouquet, бъди много щастлива и много обичана!
Вени честита кола, леко и безаварийно  Peace
Добре дошли на новите мами Hug
Да кажа сега и за срещата,  радвам се че се запознахме с мамчетата и бебоците,всички са страшни сладури  Hug Много добре си изкарахме, вярно че беше малко тясно, но се събрахме Mr. Green
Отивам да ви чета по подробно Heart Eyes

# 206
Крисчана дано повече не те плаши така детенце и бързичко да оздравее.

# 207
момичета, може ли някой да ми изпрати на ЛС паролата на албумчето, за да може и аз да разгледам снимките от срещата ви Praynig     Крисчана, дано се оправи бързо малката и да не те плаши повече така Hug

# 208

Днес използвах една пролука между капките и поизлязохме с малката - отскочихме до Вис Виталис,
А в кой сектор ги намерихте онези чорапогащоританки, не можах да открия такова нещо!?

Elche,аз от Вис Виталис взех много хубав бебешки чорапогащник-италиански,от 3 до 6 месеца.Имаше само в тъмно синьо.Изпрах го,но още не сме го слагали.Много е мекичък.Ти в кой Вис Виталис ходиш?Аз живея близо до този на Retail Park и пазарувам от него.
Момичета,да ви се похваля днес пристигна помпичката за нос,която бях поръчала-наистина доставката е безплатна и платих само стойността на продукта 21.50 лв.

# 209
Здравейте,
в сряда водих малката на ваксини,та ни сложиха и двете.Педиатърката се ядосваше,че не им давали достатъчно ваксини.Давали им само половината от заявените.На нея й били казали,че не било възможно да има толкова бебета и нямало да й дадат всички заявени ваксини.
  А мен мее захванала една чера серия та не ми остава време за писане. smile3511
  Реших проблема с теча,като организирах едно събрание и направих скандал.В момента горе работи водопроводчик.Развали ми се пералнята,а тя е в гаранция та чакам техниците трета седмица.И сега пера на ръка.На всичкото отгоре ме заболя зъб и след трета порция арсен ощее не е умъртвен.
  Изпуших вече smile3515. Сили не ми останаха.А Миленка става все още през три часа и през ноща . 1cribи без манджа не заспива.
  Извинете ме за оплакванията.Чакам с нетърпение нещо хубаво да ми се случи.Защото от черния списък има още ама да не ви досаждам повече спирам.

Общи условия

Активация на акаунт